Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jestli si ji jedla a nic polivce není, tak proc bys ji nemohla dat male? Predpokladam, ze zkyslou polivku bys sama taky nejedla…
to jsou zase dotazy dneska…
![]()
@xstrasilka píše:čočkovou týden? já bych jí jedna maximálně druhý den. vývar tak třetí den
Klidně týden, záleží jak která, ale tahle bude v pohodě.
Ty jo, já polévky po druhém dni v lednici už nedávám nikomu z rodiny…
@Anonymní píše:
Ty jo, já polévky po druhém dni v lednici už nedávám nikomu z rodiny…
Co je na tom intimního?
Polevku mame nekdy i 3 dny, ale dele bych ji uz vylila.
Dneska je to 3.den, pokud je chutove v pohode, tak proc.by ne..
@aiwwa píše: čočkovou týden? já bych jí jedna maximálně druhý den. vývar tak třetí den
Já taky. Jakékoliv jídlo max na druhý den. Věřila bych tomu jen z mražáku. Většinou všechno sníme ještě první den, aby se nic nevyhodilo.
@aiwwa píše: čočkovou týden? já bych jí jedna maximálně druhý den. vývar tak třetí denČočkovou týden asi ne, ale 3 dny naprosto v pohodě. Když není cítit a chutná dobře, proč ne. Nejednou se mi stalo, že jsem uvařila víc polívky a když jí nic není, nevidím důvod proč ji vyhazovat, nikdy nám po tom nic nebylo.
@xstrasilka píše: Čočkovou týden asi ne, ale 3 dny naprosto v pohodě. Když není cítit a chutná dobře, proč ne. Nejednou se mi stalo, že jsem uvařila víc polívky a když jí nic není, nevidím důvod proč ji vyhazovat, nikdy nám po tom nic nebylo.
tak já jídlo nevyhazuju, většinou nejpozději druhý den se to sní. ale zrovna luštěniny bych se bála tři a více dnů, že to začne kvasit.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
v utery večer jsem dělala domácí čočkovku k veceri, pak sla po vychlazení do lednice. Dnes hlídám malou sestřenici (4 roky), sama děti nemám, a ona mě viděla ji ještě dnes jist, mohu ji to dat? Byla normálně v plastovém zavřeném boxu, chutná OK. Vývar v tom není
jak dlouho vydrží polévka?
Nejedla bych to…uz je to stare.Ja jim jidlo max druhý den a uz mi to nejede. ![]()
Ahoj holky,
v utery večer jsem dělala domácí čočkovku k veceri, pak sla po vychlazení do lednice. Dnes hlídám malou sestřenici (4 roky), sama děti nemám, a ona mě viděla ji ještě dnes jist, mohu ji to dat? Byla normálně v plastovém zavřeném boxu, chutná OK. Vývar v tom není
jak dlouho vydrží polévka?