Příteli přeskočilo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35854
12.11.18 10:58
@vercavejj píše:
Ano problem uz je tak pul roku priserne zarli a nema duvod kdyz nekam jdu uz se ani radsi s nikym nebavim kdyz,jdu,do obchodu stopuje mi cas kdyz mi to trva dele uz se lta kde jsem byla tak dlouho,koho jsem potkala musim mu ukazovat telefon jako dukaz ze opravdu zadneho milence nemam kdyz si chci oholit nohy hned se pta proc si jako holim nohy nebo pro koho kdyz se.chci pekne oblict tak to snad nebudes.nosit ne vzdyt ti z toho lezou kozy jako bych nejaky.mela a vystrih nosila az po pupek jen sama kontrola :nevim:

Uhodil tě už někdy? Tohle není vůbec normální, to že uvažuje že dítě není jeho je jen maličkost v celém tomhle pošahaném vztahu.

Příspěvek upraven 12.11.18 v 10:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
12.11.18 10:59

@vercavejj , už nemusíš přidávat další historky, že žiješ s agresivním psychopatem je jasné zhruba tak od tvého třetího příspěvku.
Moc držím palce, ať ti vyjde ten byt :kytka: a jestli máš možnost, požádej rodinu/přátele , aby u případného stěhování byli s tebou - ten se své zpracované oběti ( tebe) nevzdá snadno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
12.11.18 11:03

Ale jo neco zkousel facku primo mi nedal ale rozbehl se na me jak na chlapa a zacal me.zduchat tal ze jsem mela.modriny na rukach,nohach a b li mu v tu chvili jedno ze drzim maleho nebo ze je.maly v postylce a place nakonec.mi stejne rekl ze malej rval kvuli me ja.nerikam nejsem dokonala mam tisic.chyb ale snazila jsem se komunikovat resit po dobrym kricela jsem a nic stejne je chyba jen na me.strane a on nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
12.11.18 11:03

Já prostě nějak nemůžu uvěřit, že je normální chlap se kterým jsem 6 let, udělám si s ním dítě a pak najednou CINK a je z něj psychouš 8o
Vercavejj být tebou tak už mám dávno sbaleno a s tímhle magorem nebydlím. I kdybych měla jít k té kamarádce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
12.11.18 11:05

On byl normalni v ramci moznosti byl nervak uz od zacatku ale ne takhle ted je to extrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35854
12.11.18 11:05
@vercavejj píše:
Ale jo neco zkousel facku primo mi nedal ale rozbehl se na me jak na chlapa a zacal me.zduchat tal ze jsem mela.modriny na rukach,nohach a b li mu v tu chvili jedno ze drzim maleho nebo ze je.maly v postylce a place nakonec.mi stejne rekl ze malej rval kvuli me ja.nerikam nejsem dokonala mam tisic.chyb ale snazila jsem se komunikovat resit po dobrym kricela jsem a nic stejne je chyba jen na me.strane a on nic

Strašný. Rozejděte se. Malý má v rl jeho nebo tvého ex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
12.11.18 11:09

Kolik je těm starším dětem? Strašný, v tomhle žít. Co na to tví rodiče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
12.11.18 11:13
@Denisa56 píše:
To není vůbec špatnej nápad.

Je, protože jestli je v RL, tak by chtěl z něj vymazat a u soudu by se na to přišlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
12.11.18 11:19

9 a 6 ne v rodnym liste neni prijmeni resim ted a mam sto chuti to stopnout aby na nej nemohl ani on ani jeho rodina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
12.11.18 11:21

@j.a.n.i1 @Janli holky, když jsem ten koment psala, tak tu tohle všechno ještě psaný nebylo :lol: tohle je fakt magor na entou…už jsem editovala příspěvek, kde radím vzít okamžitě nohy na ramena :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
12.11.18 11:25
@vercavejj píše:
9 a 6 ne v rodnym liste neni prijmeni resim ted a mam sto chuti to stopnout aby na nej nemohl ani on ani jeho rodina

On nechtěl být v rodném listě, nebo proč tam není? Asi bych to na tvém místě stopla a počkala. Ideální by bylo se od tohohle magora definitivně odstřihnout, aby na tebe nemohl ani přes dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
12.11.18 11:26

@vercavejj Heleď jak to tak čtu, tak utíkej, jak nejrychleji dokážeš. Nečekej ani na to, jak dopadne byt, ale jdi rovnou k té kamarádce, protože jestli se dozví, že od něj chceš odejít a zažádala sis o byt, tak Ti podle mě určitě ublíží i fyzicky :( být Tebou okamžitě bych se sbalila a šla teď na chvíli ke kamarádce - když Ti to nabídla, tak určitě nechce, aby se Tobě nebo děte něco stalo! Na tohle opravdu pozor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
12.11.18 11:27

Byla jsem vdana pak cekani.nez uplynula ochranna lhuta takze tam je zatim.psany.muj ex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33840
12.11.18 11:30
@vercavejj píše:
Ano je jeho psala jsem ze s testy opravdu problem nemam at si je klidne udelat nechaji,jeste by me zajimalo jestli mi muze partner zakazovat chodit s malym ven bez jeho svoleni ..zni to divne ale byli sme s kamaradkou s detmi na prochazce vratila jsem se domu pritel byl doma uz z prace a rekl mi ,ze pokud se jeste jjednou stane ze nebudu doma s jeho synem kdyz ON prijde z prace tak,neco zaziju a vtomhle duchu se to u nas ted nese jsemcz jeho pristupu hotova 8o :(

Ty jo 8o asi mu fakt hráblo. A co by se jako stalo? Co si to dovoluje? Zajímalo by mě co jsi mu na to odpověděla. Doufám že nemáš v plaánu ho poslouchat, jen proto aby byl doma klid .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
12.11.18 11:32

@vercavejj A jak se k tomu stavi ex? Byl by ochoten tam zustat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí