Přivítání budoucích maminek

• Otevřená skupina

Ahoj tehulky, zakládám tuto skupinu abych se podělila s mým těhulkatěním s Vámi a vy naopak semnou. Já jsem teď 18 plu 0 takže zítra začínáme 19 týden a už se nemůžu dočkat velkého ultrazvuku.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anibas55
21.3.12 14:49

Přivítání budoucích maminek

Ahoj těhulky, tuto skupinu jsem založila proto aby jsme si sdělili své zkušenosti, obavy a pocity, které zažíváme v těhotenství. Já jsem dnes 18+1 a moc se těším na velký ultrazvuk.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1185
21.3.12 23:57

Ahoj, pripada mi to ako včera, čo som bola 19.tt :D hrozne rýchlo to beží..teraz som 26.tt, a teším sa na leto. A čo ty, vieš už, čo to bude?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
22.3.12 12:30

Ahoj, mě to příjde naopak že to vůbec neutíká :( ještě né jelikož můj doktor má špatnej ultrazvuk, hlídá jen pohyby a srdeční akci, jinak mi nedělá ani fotky, mám je jednu z velkého ultrazvuku ve 12tt a cobytup jdu na další, tak se moc těším :) moc bych si přála holčičku

• Citovat
  • Upravit
217
22.3.12 16:29

Ahojky, já jsem dnes 23+6… budu mít holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
22.3.12 19:40

Ahojky, já jsem dnes 21+1…a asi taky holčička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
27.3.12 15:07

To vám závidím, že už to víte. Já jsem dnes 19+0 a na velký ultrazvuk jdu snad příští týden. Jinak vůbec nevím co to bude :D ale přála bych si holčičku

• Citovat
  • Upravit
217
27.3.12 18:15

Jee tak nezávidím ti to čekání. Bude to pro tebe asi hodně dlouhý týden. Tak přeju ať ti to rychle uteče aby jsi už věděla co to bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
27.3.12 18:34

Ahoj holky, já to vím od konce toho dvacátého týdne, kdy jsem byla na velkým UZ. Řekli mi to dva doktoři, tak uvidíme. A vážila 319g :lol: a stejně je to jedno, ať je to co je to, hlavně ať je vše OK. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
27.3.12 19:12

Já vím pohlaví (dle utz) od 20tt (340g) a podle krve z genetiky asi od 15tt ale souhlasím s tím,že je fuk jestli je to holka nebo kluk hlavně ať je zdravý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
28.3.12 13:09
Z krve z
@Sajmulina píše:
Já vím pohlaví (dle utz) od 20tt (340g) a podle krve z genetiky asi od 15tt ale souhlasím s tím,že je fuk jestli je to holka nebo kluk hlavně ať je zdravý…

Z krve z genetiky se dá pohlaví taky zjistit? Myslíš ten triple test? Mě ale nic neřekli :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anibas55
28.3.12 13:11

Tak holky dneska jsem byla u doktora a napsal mi žádanku na ultrazvuk už od pondělí, takže už jsem napjatá jako struna. Malý/á se tam prý hrozně mele takže doufám, že při ultrazvuku bude odpočívat

• Citovat
  • Upravit
217
28.3.12 17:13

Nn z triplu se to asi zjistit nedá. Byl to rozbor krve chromozomu a na dědičnost. Třeba ti to konečně ukáže v pondělí na UTZ a radši ať sebou mele než aby spala zády jako ta moje -naštěstí stačila roztáhnout nožky než usnula zadeček k nám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
29.3.12 13:37

Ahoj holky :kytka:
Já 18+1 tt a zatím nevíme co to bude a pohyby zatím taky nic :,(
Snad 10.4. se ukáže na ultrazvuku u doktora nebo 17.4. na velkém screeningu.
Kéž by…bylo by to nádherný svatební překvápko,protože 21.4.
máme svatbu :D
Ten můj samozřejmě chce kluka a přitom ho už z předešlého vztahu má,
ale bývalka mu ho moc půjčovat nechce,tak si ho moc neužil.
Ostatní z rodiny by rádi holku,tak jsem zvědavá co to bude.
U nás v rodině se rodí jen holky a u nich zase jen kluci :D
To bude souboj pohlaví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
29.3.12 19:02

Přítel má také z předešlého vztahu kluka(9) a tak teď chtěl holčičku což se mu splní. VELIKÁ gratulace k svatbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
29.3.12 21:44

Gratuluji k svatbě :) Já už pohyby citím od minulého čtvrtka :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny

Skupina Letňáčci 2012 nemá zatím žádné členy.