Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Hezký večer…
už 6 let dostávám dvakrát ročně od expřítele sms - k vánocům a k narozeninám.
Tak poděkuji a popřeji to samé.
Podotýkám, že jsme spolu nikdy nevycházeli a už mě to docela sejří, ten jeho zvyk nebo co to je
Poslali byste ho už někam, nebo dalších 5,10,15 let zdvořilostně dvakrát ročně odpovídali?
Tak jednou neodepiš… Dvě SMS by mě neobtěžovaly, pokud bych měla na vztah i hezké vzpomínky.
Asi bych to neřešila pokud ty sms nejsou nějaké moc osobní. Já třeba o Vánocích rozesilam sms spouste lidi co mam v tel. seznamu včetně bývalého a zatím si nestěžoval a ani mě nenapadlo to řešit
prostě to třeba jen považuje za slušnost tak to ignoruj a nebo mu to řekni když tě to tak štve…
Tak 2× ročně by mi to nevadilo, prostě je slušný a popřeje
![]()
Když ti to tak vadí tak neodepisuj a uvidíš že ho to přestane bavit
@Anonymní píše:
Hezký večer…
Podotýkám, že jsme spolu nikdy nevycházeli a už mě to docela sejří, ten jeho zvyk nebo co to je
Poslali byste ho už někam, nebo dalších 5,10,15 let zdvořilostně dvakrát ročně odpovídali?
Zprávy od ex dostávám takhle už asi 10let, vždy slušné, odpovím, někdy si napíšeme „novinky“ v rámci jednotek SMS a pak zas půl roku nic. Mě to potěší i když jsem šťastně vdaná. Kdyby mi to vadilo, neodepíšu a basta.
Když ti to tak vadí, proč si nezablokujes číslo?
Moc nechápu, jak má druhá strana poznat, že ti dělá problém její přání dvakrát ročně? Zvlášť, když reaguješ…
@Halamka píše:
Když ti to tak vadí, proč si nezablokujes číslo?
Moc nechápu, jak má druhá strana poznat, že ti dělá problém její přání dvakrát ročně? Zvlášť, když reaguješ…
buď chce politovat, nebo je nesvéprávná
Já si píši se spolužákem již 30 let k narozkám a svátku. Pokud by mi to vadilo, neodpovídala bych..
Hezký večer…