Přivýdělek na mateřské

2
1.11.19 06:51

Přivídělek na mateřské

Holky mám nás vás takovou prosbu, nevěděla by některá z vás o nějaké brigádě z domova, nebo jestli by jste mi nějakou popřípadě mohli doporučit. Mám obavy věřit tomu co jsem takhle na internetu našla, už jenom podle recenzí. Tak kdybys jste nějaká věděla, budu ráda za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6654
1.11.19 07:04

Zalezi co umis :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
1.11.19 07:05

No, rozhodně nezkoušej korektury textů :mrgreen: máš pravdu, že drtivá většina brigád na doma z internetu jsou podfuky - plnění obálek, kompletace propisek, hraček… byla jsem na rodičáku dohromady devět let a za celou dobu jsem si přivydělala jen pár tisíc za háčkované a pletené věci :roll: z domova toho moc dělat nejde, pokud neumíš něco opravdu použitelného :nevim: účetnictví, překlady, pokud v tom máš praxi.. ruční práce, pokud to umíš opravdu hodně dobře, protože konkurence je obrovská, nebo můžeš roznášet letáky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30953
1.11.19 07:14

Z domova jen odbornou praci, jinak jdi nekam doplnovat zbozi a o dite at se v tu dobu stara muz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6196
1.11.19 07:31

Kromě odborných praci mě napadá ještě nabizet žehlení a hlídání. Jinak dost firem teď vychází vstříc a hledají na nižší pozice zkrácené úvazky a dají ti směny podle tvých potřeb, aby to bylo slučitelné s menším hlídáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20893
1.11.19 07:49

Jediná ověřená a 100% jistota je montování propisek, kdo na mateřské nemontoval propisky, jakoby nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
1.11.19 08:15

Take zalezi na tom, odkud jste, zda mate moznost se dopravovat autem, jak mate stare dite… Na praci z domova tip nemam, myslim si to same, co damy vyse, preklady, ucto atd., jeste je mozne vyplnovat vyzkumy, treba na ceskynarodnipanel.cz (ale to je minimum penez),ale jsou moznosti, kdy chodite na brigady s ditetem/kocarem… roznos novin, letaku, venceni psu, mysteryshopping a jeste by se neco naslo nejspis… no a pak uz jen aktivni telemarketing :nevim:, zkuste take treba mavini.cz, web urceny pro maminky na RD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3459
1.11.19 08:41

Me se libi jak by skoro kazdy na RD chtel privydelek a praci z domu. Te prace je pomerne dost (programovani, ucto, zehleni apod), ale moc by me zajimalo, kdy chteji maminky pracovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
1.11.19 09:06
@Cenarius píše:
Jediná ověřená a 100% jistota je montování propisek, kdo na mateřské nemontoval propisky, jakoby nebyl.

Tyjo, tak asi nejsem a ani v okolí nikdo není. Neznám nikoho, kdo by to dělal :lol:

Ale znám holky, které roznášely letáky, ale finančně mi to příjde jako uplná bída :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1635
1.11.19 09:07
@sinapis.alba píše:
No, rozhodně nezkoušej korektury textů :mrgreen: máš pravdu, že drtivá většina brigád na doma z internetu jsou podfuky - plnění obálek, kompletace propisek, hraček… byla jsem na rodičáku dohromady devět let a za celou dobu jsem si přivydělala jen pár tisíc za háčkované a pletené věci :roll: z domova toho moc dělat nejde, pokud neumíš něco opravdu použitelného :nevim: účetnictví, překlady, pokud v tom máš praxi.. ruční práce, pokud to umíš opravdu hodně dobře, protože konkurence je obrovská, nebo můžeš roznášet letáky

Jn, ta korektura by s tím prividelkem asi neklapla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.11.19 09:09

Přivydělávám si vyplňováním dotazníku, online panelu je dost… Nejsou to tisíce, ale korunka ke korunce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.11.19 09:18

@Koalk121 mohu prosím o info k tomu to privydelku :) děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
1.11.19 09:21

Jediné proveditelné mi přijde hlídání dětí, přibrat ke svému ještě další. Ale potřebuješ vztah k dětem, útulné příjemné prostředí doma, kam rodiče budou chtít svoje dítko nechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
1.11.19 09:26
@roba18 píše:
Me se libi jak by skoro kazdy na RD chtel privydelek a praci z domu. Te prace je pomerne dost (programovani, ucto, zehleni apod), ale moc by me zajimalo, kdy chteji maminky pracovat?

Nejak nechapu dotaz, na RD s beznym zdravym ditetem fakt neni takova honka, aby clovek nenasel cas na praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
1.11.19 09:26

Je To tu dnes a denně. Ale ono toho bohužel moc není. Pokid potřebuješ dělat fakt s dítětem, tak jedině home office v práci, ze které jsi teď na RD. Nebo něco vyráběj a prodavej, to dělám já. Telemarketing, Avon a tomu podobné, roznos letáků… z ničeho není plnohodnotná výplata, ale na přilepšení to stačí, když se snažíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí