Je mi 38 a chci miminko :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8645
30.5.11 10:13

Tak to gratuluju k holčičce. :kytka: Já mám dvě holčiny taky a klidně bych brala i třetí. Jen ten muj chlap by raději kluka. Tak uvidíme kdo vyhraje. :mrgreen: Hlavně že mimi bude OK a na ničem jiným mi nezáleží.Já jsme teď v 12tt a už je mi taky fajn, tak ještě screning 8.6.....už aby to bylo zamnou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2262
30.5.11 10:21

Ničeho se neboj, já byla vyděšená jako blázen, pač jsem četla o odběru plodovky a dostala jsem strach. Nakonec vše bylo v pořádku a já ani nemusela na odběr ani krev už mi nebrali. Minulý týden jsem byla na 3D ultrazvuku a taky to dopadlo dobře. Já už jsem začala 22tt, a tohle těhu docela prožívám moc, u první mi bylo 21 a nějak jsem to neřešila. Tátínkovi řekni co si zasel to tam bude :-) hlavně aby mimišek byl v poho a Ty taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
30.5.11 10:22

Ahojky. Tak mě je 37 a v červenci se nám narodí Viktorka. Už se moc těšíme. Doma už máme 14 dceru. Tak jestli si s vámi taky můžu pokecat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2262
30.5.11 10:25

Ahojky, já si ráda povídám, jsem doma, tak mám čas. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
30.5.11 10:25

Taky jsem to první těhu ve 20 neřešila :oops: Teď je člověk asi víc opatrnej a víc se bojí. 1.6. jdu na ultrazvuk a budu ho mít i na DVD, tak teprve potom to doma řeknem holkám. Měla jsme na před vánoci ZT a byly z toho moc špatný, tak jsme jim teď raději nic neřekli. Ale už to nemůžu vydržet a ve středu se pochlubím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
30.5.11 10:26
Mirun píše:
Ahojky. Tak mě je 37 a v červenci se nám narodí Viktorka. Už se moc těšíme. Doma už máme 14 dceru. Tak jestli si s vámi taky můžu pokecat.

Ahojky, tak to gratuluju, to máš už za chvilku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2262
30.5.11 10:32

Tak to Tě chápu, ale neboj se vše dobře dopadne, my taky nechtěli nic říkat do 12tt, ale rodině jsme se pochlubili. Já chtěla 3D fotku a malá spala a měla přes obličej ručičky, tak až v srpnu snad :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2262
30.5.11 10:35

Mirun a máš radost, že budeš mít dvě holčiny nebo jsi chtěla kluka? Mě všichni říkali proč chci holku, když už jednu mám, ale já nevím nějak jsem to cítila. Ta moje starší kočka je fajn a dost mi v životě pomohla, táhneme za jeden provaz, tak doufám, že i ta druhá bude poklad :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
30.5.11 10:36

Já jsem taky doma už od ledna a docela se nudím. Teď když je hezky tak to jde ale v zimě to pomalu utíkalo. Už mám téměř vše nachystáno. Ještě kočárek a pár drobností a je hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2262
30.5.11 10:43

Já jsem doma od března a máš pravdu vzimě byla nuda, já mám ráda teplo a sluníčko. Já chtěla prcka taky na léto, ale nějak to nešlo, tak bude na podzim. Taky jsem už pořídila nějaké hadříčky a mám zamluvenou postýlku, ono je spousta krásných věcí jen mít hodně peněz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
30.5.11 10:43

Já na holky nedám dopustit. Jsou to moje zlatíčka, i když bych je někdy přizabila 17 a 15 je vražedný. :pankac:
Já chodím do práce, ale moc mě to tady už nebaví. Celý den sedím u počítače a začínám se tady krouti, protože mě bolej záda, kostrč a kyčle :roll: . No ve středu poreferuju Mudrovi a ividíme co mi řekne. On doma moc rád nenechává :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
30.5.11 10:46
Evina11 píše:
Ahojky holky, trochu jsem si tady četla a jsem na tom podobně jako Vy. Je 37 a čekám druhé děťátko, tomu prvnímu bude 16 a druhé se vyklube v říjnu. Taky jsem řešila věk zrovna nedávno když mi kámoška řekla, že by ve 40 ti nerodila, docela mě ranila. Ono to někdy nejde tak jak si to člověk lajnuje. Pokud tady někdo bude ráda bych si s Váma psala, díky a pěkný den. :roll:

jo :wink: to mi řekla v pátek známá taky. :cert: že by se už za tím nechtěla honit,noční vstávání a že když vidí že děti má velký a stále ji potřebujou tak neví prý do kolika by ji potřebovalo případné mimi.Nojo…co myslíte holky :think: co jsem jí měla říct?jsem nevěděla vůbec jak na to reagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2262
30.5.11 10:48

Pravda holky jsou fajn! :potlesk: Já jsem měla taky sedavé zaměstnání, ale ráno od 6ti do 14.30 a můj gyndr mi nabídl, zda chci být doma, docela jsem to uvítala pač ráno vstávat se mi nechtělo a měla hodně nízký tlak, tak jsem se i pěkně motala. V práci nebyl problém, tak jsem doma v klidu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2262
30.5.11 10:52

Jo tak já jsem vždycky generál až po a můžu říct, že já té své kámošce jestli to tak můžu říct, neřekla ani slovo a jen se mi chtělo bulet. Druhá kámoška co má roční mimi a je jí 38 mi řekla ať si z toho nic nedělám, že závidí. Je pravda, že já se na svůj věk necítím a je to můj život. Já mimi chtěla už dřív, ale prostě to nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
30.5.11 10:53
jaaaanina píše:
Já na holky nedám dopustit. Jsou to moje zlatíčka, i když bych je někdy přizabila 17 a 15 je vražedný. :pankac:
Já chodím do práce, ale moc mě to tady už nebaví. Celý den sedím u počítače a začínám se tady krouti, protože mě bolej záda, kostrč a kyčle :roll: . No ve středu poreferuju Mudrovi a ividíme co mi řekne. On doma moc rád nenechává :-(

my máme 18 a 16.Holku a kluka.Jak ti se dovedou poštěkat to mi hlava nebere.A nejhorší že nenaděláš nic.Nepomůže se mezi ně vložit,bít se to taky nedá.Prostě dokud se něco nestane tak toho nenechají.Pak se někdo urazí a nadávají si skrz dveře.Nedejbože když člověk chce po holce nějakou práci doma.To je TOLIK keců že než bych se z nich vyargumentovala radši si to udělám sama. 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí