Je mi 38 a chci miminko :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.4.11 13:15

ahoj, tak já to mám podobně, 40 mi bude v červenci, mám syna 10 letého a 8měs.holčičku,to vše s dlouholetým manželem48let.O druhé dítko jsme se snažili skoro 2 roky,rozhodli jsme se, že zkusíme IVF,ale udělali mi jen 1 odběr krve a než byly hotové výsledky,byly // ma těhu testu :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
27.4.11 13:19
jaaaanina píše:
Tak hlavně, že to nakonec všechno dobře dopadlo. A máte svoje zlatíčko a Vám to klape :hug:

No, klape … :think: plus minus jo, urcite to pomohlo.

Jinak ale abych uvedla i nejaky zapor, ktery se asi nevaze primo k veku, jako spis k dnesni dobe - vzhledem k 2letakovi zacinam pomalu celit starostem jako jsou skolky, navrat do prace apod. To si obcas reknu, ze kdybych si byvala byla :lol: poridila druhy driv, jako vetsina zenskych, mohla jsem to mit uz za sebou. S malym se mi doma moc libi, ale zacina se nam to kratit a vkradaji se prakticke starosti. Bude mi pak 41, s 3letym ditetem … to uz vidim, jak se o me vsude poperou. Bohuzel moje misto v praci je obsazene, dostanu odstupne (doufam) a trada.

Moc Ti gratuluju k // :kytka: Ja mela kdysi taky termin 11/12, ale kluk se narodil 30/11, ten starsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2949
27.4.11 13:42

holky, tak se k vám přidávám do spolku… Jsem ráda, že jste tu, protože já mám jakousi depku z toho, že chci mimčo… bude mi na podzim 39 let a máme syna 18 let a dceru 13 let a teď jsme se pobláznili a chceme mimi…

Tak jsem ráda, že v tom nejsem sama… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2949
27.4.11 13:43
nakukovatelka píše:
Ahoj, koukam, ze je tu diskuse zvlastniho druhu, do ktereho taky patrim :wink: -
bude mi v cervnu 40, mam 15ti leteho syna, a druheho ted 2leteho. Takze po 13ti letech.
Ja dlouho druhe moc nechtela, a kdyz jsem se rozhoupala, neslo to. A asi uz by to vubec nevyslo, tak mame to druhatko s pomoci IVF. Kdyz jsem se pro druhe rozhodla, rikala jsem si - bud to pujde, nebo ne, lamat nic pres koleno nebudu, vzdyt jsem dlouho ani nechtela atd atd. A to jsem pak zirala, co to se mnou udelalo, kdyz to neslo … litala jsem po doktorech jako diva a „vcera bylo pozde“ a „udelejte cokoliv, chci dite“ :oops: Upnula jsem se na to tak, ze si neumim predstavit, ze by medicina neumela to, co umi, byla bych asi pekne v kelu.

Druhe tehu bylo taky bez problemu, na rozdil od prvniho, a uzivam si to ted s malym uplne jinak, nez kdysi ve 24ti :srdce:

Tak se mejte vsechny krasne :kytka: :potlesk:

to je přesně můj případ… Já nechtěla skoro 10 let a teď jsme to začali řešit přes CAR a ty mateřský pudy se mnou mlátí o zem… a strašně chci…Ach ty hormony… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
27.4.11 13:47
adrie píše:
holky, tak se k vám přidávám do spolku… Jsem ráda, že jste tu, protože já mám jakousi depku z toho, že chci mimčo… bude mi na podzim 39 let a máme syna 18 let a dceru 13 let a teď jsme se pobláznili a chceme mimi…Tak jsem ráda, že v tom nejsem sama… :mavam:

Taky jsem ráda, že tady nejsem sama.....To je fajn :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
27.4.11 13:50

Taky jsem se pobláznila :lol: Je mi 39 a zadařilo se přirozeně viz metřík. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2949
27.4.11 14:04

já mám PCO a tudíž anovulaci, takže u mě se přirozeně nezadaří ani omylem… na IUI teď stimuluju Menopurem, jedno nastimulovaný vejce mě vyjde v průměru na 3000 Kč :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
27.4.11 14:15
adrie píše:
já mám PCO a tudíž anovulaci, takže u mě se přirozeně nezadaří ani omylem… na IUI teď stimuluju Menopurem, jedno nastimulovaný vejce mě vyjde v průměru na 3000 Kč :cry:

Určitě se brzo zadaří… :hug: A budete zkoušet dvojčátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2949
27.4.11 14:50

my bychom dvojčátka moc chtěli… byli bychom rádi, kdyby se nám povedli… takhle máme samé „jedináčky“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
28.4.11 11:15
sia píše:
Taky jsem se pobláznila :lol: Je mi 39 a zadařilo se přirozeně viz metřík. :wink:

SIO :mavam: a kdypak máš termín?já měla pozitivní test 8.3.budeme tak nějak stejně těhu :think: ne?Mě dnes končí 9.týden.Jo na screening jdu až 23.5 to budu 12+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
28.4.11 20:54

Jitu, já našla pozitivní testík 13.3. a dnes končím 10tt :wink: Na screening jdu 19.5. a budu ráda až ho budu mít za sebou, to si celkem oddechnu, i když dnes na kontrole bylo všechno v pořádku, mimčo bylo tak živý že ani fotka nešla udělat :mrgreen:

Jak ti je? Vážně jsi měla pozitivní test už 8.3.? To by jsi měla být spíš o nějaký den dýl těhotná než já :think:

jitkabokule píše:
sia píše:
Taky jsem se pobláznila :lol: Je mi 39 a zadařilo se přirozeně viz metřík. :wink:
SIO :mavam: a kdypak máš termín?já měla pozitivní test 8.3.budeme tak nějak stejně těhu :think: ne?Mě dnes končí 9.týden.Jo na screening jdu až 23.5 to budu 12+5
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
28.4.11 21:00

No holky tady je to samá těhule…já mám testík od 7.4. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2949
28.4.11 21:08

já nejsem těhule, ale až budu, tak vám to hned nahlásím… :pankac: :pankac: