Přítelkyni vše vadí

Anonymní
1.10.21 14:47

Přítelkyni vše vadí

Dobrý den, jdu si sem pro radu protože nevím zda je toto normální já už sám nevím. Přítelkyně mě strašně utlačuje. Včera jsem se v práci domluvil že půjdu s kamarádem na hodinku po práci pokecat a když sem ji to řekl byla naštvaná. Prý sme se už domluvili na něčem jiném, že pojedem do města. Ale for je v tom že sme se nedomluvili na čase a na ničem jen sme si to tak řekli a strašně ji vadí že se sám rozhodnu že chci jít na hodinu pokecat a pak hned domů. Nebo když chci jít na tenis s kámošem a řeknu jí to třeba týden dopředu, zase je naštvaná a najednou něco plánovala a pak mi řekne tak si teda jeď já si taky pojedu. Dělá to schválně a nikam nejede jen to říká jako by mě chtěla trestat. Ale umíte si představit jakým tónem asi… Promluvit si o tom nepomáhá už nevím co s tím. Dík za rady

Příspěvek upraven 01.10.21 v 21:47

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
1.10.21 14:50
@Anonymní píše:
Dobrý den, jdu si sem pro radu protože nevím zda je toto normální já už sám nevím. Přítelkyně mě strašně utlačuje. Včera jsem se v práci domluvil že půjdu s kamarádem na hodinku po práci pokecat a když sem ji to řekl byla naštvaná. Prý sme se už domluvili na něčem jiném, že pojedem do města. Ale for je v tom že sme se nedomluvili na čase a na ničem jen sme si to tak řekli a strašně ji vadí že se sám rozhodnu že chci jít na hodinu pokecat a pak hned domů. Nebo když chci jít na tenis s kámošem a řeknu jí to třeba týden dopředu, zase je naštvaná a najednou něco plánovala a pak mi řekne tak si teda jeď já si taky pojedu. Dělá to schválně a nikam nejede jen to říká jako by mě chtěla trestat. Ale umíte si představit jakým tónem asi… Pak jsem chtěl jet pomáhat na víkend známému, dělá akci pro děti. Řekla mi jestli mám toto zapotřebí a že všem na vše kyvnu, a ať si jedu když mám na takový kraviny prý čas a ještě to jedu dělat zadarmo. Promluvit si o tom nepomáhá už nevím co s tím. Dík za rady

No evidentně tě chce mít pod kontrolou nebo se sama nudí. Ona nemá nějaké kamarádky? Koníčky? Rodinu, za kterou by jela?
Já bych asi na její uštěpačné poznámky nereagovala, případně jen strohým „ano, mám na to čas a rád mu půjdu pomoct“ apod. Ovšem dej si pozor na to, zda jsi jí skutečně neslíbil něco jiného. Jestli jsi třeba pronesl „po práci pojedeme spolu do města“ (ani tam nemusel být daný ten přesný čas) a pak voláš, že se zdržíš s kamarádem, tak je její rozladění na místě.

Příspěvek upraven 01.10.21 v 14:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.21 14:50

Rozchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
1.10.21 14:58

Pokud nechceš sedět doma od rána do večera, tak odejdi. Jiné řešení, včetně rozhovorů, to nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
1.10.21 14:59

Najít partnerku, která tě nebude chtít na vodítku.

• Citovat
  • Upravit
1130
1.10.21 15:00

Podle mě tě chce mít na vodítku.
Buďto si s ní promluv nebo jdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
1.10.21 15:02
@Anonymní píše:
Dobrý den, jdu si sem pro radu protože nevím zda je toto normální já už sám nevím. Přítelkyně mě strašně utlačuje. Včera jsem se v práci domluvil že půjdu s kamarádem na hodinku po práci pokecat a když sem ji to řekl byla naštvaná. Prý sme se už domluvili na něčem jiném, že pojedem do města. Ale for je v tom že sme se nedomluvili na čase a na ničem jen sme si to tak řekli a strašně ji vadí že se sám rozhodnu že chci jít na hodinu pokecat a pak hned domů. Nebo když chci jít na tenis s kámošem a řeknu jí to třeba týden dopředu, zase je naštvaná a najednou něco plánovala a pak mi řekne tak si teda jeď já si taky pojedu. Dělá to schválně a nikam nejede jen to říká jako by mě chtěla trestat. Ale umíte si představit jakým tónem asi… Pak jsem chtěl jet pomáhat na víkend známému, dělá akci pro děti. Řekla mi jestli mám toto zapotřebí a že všem na vše kyvnu, a ať si jedu když mám na takový kraviny prý čas a ještě to jedu dělat zadarmo. Promluvit si o tom nepomáhá už nevím co s tím. Dík za rady

Tohle je naprosto ukázkovej znak fňukny. „A máš to zapotřebí? A co z toho máš? Můžeš mi vysvětlit proč to děláš?“ Tohle jsou typický řeči, který nikam nevedou. Tihle lidi to nechtějí pochopit, oni jenom chtějí mít záminku pro další obviňování a sebelítost. Utíkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
1.10.21 15:05

Tak si položme základní otázku, máš-li splněny veškeré domácí povinnosti, když chceš někde rajzovat. Máš umytá okna? Vydrátkované parkety? Vyžehleno? A především navařeno pro přítelkyni na celý víkend?
Pokud ano, vezmi si stováka jako kapesný a do neděle do šesti doma.

• Citovat
  • Upravit
710
1.10.21 15:09

Tak spekulovat se ženskou, že jste se sice domluvili na dni, ale ne na čase, to prostě nejde. :lol:

Jinak když nechce mluvit, tak už jedině poradna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
1.10.21 15:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
1.10.21 15:28

Pokud nejsi ten typ, co musi furt nekomu pomahat a porad nekoho navstevovat, ackoliv se ti doma loupe omitka u oken a slibil jsi navrtat nove police a velky nakup o vikendu, tak pritelkyne neni v pravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148534
1.10.21 15:34

A nechtěla by ona jen prostě jít s tebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
1.10.21 15:37

Tenhle problém může mít tisíc podob, kdy si kret*en ty, kdy ona a dalších padesát odstínů :mrgreen:

Jak často jezdíš s kamarády? Jak často se hodinka s kamarádem protáhne na celý odpoledne? Kolik času spolu jinak travite? Je ten víkend, kdy jedeš pomáhat kamarádovi jediný volný v celém měsíci? Přesouvat ji kvůli kamarádům často? Jak často je často?
Když ti tu všechny napíšeme, že se s ní máš rozejít, uděláš to? Když ti napíšeme, že ji zanedbavas, zrusis kamarády? Je trochu jedno, co si myslíme my, musíte se domluvit vy dva, co vyhovuje vám dvěma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
1.10.21 16:12

Zaleží cekově jak to máte s časem.. Ono to tady působí, že tě utiskuje a nakonec to může být tak, že tu chvilku na konci týdne prostě musí vybojovat..
Tak plánujte společně.. takové jeden plánuje, a neřekne nic a pak se urazí, neni moc ideální..
Přesně toto měla kamarádka a byla za semetriku.. Jenomže přes týden se neviděli moc, a když chtěla nějaký čas společný- třeba výlet, tak zase nebylo s kým.. Samotná chodila všemožně přes týden.. Třeba z práce si zašla na kávu nebo na nákup, chtěla o víkendu.
Takže toto fakt záleží, jestli třeba spolu jedete i na výlet a nebo ti stačí přes týden nějaký čas a víkndy si plánuješ,,, sám pro sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33531
1.10.21 17:03
@Anonymní píše:

No a nebude na tom něco? Píšeš to z tvého pohledu, kdyby sem napsala i ona, tak by to bylo třeba tak, že se pro ostatní můžeš přetrhnout, a na ní nemáš čas. A nebo tě chce mít pod kontrolou, jet s tebou… Kdo ví. Tak si s ní promluv, a jestli nejste schopný se domluvit, tak se rozejděte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí