Je mi 38 a chci miminko :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3270
22.5.11 06:22
sia píše:
Našli vadu srdíčka a to je prý často indikace Downa. Tak mě na další den objednali do genetické poradny, kde tedy nebyla genetička ale kráva, protože když se ptala na děti co mám a manžel tak se ptala jestli nechci jít na ukončení rovnou, prý jestli si jsu jistá že nás chlap uživí a jestli prý platí na děti co má :zed: zůstala jsem na ni koukat s otevřenou pusou neschopná slova. Nicméně mě udělali rovnou odběr plodovky a večer volal doktor že výsledky nedopadly dobře.
jitkabokule píše:
sia píše:
Ahoj holky, tak nám to nedopadlo na screeningu dobře, doufám že vám to vyjde a dočkáte se drobků :huban:
Sio 8-o 8-o JAK nedopadlo dobře?na co našli pozitivtu a s jakou pravděpodobností? 8-o 8-o šmarjá já jdu v pondělí 8-o Sio to věděli tak brzo výsledky?Oni ti brali krev dřív než ten den screeningu?

Sio :-( :-( :-( to je tak smutný že nevím co na to říct :zed: :zed: Víš já jsem si myslela že takhle brzo ani dobrý utz vadu strdíčka nevidí že až ten 20.týden.Kde jsi na screeningu byla že ti dělali rovnou odběr plodovky a výsledek hned večer?To je celý…nějak strašně rychlý 8-o
A ta genetička!! :cert: :cert: takovýhle ženský by snad neměly takovou práci kde můžou v jednom okamžiku zamotat člověku život o 180´!!Tady by snad měli být citliví lidé ne?Školení na to jak se má s lidmi komunikovat a špatné zprávy podávat?!
Proboha Sio ty musíš být úplně zdeptaná…posílám na dálku sílu,myslím na tebe .......ani nevíš jak!!!
Lidičky mě to čeká zítra 8-o 8-o sice jsem do včerejška než jsi napsala tu zlou zprávu měla někde v pozadí mozku uloženou možnost že nám to může dopadnout špatně,snažlia jsme se toto těhu moc neprožívat a tak ale přece jen jsem doufala že to bude ok.Jenže ted mne ta realita skrz tebe zasáhla jakoby přímo.Uvědomuju si že to štěstí vážně nemusíme mít,testy dopadnou špatně a my třeba za týden budeme čelit tomu samému co ty.Strašně moc moc se bojím ale chci to mít už za sebou at vím na čem jsme.Člověk se nakonec musí smířit s realitou ať už je jaká chce-jsou věci co nezměníme.Jenže je to TAK TĚŽKÝ. :zed: :zed:
Sienko nevím co ti říct abych ti zvedla náladu a trošku pomohla…neznám slova která by to dokázala..držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
22.5.11 08:44

Neuvěřitelné

Teda holky…po zapojení do vaší diskuse držím dnes ráno po 3.5 letech snažení pozitivní test! Měly byste si to tu fakt nechat patentovat!!!
Samozřejmě ještě tak úplně nejásám, stát se může cokolí, ale stejně je to bomba :potlesk:
Jaaaani, mám doma dva kluky 9 a 13 let, toužila jsem ještě po holčičce, ale po těch měsících marných nadějí jsem tak nějak zjistila, že by mi nevadil ani třetí zbojník. Rodit ve 42 letech a ještě vytouženou holku - to bych už asi chtěla hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
22.5.11 08:54
Tia Dalma píše:
Teda holky…po zapojení do vaší diskuse držím dnes ráno po 3.5 letech snažení pozitivní test! Měly byste si to tu fakt nechat patentovat!!!
Samozřejmě ještě tak úplně nejásám, stát se může cokolí, ale stejně je to bomba :potlesk:
Jaaaani, mám doma dva kluky 9 a 13 let, toužila jsem ještě po holčičce, ale po těch měsících marných nadějí jsem tak nějak zjistila, že by mi nevadil ani třetí zbojník. Rodit ve 42 letech a ještě vytouženou holku - to bych už asi chtěla hodně…

Potichounku :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
22.5.11 09:35

Jitu, neboj dopadneš dobře, moc držím pěsti :hug:
Já jsem byla v Brně u dr. Vlašína, je fakt dobrý a všechny vady by asi vidět nebyly ale nám chybí v srdíčku přepážka která tam má být od začátku a později rozdějit srdíčko na komory a síně. Toto zjistili ve čtvrtek, v pátek mi vzali plodovku kolem poledne a večer po osmé mě volali výsledky, byla to zkrácená verze jen na toho Downa, ten takto jde udělat. Na další vady se pak čeká ty další dva týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
22.5.11 09:37

Ani nedutám...jenom tady

Díky moc :srdce: , máš pravdu, jediné, z čeho se zatím můžu radovat, je ten počuraný papírek, navíc od včera špiním…ale slabě pozitivní testy mám od 9.DPO a každý den čárečka sílí a dnes BT pořád vysoko a // totálně jasné i na Mamatestu 25. Pročítám diskusi a myslím na vás všechny a doufám, že to tentokrát dobře dopadne i u nás :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
22.5.11 20:04
sia píše:
Já jsem byla v Brně u dr. Vlašína, je fakt dobrý a všechny vady by asi vidět nebyly ale nám chybí v srdíčku přepážka která tam má být od začátku a později rozdějit srdíčko na komory a síně. Toto zjistili ve čtvrtek, v pátek mi vzali plodovku kolem poledne a večer po osmé mě volali výsledky, byla to zkrácená verze jen na toho Downa, ten takto jde udělat. Na další vady se pak čeká ty další dva týdny.

Holčino tak moc je mito líto. Drž se :hug: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
22.5.11 20:05
Tia Dalma píše:
Díky moc :srdce: , máš pravdu, jediné, z čeho se zatím můžu radovat, je ten počuraný papírek, navíc od včera špiním…ale slabě pozitivní testy mám od 9.DPO a každý den čárečka sílí a dnes BT pořád vysoko a // totálně jasné i na Mamatestu 25. Pročítám diskusi a myslím na vás všechny a doufám, že to tentokrát dobře dopadne i u nás :hug:

Potichoučku gratuluju :kytka: Taky jsme místo MS špinila…bude to OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
23.5.11 10:44
sia píše:
Já jsem byla v Brně u dr. Vlašína, je fakt dobrý a všechny vady by asi vidět nebyly ale nám chybí v srdíčku přepážka která tam má být od začátku a později rozdějit srdíčko na komory a síně. Toto zjistili ve čtvrtek, v pátek mi vzali plodovku kolem poledne a večer po osmé mě volali výsledky, byla to zkrácená verze jen na toho Downa, ten takto jde udělat. Na další vady se pak čeká ty další dva týdny.

Sio, já s tebou taky moc cítím, ale jsem trošku z oboru a vím, že nebýt tohoto vyšetření a miminko by se narodilo, tak i kdyby se jednalo o operabilní vadu, nebyl by to ani pro vás, ani pro mimi žádný med; navíc jsou tato miminka ohrožená do života i leukémiemi. Na útěchu se toho asi moc říct nedá, ale dobré je to, že aspoň víš, že můžeš otěhotnět i v tomto věku, a příště to určitě dopadne dobře :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
23.5.11 13:43

ahoj všem :mavam:
tak jsme se vrátili ze screeningového utz.Komplet výsledky ještě namáme protože krev mi brali taky až dnes,ale dle mudr se zdá být vše ok.Hlavně jsem se ptala na to srdíčko a to prý je vidět že má přepážku snad nebo že se krev nepřelévá z jedné do druhé půlky/toto nějak moc nechápu. :oops: Kůstka i projasnění je prý taky dobré-hodnoty taky zatím nevím.
Takže prozatím jsem klidnější,ted jen jak to vyjde ve spojení s krví.Uffff zase čekat.
Sio,Sienko…jak to je s tebou?Jak to zvládáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
23.5.11 20:43

Holčiny držím palečky všem a posílám hodně sil :hug: ať už je jen dobře. Já jdu na screning 8.6. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
24.5.11 06:21
jaaaanina píše:
Holčiny držím palečky všem a posílám hodně sil :hug: ať už je jen dobře. Já jdu na screning 8.6. :roll:

jaaani to už je taky co nevidět 8-o 8-o Taky držím :palec: :palec: :palec: at to dobře dopadne.Kam jedeš na screening?Já jsem sice klidnější,ale závěr testu nemáme a může se pořád něco vyvrbit. 8-o 8-o 100%jistotu stejně člověk má až když drží mimiška v rukách :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
24.5.11 10:46

Ahojte. Tak mi to květnové snažení zase //nepřineslo, ale koukám, že tu teď řešíte více smutné věci.
Sio, je mi moc líto tvého neštěstí a přeji ti, ať toto smutné období rychle překonáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
24.5.11 11:09

Holky jsem docela v pohodě, zítra jdu do nemocnice. Já to v sobě mám srovnané, sice vím že smutná ještě budu ale to překonám. Díky všem za podporu a všem vám moc přeju ať všechna vyšetření jsou v pořádku abych mohla číst samé dobré zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cupinka
24.5.11 11:36

Sio,jsi strašně statečná.....já to v sobě taky často řeším, jestli do toho ještě jít / i za cenu dalšího SP…/ nebo potratu ve vyšším stadiu, protože něco bude špatně a nakonec nedostatečná výživa mimise placentou/ protože věk matky sehrává roli…je to fakt dilema…Ale asi to risknu a pujdu do toho.

Ty doufám taky!!!!! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
8645
24.5.11 12:18
jitkabokule píše:
jaaaanina píše:
Holčiny držím palečky všem a posílám hodně sil :hug: ať už je jen dobře. Já jdu na screning 8.6. :roll:
jaaani to už je taky co nevidět 8-o 8-o Taky držím :palec: :palec: :palec: at to dobře dopadne.Kam jedeš na screening?Já jsem sice klidnější,ale závěr testu nemáme a může se pořád něco vyvrbit. 8-o 8-o 100%jistotu stejně člověk má až když drží mimiška v rukách :wink:

Jsem objednaná do Brna. www.prenatal.cz slibovali tam výsledky ještě ten den večer.tak uvidíme…už teď jsem nervozní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí