Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tuhle „drogerii“ teď dělá každá druhá. Podle mě není možné na tom vydělávat něco víc pokud nemáš stálý okruh zákazníků s pravidelným odběrem.
@Anonymní píše:
Ahoj holky děláte někdo doma nějakou kosmetikutipuavon, oriflame, farmasi, faberlic? Zajímá se s čím se dá dobře přividělat? Dělám dedru a oriflame dedra je super oriflame nic moc
Stará pravda. Podnikat nemůže jen tak někdo. Na to musí být bystrý rozum.
@Kaileee píše:
S tímhle pravopisem neprodáš ani toaleťák
Zalezi na tom jak to delas. Bohuzel vetsina zen, delajicich avon, oriflame nevi o kosmetice vubec nic, pouze ti hodi na stul katalog a vyber si, nejsou schopny ti poradit. Prodaji ti make up aniz by ti daly vyskouset odstin atd…netvrdim ze vsechny, ale vetsina ano, aspon z me zkusenosti.
Ja sama pracuji s kosmetikou, znacku zminovat nebudu, at to nevypada jako reklama. Mam to jako konicek, hlavne vyzazistiku. Mam to i jako privydelek, ale mam nejake zasady, neprodavam na katalog, mam doma vetsinu produktu otevrene jako testery a neprodam, aniz by si to dopredu ta zena nevyzkousela. Ale jak rikam, je to hlavne muj konicek - liceni, hlavne behem plesove/svatebnk sezony. Jako „hlavni“ praci bych to nechtela.
@Anonymní píše:
Ahoj holky děláte někdo doma nějakou kosmetiku tipu avon, oriflame, farmasi, faberlic? Zajímá mě s čím se dá dobře přividělat? Dělám dedru a oriflame dedra je super oriflame nic moc
@Kotatko03 píše:
Zalezi na tom jak to delas. Bohuzel vetsina zen, delajicich avon, oriflame nevi o kosmetice vubec nic, pouze ti hodi na stul katalog a vyber si, nejsou schopny ti poradit. Prodaji ti make up aniz by ti daly vyskouset odstin atd…netvrdim ze vsechny, ale vetsina ano, aspon z me zkusenosti.Ja sama pracuji s kosmetikou, znacku zminovat nebudu, at to nevypada jako reklama. Mam to jako konicek, hlavne vyzazistiku. Mam to i jako privydelek, ale mam nejake zasady, neprodavam na katalog, mam doma vetsinu produktu otevrene jako testery a neprodam, aniz by si to dopredu ta zena nevyzkousela. Ale jak rikam, je to hlavne muj konicek - liceni, hlavne behem plesove/svatebnk sezony. Jako „hlavni“ praci bych to nechtela.
Vyzazistiku? Tak to musi byt skvely prividelek!
To vam holky opravdu obema zavidim.
Všechny tyto ne/výdělky jsou založeny na mlm. Takže dát všude kopírovaný text „práce vhodná pro maminky na mateřské, 2-3h denně“ a čekat, až se chytí další ovce. A potom je řeč o pár korunách. Stačí kouknout na fb a každá druhá pipka nabízí podobný shit.
Jak pisou uz holky nade mnou, tak tohle dela kazda druha a dneska uz je to tak proflaknute, ze s tim nevydelas
Pokud potrebujes privydelek, tak bez na klasickou brigadu ( trebas doplnovat zbozi nebo uklizet ) Pokud mas male miminko a nemuzes jeste na delsi dobu pryc, tak muzes neco vyrabet nebo trebas zkusit siti ![]()
Taky jsem hledala přivýdělek k mateřské hlavně a abych nikam nemusela chodit nejlépe práci z domu, vyzkoušela jsem toho více a teď jsem spokojená…dělám Global3000 a Farmasi. Samozřejmě všechny tyto přivýdělky z domu jsou MLM a na vás je jen si ten správný vybrat. Oriflame dělala také kamarádka, ale od ledna už ho nedělá.
Bývalá sousedka dělala Oriflame.. jediná její aktivita - hodit mi katalog a furt Co sis vybrala.. nikdy žádný vzorek ani bonus, vyšlo mi to jako v DM nebo Rossmanu, takže jsem jí po dvou kampaních řekla, že fakt nemám zájem (předražený standard bez bonusu)
pak jsem sama pro sebe a na sebe brala Avon, protože mi pár výrobků sedělo (ovšem třeba sprcháče děs - děti suchá kůže, je to samá chemie, zásadně nedoporučuji), když jsem si spočetla provize, tak jsem vydělala tak max. 300-500kč čistého/měs. což jsem tam ale zas utratila.. takže toto fakt není na zbohatnutí, pokud s tím ve velkém nehodláš obtěžovat celou svou širokou rodinu a všechny kámošky… nechala jsem toho asi za 4 měsíce a ulevilo se mi ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky děláte někdo doma nějakou kosmetiku tipu avon, oriflame, farmasi, faberlic? Zajímá se s čím se dá dobře přividělat? Dělám dedru a oriflame dedra je super oriflame nic moc
Ano, pokud chcete ozvete se na oolympia@seznam.cz
Ahoj holky děláte někdo doma nějakou kosmetiku tipu avon, oriflame, farmasi, faberlic? Zajímá se s čím se dá dobře přividělat? Dělám dedru a oriflame dedra je super oriflame nic moc