Přivýdělek - internetový prodej bio preparátů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
162
22.8.07 11:50

přívýdělek-internetový prodej

Ahoj holky,
vždycky jsem u vás našla radu a odpověď na vše, co jsem potřebovala, takže se na vás obracím i teď.
Už nějaký čas si celá naše rodina kupuje od jedné Fi. přes internet Bio preparáty . Tchánovci jsou dost nemocní ( parkinson) a mají pocit, že jim pomáhají. Jedná se o živinové produkty na klouby, cévy, detox. tablety,tchýně teď zkouší i s nimi hubnout a světe zboř se, opravdu " zatím" hubne. Já zkoušela několik měsíců po porodu preparát na klouby a je pravda, že bolesti pánve a kyčlí ustoupily ( jenžei to se dá zdůvodnit několika způsoby-třeba uzavřením porodních cest atd.)
nyní nás firma kontaktovala, že když jsme takovýhle " megalomani" v odběru, zda se u nich nechce někdo z nás registrovat ( za poplatek) jako autorizovaný partner firmy a výrobky tak pro sebe odebírat o několik desítek procent levněji než doposud a zkusit je samozřejmě nabízet dál lidem.
Los padnul na mě ( jsem na MD, mám internet a stejně u něj furt sedím).Jedná se prodej přes telefon a internet, popř. osobní nabídka.
Já už si tak trochu v hlavě spočítala, že za tu dobu, co to odebíráme přes někoho se nám ten registrační popl.11× zaplatil, v tom háček není, v každém případě neprohloupíme. Ale manža mě tlačí do toho, abych se tomu věnovala víc a zkusila si přivydělat. ( v budoucnu samozřejmě na ŽL, protože si nezdaněnejch můžu vydělat ročně jen 20.000,–Kč)

A já se ptám, možná blbě a ukamenujte mě.

Věříte na preparáty, které jsou vyrobené bez chemie jen z BIO produktů?
Když Vám někdo řekne, že tř. můžete zhubnout tím, že si upravíte frekvenci jídel, pitný režim, začnete pít doporučený čaj, jíst detox. tablety a večeři nahradíte nějakým preparátem, který vás zasití a potlačí chuť na sladké?

My s tím zkušenost máme, ale já nejsem třeba sousedovic Růža, takže mě zajímá jakákoliv odpověď ( mám totiž trochu strach z reakce lidí)

Moc díky za jakoukoliv odpověď.

PS: doufám, že to nezávání reklamou, byla bych nerada, aby to tak vyznělo. Štěpik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
22.8.07 12:09

Ahoj stepiku, nemyslím, že tohle je reklama :wink: Ptáš se, zda věříme bio a rostliným produktům, zda má smysl v tom začít podnikat…
No, já spíš věřím na zkušenosti a výsledky u druhých. Takže u mě neplatí jestli je to chemie nebo přírodní, ale viditelné výsledky u ostatních a jejich hodncení výrobků.
Hele, třeba Decolen na zpevnění poprsí je taky přírodní, ale má dobrou reklamu a prodává se (snad má i nějaký účinek). Takže já myslím, proč ne. Zkus to, když to nevyjde s prodejem, alespoň budete mít slevu pro rodinu.
Jo a nezapomeň na REKLAMU-bez ní to dneska moc nejde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
22.8.07 13:48

Těžko říct, jestli se dá věřit všemu. Mně se kdysi podařilo díky Herbalifu zhubnout 11 kg za 3 měsíce, ale nemůžu až tak potvrdit, že to nebylo velkou mírou i tím, že, jak říkáš, upravila jsem si jídelní a pitný režim a nahradila 2 jídla denně koktejlem. Navíc jsem opravdu minimálně 3× týdně intenzivně cvičila. Třeba bych byla bývala zhubla i bez té investice do Herbalifu. Ale v každém případě mě to motivovalo alespoň psychicky, protože to nebylo levné, a tak jsem si řekla, že musím ta pravidla dodržovat, aby to za něco stálo. A nakonec opravdu stálo :D

Na druhou stranu jsem opravdu hodně ošklivě před 3 roky naletěla jistému doktorovi, který prodával zázračné peptidové vakcíny na alergie (mám silnou alergii na kočky a psy a můj manžel by si strašně moc přál mít psa … tak jsem do toho šla). Nakonec ho dokonce vyšetřovala policie a nejsem si jistá, že pana doktora vůbec našli. Prý odjel na dovolenou do zahraničí. A ani nevím, jestli vůbec zjistili, co v těch rádoby vakcínách vůbec bylo. Doufám, že si v sobě nenosím časovanou bombu za 40 000 Kč. A to se oháněl nějakými certifikáty z oxfordských laboratoří atd.

Nechci házet všechny tyhle alternativní doplňky do jednoho pytle, ale já osobně už příště budu hodně opatrná, co a od koho kupuju. Ani tak nejde o ty ztracené peníze ale o to, že nevím, co mi to v těle udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
22.8.07 20:13

Ahoj, ja myslim, ze reklama je to tak napul :))

Verim te casti o zhubnuti " že si upravíte frekvenci jídel, pitný režim" pridala bych jeste zdraveji jist. Detox tableta, jeste budiz, ale tableta ktera mi nahradi veceri, tak tomu vubec neverim a o tehle preparatech dost pochybuju.

Jinak celkove bio produkty nakupuju, zadne pripravky o kterych pises neznam, tedy bio tablety. A jinak bych spis dala na radu lekarnika nebo nekoho, kdo se specializuje na zdravou vyzivu, kdo tomu rozumi nez na prodejce, protoze jeho hlavni duvod prodeje je zisk.

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat