Přítel chce i nechce miminko

83
25.3.11 11:45

Přítl chce i nechce miminko

Ahoj,chtěla bych se s váma poradit.Je to již více než půl roku co se snažíme o miminko a bez výsledně každý měsíc koukám na prázdné testy.Nevím jak si mám pomoci,přítel chce mimi jen proto že moje lékařka mi našla cystu na vaječníku,která se odstranla thyaminem,ale ekla mi že bych se měla pokusit o mimi,jinak nebudu už muset mít,a když jsem to řekla příteli,tak mi řekl že to zkusíme,a stále bez vysledně.
Já si myslím že jsem na prosto zdravá,až na to že mám časté záněty moč.cest,nevím jstli to nejde tím nebo jak? :nevim: Ale hlavně co jsem chtěla říct že když jsem byla u mé doktorky tak mi řekla že si mám koupit kyselinu listovou,jíst zdravě a tak..,koupila jsem kys.listovou-calibrum baby plan,conceive plus-gel na podporu početí,a kontryhel.A zatím ani jedno mi nepomohlo. :-( a ještě mi doktorka řekla že mám přijít až za rok,a pak se to možná bude řešit.Jen že já nechci čekat rok když tady jsou doktoři kter mají léčit a né odbít někoho,jen protože se mu teď nechce nebo nemá náladu. :-? Nevím jak si mm poradit,a přítel nechce jít na spermiogram,protože říká že to nepotřebuje že ví že jemu to půjde…ale tím se nemůže být ta jistý..
Prosím o radu,a předem se omlouvám že je to tak dlouhé.Děkuju :-)
Ps:je mi 19 let a jsem mladá na to aby mi to nešlo,nebo tak. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17014
25.3.11 11:52

Ale tak to prostě je, „neplodnost“ se řeší až po roce snažení, kdyby to měli řešit takto brzo, byl by tam každý druhý pár. Prostě se zaměstnej i něčím jiným a vydž.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
25.3.11 11:57

Ahojky,problém bude asi v té psychice,víš ono je snadné říct TED by jste měla otěhotnět ale ono ted prostě nejde. My se snažíme pomalu rok je to úmorný. Asi tvůj partner se nechce smířit s tím že by u něj mohl být problém,ale at je problém u ženy nebo u muže je to stále problém obou…drřím ti palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.3.11 12:00

Příspěvek upraven 25.04.16 v 14:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
25.3.11 12:07

jako bývalá snažilka nesnáším řeči o tom, že je to o psychice…otěhotněla jsem po douhým pětiletým boji v době, kdy jsem na to myslela úplně vším…na takový řeči se vykašli, vím, jak je člověku po půlroce snažení! :roll: jestli máš častý záněty - může to s tím souviset - dej do kupy svoje tělo - je jaro - vyčisti si organismus - detoxikační čaje, colonhydroterapie, lymfatický masáže. dejte si s pítelem 3 měsíce pauzu a dělejte to s kondomem - mohlo si tělo vytvořit protilátky a proto se nedaří, ale na imunologii Tě hned tak nepošlou…já si to vydupala po 4 letech snažení a ještě s kecama doktora, proto to zkuste takhle a po těch třech měsících šup na to. ještě může partner zkusit zobat selzink a vitamín E. držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
25.3.11 12:16

bin,jestli narážíš na mě tak to jsis mohla odpustit. Já dost dobře vím co to je touha po dítěti, a ty dokážeš otěhotnět ted hned? To bych se divila kdyby někdo jo.Ráda bych věděla v čem byl problém u tebe a včem je problém upetrušk? Trošku si to porovnej. já se nebudu tzady s nikým dohadovat ani nic jiného,byl to můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
25.3.11 12:19

mimichodem,psala jsem to na petrušk přítele,tak aby to bylo správně pochopeno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
25.3.11 12:28
kibooolka píše:
bin,jestli narážíš na mě tak to jsis mohla odpustit. Já dost dobře vím co to je touha po dítěti, a ty dokážeš otěhotnět ted hned? To bych se divila kdyby někdo jo.Ráda bych věděla v čem byl problém u tebe a včem je problém upetrušk? Trošku si to porovnej. já se nebudu tzady s nikým dohadovat ani nic jiného,byl to můj názor.

omlouvám se, nechtěla jsem nikoho urazit nebo tak, jen jsem prostě na tohle hodně alergická a věř, že všichni, co mi říkali ty šťastný příběhy, jak si někdo adoptoval a vypnul a pak se zadařilo to myslel moc dobře…o tom nepochybuji, jen vím, že jsem v tý době tohle opravdu slyšet nepotřebovala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
25.3.11 12:32

Děkuju všem za názory,přítel bere selezin ACE,a snažíme se aktivně,vždy si vypočítám plodny dny a cyklus jen ted to mam trochu divny 2 mesice jsem to mela presne za 27 dni cyklus a ted uz je to 25 dni.
Neni to presne pul roku je to skoro rok ale pul roku se snazime aktivne…
Jen jsem chtela rict ze ted vsechny moje kamaraky jsou tehotny nebo znamy ne z bych zavidela ale tikam si proc to nejde me a jim stacilo se jednou zasnazit a ja musim tak dlouho a porad ni.nemyslim to spatne ale tohle me ted bohuzel napada. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
25.3.11 12:41

já tě chápu bin :hug: jen vím taky co to je moje sestra čekala s manžou na další dítě 7let a po neúspěchu iui se zadařilo a to přirozeně.Já moc chci mimi fakt moc a můj manžel taky ale u ženy to je jiný… to víš sama jaké to bylo.Neůtočím na tebe ale nemám ráda odsuzování jiných názorů.lepší je to vidět realně než růžovýma brílema. Dvě u mě šli hned po 3-4měsících,ted 11měsíc a nic tak proč si myslet že 6měsíců už je opravdu dlouho?… zklamání je o to pak horší než když si řekneš máme na to rok a pak se nám budou doktoři snažit pomoci. Pláču nad každým negativním testem, ovu je pozdě a luteálka 9 dní…ale šance změnit ten ciklus tu je. Ted jsem koupila femík tak uvidíme.A ty teda mimi máš nebo čekáš? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
25.3.11 12:44

petrušk nevěř tomu, málo kdo se přizná jak dlouho se snažil. s tím ciklem jsem na tom jako ty ms pravidelná 27dní a pak 25,24 a ted 28! Tak nevím ted jsem 23dc tak uvidíme ale ovu byla u mě fakt pozdě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
25.3.11 12:48

holky moc dobře vím, jak to bolí, moc dobře si pamatuju ty stavy, kdy jsem se bála jít na záchod a ta bezmoc, když jsem tam ty rudý kapky našla, ty jednočárkový testy mě straší ve snech…takže vám moc přeju, ať se zadaří, každej kdo po dětech touží si je zaslouží!!

kibooolko…mám po IVF 5ti měsíční dvojčátka - všem takový štěstí přeju!!

petrušk - to, že okolo mě otěhotněly všechny kamarádky, i ty co děti nikdy nechtěly, dokonce i takový, o který jsem se starala coby o mimina…to bylo strašný, ale zas mám kamarádky, který se teď dlouho snaží a musí prožívat to co já…musím říct, že mě to trápí za ně…tohle je nespravedlivý…jsou lidi, který plní děcáky dětma o který nestojí a někdo musí takhle zkoušet! ale ono se to povede…zatím děláš vše co můžeš a jestli můžu poradit…po roce snažení se rovnou objednejte do CAR - neboj nebudou hned nutit do IVF, ale umí udělat všechna vyšetření a pomocic vám i díky samosnažení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
25.3.11 12:56

bin to je takový štěstí :kytka: moc moc gratuluji a jsou dvou nebo jednovaječná? :palec: já se do té car bojím docela protože nevím co při první návštěvě čekat… :oops: :roll: u nás je sanus a tam byla i ségra a prý dobrý ale ted se to týká nás pokud chápeš.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
25.3.11 13:01

kibooolko - díky, štěstí je to obrovský a já za něj tam nahoru furt děkuju. máme jednovaječný holky!! hele do CAR se neboj - první návštěva - já měla celej den průjem, jak jsem se bála, ale odsud jsem šla tak nabuzená…nalili nám tam tolik optimismu do žil…jen do toho!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
25.3.11 13:10

:lol: průjem? Promin ale mě to přišlo komický jak jsi to napsala. Jednovaječná - nádhera. Opravdu ze srdíčka přeju zdraví holkám i mamince. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí