Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vřele doporučuju knihu Simony Monyové Tchyně a uzený.
Je to i film hlavní role Sandra Nováková a Jitka Čvančarová. U Vás se sice nejedná o nevěru ovšem jinak je baba jako přes kopírák.
Hned ze startu nastav taková pravidla aby baba neotravovala a nepletla se do Vás. Pokud to nepůjde, chlap na to nepřistoupí, bude ji omlouvat ap. tak pryč od něj…to bohužel ostatní jeho klady nevyváží
![]()
Tak tomu se dalo předejít stačilo napsat z tvého tel. sms nebo zavolat ![]()
A já ji chápu. Napíše, že přijede, pak nedorazí, nefunguje mu telefon. Ty bys v její situaci o něj neměla strach? ![]()
@ka2ka tak nevšiml si, že má něco s mobilem. a je mu tolik kolik mu je, já nevím tak kdyby mu bylo 18 oukej, ale když mu je o 20 let víc? Mně mohla napsat kdykoliv, já měla mobil u sebe
@Anonymní píše: Více
jeho matka bude vždy zasahovat do všeho, jestli on bude schopný ji odpálkovat? no to ti teď asi nikdo neřekne, ale pravděpodobně NE
@Snorlaxik měla, ale pořád mohla napsat mě, věděla že je semnou, kontakt na mě má
A tys ji nemohla napsat, že nedorazí? To by ti prstík upadl, co ![]()
@Snorlaxik měla, ale pořád mohla napsat mě, věděla že je semnou, kontakt na mě má @Snorlaxik mohla a nevěděla jsem jak byli domluvení, to mi řekl až pak..navíc řekl dorazím buď v pondělí nebo úterý proč hned tak jízlivě?
no jsi evidentně mladá a naivní a neznáš strach o toho druhého a ty pochybnosti co když se něco stalo a i kdyby mu bylo 100 tak se měl ozvat pokud jste nepřijeli měl jí zavolat a tím by přišel na to že mu mobil nefunguje
Hmm, no kdyz nedorazi z vicedenniho vyletu tak bych mela jiste pochopeni pro drobnou otazku typu sms, ne pro vycitky typu nespala jsem celou noc ![]()
v pripade kazdodenni rutiny jiste zpozorneni pri vyrazne velkem zpozdeni mimo bezny rozptyl…
myslim ze „tchynka“ uz to prehani, otazka jestli ji k tomu tvuj pritel nevycvicil… oni ti chlapi se obcas fakt neumi ozvat ze budou mit zpozdeni, a to cloveka taky umi otravit kdyz cekas jak trubka trebas s veceri… mozna ho tak otravuje sama, protoze by se jinak od neho niceho nedockala…
rozhodne souhlasim s tim ze to neni normalni a jak to ukocirovat zpatky do rovnovahy… hmm, tezke…
Pak jsem měla možnost vidět kus jejich konverzace a ona mu vše vyčetla.
Co mu konkretne vycetla?
Dobrý večer, mám již několik měsíců přítele,. Je mu 36, bydlí u rodičů. Předtím žil s ex v podnájmu…teď ale k věci. Je to opravdu hodný člověk, povahově mi neskutečně sedl. Vše by bylo vlastně v podstatě zalité sluncem, chtěla bych s ním zkusit žít, ale v poslední době mě neskutečně točí jeho matka. Vztah s ní má víc než dobrý, ale pořád ho musí mít jakoby pod kontrolou. Sám se přiznal, že už ho to štve, jak se pořád vyptává kdy přijede. I mně už párkrát psala, když jel ode mě, kde jako je, že by už měl být doma a že ji nenapsal. Vyvrcholilo to teď tím, že jsem s ním byla pár dní pryč, on ji tedy poslal naše společné fotky, pak se mu bohužel něco stalo s telefonem a ona mi hned ráno psala co s ním je, že slíbil že přijede a že nedorazil a ona, že pak celou noc nespala, přitom mi klidně mohla napsat. Prostě to celkem vyhrotila a jak i on sám říká, dělá to často. Pak jsem měla možnost vidět kus jejich konverzace a ona mu vše vyčetla. Věděla jsem, že vztah mají poměrně blízký, ale tohle mě celkem vykolejilo. Měla jsem pak potřebu to s ním řešit, bylo vidět, že ho to vzalo, ale já mám z toho takové dost zvláštní pocity. Když pominu tohle, je to opravdu člověk na kterém mi neskutečně záleží a vím nebo si aspoň myslím, že bych mohla být konečně šťastná, ale tohle všechno teď zastínila jeho matka a já si prostě říkám zda nemám mít obavy co přijde pokud spolu půjdeme bydlet. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Mám strach, že jeho matka bude zasahovat do všeho. Tak nějak jsem mu řekla jak to cítím, že pokud by mezi nás vstupovala, nedala bych to. On se jakože dušoval, že by to nedopustil, ale těžko říct jak to bude.