Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, zakládám diskuzi pro nás poněkud dospělejší holky, který by ještě chtěli a třeba už i čekaj miminko i v tomto věku. ![]()
Ahoj, mně sice bude 38 až v srpnu, ale momentálně jsem ve stadiu snažení. Tak snad se zadaří tak, že v 38 k nám ten malý cvrček opravdu přijde ![]()
Ahojky…mám 37 a čekám v červnu své třetí dítě.Dítě bylo plánované,a jsem moc štastná,zatím žádné problémy v těhu nemám..no jen ta váha jde moc nahoru.
ahoj, mne je 36 a mam doma 6-mesacnu princeznu. Mozno ked bude mala mat 3-4 roky tak popremyslam nad druhym. Takze to mi bude tak okolo 40. Snad to bude ok. Prve otehotnenie bolo okamzite a tehotenstvo bez komplikacii.
Ahojky holky, tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama. Je mi 38 mám dvě velké princezny 16 a 14 a snažíme se o miminko. Vloni v říjnu jsem otěhotněla, ale v 10tt jsme musela na revizi. Miminku přestalo být srdíčko.
Takže nyní se snažíme nanovo a snad se zadaří. ![]()
ahojky, je mi 39 let a mám dvě nádherné holčičky, že si kolikrát říkám, jestli jsou vůbec naše, páč jsou jak obrázek, po ivf (4 roky a 6 měsíců):-)
Jani já mám doma dcerky 20,12 a tedˇtu malou berušku ,otěhotněla jsem neplánovaně,nechtěně,ale je to to nejkrásnější,co jsem ještě mohla zažít. ![]()
ahojky, mně je 37, doma mám 17ti letého pubíka a v květnu to bude rok, co jsme se začali snažit o druhé miminko
To se hezky poslouchá…plánuju si to taky užít. Já jsem se na podzim znovu vdala a manžel žádné děti nemá. Moc by jsme si aspoň jedno společné přáli. Holky už se taky těšily, hlavně ta mladší.....tak snad nám to brzo vyjde. Mám toho plnou hlavu, což není zrovna dobře
. A jak se dcerky jmenujou? Já mám Michalku a Anetku
![]()
Mína13 píše:
ahojky, mně je 37, doma mám 17ti letého pubíka a v květnu to bude rok, co jsme se začali snažit o druhé miminko
Ahojky , tak snad se brzo zadaří ![]()
Holky a co na to Mudr ? Já mám mudra pohodáře a věk vůbec neřeší.....ale stejně červík hlodá, jestli nejsem stará ![]()
holky mě je 39 a taky bych chtěla moc miminko,tak snad se to podaří.