Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj mám problém a potřebuju radu.Jsem s přítelem přes rok.Pred nějakou dobou intimní život fungoval. Bohuzel jsem že zdr důvodu podstoupila odebrání dělohy. Pred operaci už se mnou nic neměl..bolela ho hlava byl unavený atd..Teď už ale intimní život nefunguje vůbec je to muž po 40 tce a říká že už ho sex neláká a že mám na jeho věk brát ohledy je mi 38 let a myslím si že ještě nejsem tak stará na to abych ho neměla vůbec. Kdyz se k němu pritulim tak slyším že chci zase sex. Ale tohle už trvá 5 měsíců…Nevím si rady a přijdu si hrozně divná. Jinak se ke mě přítel chová celkem hezky. Prosum poraďte… :
@Haninaaaaa píše:
Ahoj mám problém a potřebuju radu.Jsem s přítelem přes rok.Pred nějakou dobou intimní život fungoval. Bohuzel jsem že zdr důvodu podstoupila odebrání dělohy. Pred operaci už se mnou nic neměl..bolela ho hlava byl unavený atd..Teď už ale intimní život nefunguje vůbec je to muž po 40 tce a říká že už ho sex neláká a že mám na jeho věk brát ohledy je mi 38 let a myslím si že ještě nejsem tak stará na to abych ho neměla vůbec. Kdyz se k němu pritulim tak slyším že chci zase sex. Ale tohle už trvá 5 měsíců…Nevím si rady a přijdu si hrozně divná. Jinak se ke mě přítel chová celkem hezky. Prosum poraďte… :
Ma pravdu, od 40 uz se nesexuje. Nechapu, co na tom nechapes?
@Josefuna píše:
Ma pravdu, od 40 uz se nesexuje. Nechapu, co na tom nechapes?
Ale no tak.
Buď ráda, že je k tobě upřímný. Prostě sex nepotřebuje. Co chceš za radu, buď s ním zůstaneš bez sexu nebo si najdeš někoho, kdo je toho schopen…
Kdyz nechce, tak nechce. Nema smysl diskutovat, nezmeni se nic. Podobna diskuze tu je nekolikrat do mesice. Nema smysl zakladat dalsi. Jak bylo receno mnohokrat, bud si zvyknes, odejdes nebo milenec. Rodinu nemate, o to je rozhodovani jednodussi. On ti svuj nazor rekl, sex ho uz nezajima.
@Pan Dan Takže jestli tomu dobře rozumím tak pro chlapa ve 43 letech intimní život končí? pochopila bych postupem času ale ze dne na den?
@Haninaaaaa píše:
@Pan Dan Takže jestli tomu dobře rozumím tak pro chlapa ve 43 letech intimní život končí? pochopila bych postupem času ale ze dne na den?
Já neříkám že pro chlapa ve 43 letech intimní život končí. To tady napsala Pepina.
@Haninaaaaa Pravda je v tom, že s tím tvým asi už nehneš. Každopádně pro mě sexuální život rozhodně nekončí. Aspoň doufám. Je mi taky tak a mohl bych kdykoliv. Už to sice není co bývalo, ale s chutí jsem na tom spíš nadprůměrně.
Příspěvek upraven 30.09.21 v 08:58
@Haninaaaaa píše:
Ne, nerozumíš tomu dobře. Končí zřejmě pro toho (zatím) tvého, podle toho, co ti řekl. To ale neznamená, že končí pro všechny chlapy na světě. Pokud chceš sex, budeš si prostě muset najít jiného chlapa - buď komplet, nebo aspoň na ten sex.
@Osmdesátsedmička Myslím si že ne sám chtěl abych operaci podstoupila a řekl mi že pokud budu v pořádku vše se vrátí do starých kolejí. hrozila mi rakovina proto jsem na zákrok šla.
@Kutil Tom O tom jsem taky přemýšlela ale přítel mi řekl narovinu že pokud si najdu milence mohu se za ním rovnou odstěhovat..
@Haninaaaaa píše:
@Kutil Tom O tom jsem taky přemýšlela ale přítel mi řekl narovinu že pokud si najdu milence mohu se za ním rovnou odstěhovat..
Tak to asi raději počítej, že tě jednoho dne to stěhování nemine.
@Haninaaaaa píše:
Na to žádná rada není, teda aspoň ne taková, abys měla sex s ním. Hlavně, pokud se o tom nechce ani bavit ![]()
@Haninaaaaa píše:
Sakra, sakra! Už zase!! Včera to bylo 55+, dnes jsme už hranici posunuli na 40+. Jdu sepsat závěť, že až mi to nebude fungovat/nebudu chtít, tak prosím utratit - klidně nehumánně! Páč k čemu je chlap, když mu to nefunguje/nechce!
Hezký den všem ![]()