Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky
Mám takový dotaz
11týho jsem začala brát Clostilbegyt,ale jelikož jsem to nasadila úplně blbě,což bylo před MS,ale ne po MS,špatně jsem pochopila dr. Tak jsem měla 15týho dostat MS a nic. Chcu se zeptat,jestli už teď můžu být těhotná??? Nevíte?? Máte s tím některá stejnou zkušenost jako já,že jste to blbě pochopili??
Díky za odpovědi.
No a kdy jsi teda měla MS? Jsem v tom tvém dotazu nějak ztracená…Ty jsi brala Clostil od 11.3.? A pak byla teprve MS?
Měla jsem poslední MS 15týho února. 11.3.jsem nasadila Clostil a 15.3.jsem to měla dostat. ![]()
bez testu to nezjistíš… možná když to bereš nebo jsi to brala špatně, tak to můžeš mít rozhozený
Onionko stírat tady nováčka je ubohý
Neřeknu holku s více příspěvkama ale tohle už přeháníte, žádná z vás nesežrala všechnu moudrost světa
Pochybuju že holka s osmi příspěvakama ví jak to tady chodí!!!
Moje reakce není jen na tuto diskuzi, založit nové téma tady záčíná být docela o držku
děkuji za zastání
Já se opravdu ptám protože nevím, a mám v tom zmatek a kdybych to věděla,tak se snad neptám,ale už vím aspoň,že tady odpovědi nenajdu,protože jsem nováček a každej kroutí hlavou,že jsem úplně blbá…
to je ted tady takovej trend ![]()
Bud si udělej test nebo si dojdi na krev jiné možnosti nemáš:-) Držím palce ať to vyjde.
Nejvíc se asi osvědčil mamatest, tak ho zkus
já sama čekám druhý dítě dítě, a pokaždý když jsem testovala byla jsem jak malá holka, takže chápu tuhle nejistotu a nedočkavost
děkuji,takových lidí jako ty by mělo být víc,ale bohužel není,…dnešní společnost není o tom,že by si měli lidi pomáhat… ![]()
ale neboj tady jich je:-))
ono jde o to, když tady vznikne každý den několik nových diskuzí s dotazem, jsem těhotná?? Můžu být těhotná?? Apod. tak už to pal leze krkem a navíc my tady fakt nevíme jestli ta či ona je těhotná
POčkaj, vytiahnem svoju vešteckú guľu…
Pozrela som do nej…
A vidííííím…
Že tehotná môžeš ale aj nemusíš byť …
![]()
SPRAV SI TEST
![]()