Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne, budeš jen dočasná náhrada a až potká někoho jiného nechá tě.
Se v tom holcina pekne placa. Souhlasim s ostatnima, tohle by nedelalo dobrotu. Ona asi neumi byt sama, no. Na univerzite urcite potkas plno zajimavych holek, na tuhletu se nevaz.
Já bych ji nechala dál čekat a kontakt utnula. Nejsi žádná záplata snad ne? Tohle využívání nemám ráda. Taková čistá vypočítavost, aby zabila čas.
@Anonymní píše:
Ahoj,je to zhruba 2 roky zpatky, co jsme se rozesli s ex. Nebyla mezi námi zla krev. Rozesli jsme se v pohode, šlo o to, ze jsme se oba stěhovali jinam. Oba jsme si našli partnery a žili si svuj zivot. Ona mi začala před par mesici psat, ale bral jsem to tak, ze se chce kamaradit, protože jsme to opravdu ukončili v pohode. No ale pak začaly ty klasicky otázky, jestli se vrátím na svoji univerzitu ve městě, kde bydlí ( ano, vrátím ) jestli někoho mám apod a když se dozvedela, ze už ne, tak me začala úplně ocividne nabalovat. To byla stále ve vztahu. Před týdnem z ni vypadlo, ze se s ni přítel rozesel a stupnovala svoje balici hláškyjá z toho měl radost, ale pak jsem si všiml, ze svému ex vsechno lajkuje, ze sdili věci, aby na sebe upozornila a nakonec z ni vypadlo, ze počká 3 měsíce, jestli si nahodou její ex nerozmysli, ze ji chce zpatky. A ze až potom začne randit.
Má vůbec cenu se o ní snažit? Je mi to vážně nepříjemné. Představoval jsem si to úplně jinak, protože ona na jednu stranu je ze me nadšená a vim, že tam city z její strany stále jsou, ale na druhou stranu pořád pochlebuje svému ex. Zažili jste něco podobného? A co byste mi jako dámy doporučily?Dekuju za rady
S-E-R na ni. Tohle nemá cenu.
Také bych odmítla někomu dělat „zálohu“ či „zadní vrátka“ anebo „druhé housle“. Moc metafor.
Najdi si novou slečnu, co z tebe nebude dělat svůj backup plan.
Ahoj,
je to zhruba 2 roky zpatky, co jsme se rozesli s ex. Nebyla mezi námi zla krev. Rozesli jsme se v pohode, šlo o to, ze jsme se oba stěhovali jinam. Oba jsme si našli partnery a žili si svuj zivot. Ona mi začala před par mesici psat, ale bral jsem to tak, ze se chce kamaradit, protože jsme to opravdu ukončili v pohode. No ale pak začaly ty klasicky otázky, jestli se vrátím na svoji univerzitu ve městě, kde bydlí ( ano, vrátím ) jestli někoho mám apod a když se dozvedela, ze už ne, tak me začala úplně ocividne nabalovat. To byla stále ve vztahu. Před týdnem z ni vypadlo, ze se s ni přítel rozesel a stupnovala svoje balici hlášky
já z toho měl radost, ale pak jsem si všiml, ze svému ex vsechno lajkuje, ze sdili věci, aby na sebe upozornila a nakonec z ni vypadlo, ze počká 3 měsíce, jestli si nahodou její ex nerozmysli, ze ji chce zpatky. A ze až potom začne randit.
Dekuju za rady
Má vůbec cenu se o ní snažit? Je mi to vážně nepříjemné. Představoval jsem si to úplně jinak, protože ona na jednu stranu je ze me nadšená a vim, že tam city z její strany stále jsou, ale na druhou stranu pořád pochlebuje svému ex. Zažili jste něco podobného? A co byste mi jako dámy doporučily?