Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No prostě část lidí baví si jen psát a to včetně sexuálního obsahu.
A teda jestli ho stalkuješ tím, že chodíš kolem jeho domu a zíráš mu do oken, tak asi dělá dobře že si drží odstup.
Nic si od toho neslibuj a hlavně se už dále nekoupej ve fantazích, jak spolu budete šťastní až do smrti.
@Ou píše:
No prostě část lidí baví si jen psát a to včetně sexuálního obsahu.A teda jestli ho stalkuješ tím, že chodíš kolem jeho domu a zíráš mu do oken, tak asi dělá dobře že si drží odstup.
Nic si od toho neslibuj a hlavně se už dále nekoupej ve fantazích, jak spolu budete šťastní až do smrti.
Jak ho prosimtě stalkuju? Jina cesta než kolem jeho domu nevede, ale děkuju za rozbor ![]()
Asi ti píše, protože jsi mu neřekla, že ti to přijde divný. Jestli ti to vadí, tak mu to řekni. Prostě kámoška ze sportu/koníčku, ty nikomu jinému nepíšeš? Jemu zas může přijít zajímavý, že mu píšeš, kdy půjdeš kolem domu (hodně holek by ho s takovým dotazem poslalo do háje), takže si to vykládá, že jsi povolná, a tak tě může mít v záloze. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, vyzná se v tom někdo? S dotyčným jsem se nikdy moc nebavila. Máme společný koníček, začal mi psat. Občas se na ten koníček zepta, jak se mám, co delam atd.. I jsem měla jít ten konicek provozovat sním, ale nějak na to ještě nedošlo. Občas došlo ve psaní i na intimnosti, chtěli jsme se sejít ale nějak to nevyšlo. Ale co mě zaráží, zájem asi úplně nemá jako o vztah. Kdyby mu šlo o sex, tak přece konverzaci přepne vzdy na intimnosti, ale to se neděje pokaždé… Včera se třeba ptal jak jsem pokročila skrze učení toho koníčku (je třeba k tomu i teorie).. chvilku jsme si o tom psali, pak odmlka. Když chodím ven, tak ho občas potkávám když jede autem, pozdravime se, toť vše. Teď jsem si všimla že jezdí pravidelně večer z toho koníčku v čase, kdy chodím okolo jeho domu se psem (psala jsem mu v kolik chodím). Vidím že třeba kouká z okna, jak se hýbou žaluzie, otevře ventilačku.. Nedávno šel zas pro něco do auta když jsem šla okolo… Já to nechápu, kdyby přece něco chtěl, tak píše víc? Já mu nepíšu vůbec první, protože když jsem mu napsala, tak zrovna neměl čas. Napíše tak jednou za týden…
píše ti, když mu zrovna stojí
@listento píše:
Asi ti píše, protože jsi mu neřekla, že ti to přijde divný. Jestli ti to vadí, tak mu to řekni. Prostě kámoška ze sportu/koníčku, ty nikomu jinému nepíšeš? Jemu zas může přijít zajímavý, že mu píšeš, kdy půjdeš kolem domu (hodně holek by ho s takovým dotazem poslalo do háje), takže si to vykládá, že jsi povolná, a tak tě může mít v záloze.
Ono to není že bych mu napsala kdy jdu okolo domu. Jen jsem mu napsala že chodím pravidelně denne vecer ven v 19.00 se psem. A okolo jeho domu jdu vždycky když někam jdu, protože jiná cesta než přes něj, či pres pole není ![]()
@listento píše:
Asi ti píše, protože jsi mu neřekla, že ti to přijde divný. Jestli ti to vadí, tak mu to řekni. Prostě kámoška ze sportu/koníčku, ty nikomu jinému nepíšeš? Jemu zas může přijít zajímavý, že mu píšeš, kdy půjdeš kolem domu (hodně holek by ho s takovým dotazem poslalo do háje), takže si to vykládá, že jsi povolná, a tak tě může mít v záloze.
No mě hlavně přijde nepochopitelné proč mi píše když už, tak jen jednou za týden. Buď to přejde k intimnostem, a nebo k hovadinam a omáčce okolo.
Nějak tomu nerozumím.
@listento píše:
A on mi vlastně první začal psát v kolik jezdí práce, a v kolik jezdí z práce, aniž bych se tedy ptala.. ![]()
Tak pokud ti to přijde divny, tak si s nim o tom promluv, ne? My nevíme, o co mu jde, to ví asi jen on. Pokud s nim něco chceš mít, ozvi se ty sama někdy, pokud je ti to nepříjemné, tak mu to řekni.
Oba se chováte, z mého pohledu, zvláštně 😀
Ptáš se, proč píše a ty si s ním píšeš proč? Máš o něj zájem, nebo ne? Pokud ano, tak mu to dej najevo, pokud ne a je ti psaní nepříjemné, tak mu to taky napiš. Tohle vypadá, že zájem máš a štve tě, že to ještě nikam neposunul.
Jsou takový kluci nebo chlapy teda. Co si prostě rádi píšou. Jako asi asi ho nějakým stylem zaujala páč každýmu by úplně nepsal. Ale upřímně asi píše víc holkám, to tihle pisálci dělavaji. Zaháni nudu, chce pokec, asi i trochu ego.
Nereknu ti, proc ti pise. Ale reknu ti, proc si myslim, ze pises ty sem. Protoze ti je asi nact a jsi do nej zabouchnuta a tak trochu doufas, ze ti tu napisem, ze asi ma o tebe zajem a chce i neco vic nez sex. Nebo? Kazdopadne, o co jde jemu, to tu tezko nekdo muze vestit. Do hlavy mu nikdo nevidime. Takze to muze byt tak, ze se jen bavi, nebo ze mu jde o sex, nebo ze je taky lehce zabouchnutej. Nikdo nevi… Takovych bude jeste ![]()
@Mutlice píše:
Nereknu ti, proc ti pise. Ale reknu ti, proc si myslim, ze pises ty sem. Protoze ti je asi nact a jsi do nej zabouchnuta a tak trochu doufas, ze ti tu napisem, ze asi ma o tebe zajem a chce i neco vic nez sex. Nebo? Kazdopadne, o co jde jemu, to tu tezko nekdo muze vestit. Do hlavy mu nikdo nevidime. Takze to muze byt tak, ze se jen bavi, nebo ze mu jde o sex, nebo ze je taky lehce zabouchnutej. Nikdo nevi… Takovych bude jeste
Kezby nám bylo nact… Ale díky, asi to tak nějak bude.
@blackdahlia32 píše:
Jsou takový kluci nebo chlapy teda. Co si prostě rádi píšou. Jako asi asi ho nějakým stylem zaujala páč každýmu by úplně nepsal. Ale upřímně asi píše víc holkám, to tihle pisálci dělavaji. Zaháni nudu, chce pokec, asi i trochu ego.
Nejspíš máš pravdu, děkuju..
Jestli ti to vadí nebo tě jeho dopísky pohoršují, nemusíš mu odpovídat. Jestli mu odpovídat chceš, tak spíš uvažuj, o co jde tobě.
Ahoj, vyzná se v tom někdo? S dotyčným jsem se nikdy moc nebavila. Máme společný koníček, začal mi psat. Občas se na ten koníček zepta, jak se mám, co delam atd.. I jsem měla jít ten konicek provozovat sním, ale nějak na to ještě nedošlo. Občas došlo ve psaní i na intimnosti, chtěli jsme se sejít ale nějak to nevyšlo. Ale co mě zaráží, zájem asi úplně nemá jako o vztah. Kdyby mu šlo o sex, tak přece konverzaci přepne vzdy na intimnosti, ale to se neděje pokaždé… Včera se třeba ptal jak jsem pokročila skrze učení toho koníčku (je třeba k tomu i teorie).. chvilku jsme si o tom psali, pak odmlka. Když chodím ven, tak ho občas potkávám když jede autem, pozdravime se, toť vše. Teď jsem si všimla že jezdí pravidelně večer z toho koníčku v čase, kdy chodím okolo jeho domu se psem (psala jsem mu v kolik chodím). Vidím že třeba kouká z okna, jak se hýbou žaluzie, otevře ventilačku.. Nedávno šel zas pro něco do auta když jsem šla okolo… Já to nechápu, kdyby přece něco chtěl, tak píše víc? Já mu nepíšu vůbec první, protože když jsem mu napsala, tak zrovna neměl čas. Napíše tak jednou za týden…