Přivýdělek s Betterware
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
A ted koukam ze je to sama pani reditelka toho nesmyslu no mazec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snaží se Vás asi za každou cenu ulovit ![]()
Já jsem taky u Btw, nakupuji jen někdy, rozhodně se mi nedaří udělat každý měsíc objednávku za 100 bodů=cca 1800Kč v katalogových cenách, takže objednávám tak ob měsíc. Výrobky nejsou špatné, kosmetika je výborná, na u nedám dopustit, ostatní výrobky tak normál. Pokud se někdo rozmýšlíte, tak radím zkusit, nic za to nedáte. Když vás to nebude bavit a nepůjde to, tak toho prostě necháte. Já jsem takhle zkoušela Avon, Oriflame - oboje kdysi a šlo to nějakou chvíli. Pak Dedru, ta mi zůstala, protože zájem od lidí pořád je, hlavně o aviváže a Btw dělám asi dva roky, ale že bych si nějak vydělávala, to ne. Ale paní, co jsem ve struktuře pod ní, je už ředitelkou (není to ta, co Vás naháněla
, to ona nedělá). Takže kdo má štěstí a snahu, tak může opravdu uspět. Mně to teda ale zatím moc nejde
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojík holky tak jsme se do toho taky dala a první objednávku jsme měla přes 2500Kč takže to bylo fajn no jinak ses nazim ted objednávat každy druhy mesíc
jde to ale objednávam spise si pro sebe ci pro rodinu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To, že se jí ozvalo velké množství zájemců ještě neznamená, že se všichni zaregistrují. Mně se ozvalo na inzerát mraky lidí a zaregistrovala se třeba jedna, dejme tomu z pětadvaceti zájemců. A i kdyby se všichni zaregistrovali, stejně jich to většina nebude dělat (vlastní zkušenost, mám pod sebou x lidí, nepracuje téměř nikdo
). Ředitelkou se člověk stane až svojí vlastní pílí, není to rozhodně zadarmo. Nejprve můžeš postoupit na pozici lídr (záleží na tom, kolik uděláš Ty se svým týmem za měsíc bodů), pak senior manager a teprve pak ředitel. To musíš mít pod sebou několik lídrů, aby ses stala ředitelkou. Je za tím kus práce. A taky štěstí na lidi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katrinacek píše:
Tak si dovolím taky připsat zkušenost. Na fb se objevila nějaká nabídka přivýdělku tak jsem zareagovala a došla mi sálodlouhá odpověď jak je to super a fakt to vydělává.. A když jsem paní napsala námitku, doslova se do mě pustila že jsem ta co jen kritizuje atd.. Raději jsem už nenapsala ale neustále mi blikají zprávy s nějakýma kecama no opravdu úroveň…
Já musím reagovat, úroveň je spíše to, že nejste schopna napsat, že již nemáte zájem a nebudete to dělat. Člověk, který se tomu věnuje pak zbytečně ztrácí čas s těmi co se nesmyslně registrují všude možně a pak ani nejsou schopni se ozvat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, já jsem u firmy BTW od srpna, z každého katalogu jsem zvládla udělat objednávku nad 100bodů, beru ale hlavně pro sebe a rodinu. Minulý měsíc se mi povedlo nad 200 bodů, tak jsem dosáhla na první provizi
aby jste z toho něco měly a né jen tu slevu na zboží, je dobré mít pod sebou aspoň někoho, to já nemám, tak naháním body sama
je tam pár věcí, které si pravidelně objednávám, hlavně tedy sprej na skvrny a oxy na praní a čistící pasta také nesmí chybět
kosmetika krásně voní, ale zase ty ceny mi přijdou docela vysoké. Ale třeba káva, ta nádherně voní a chutná, mám tu novou kokosovou a tento měsíc si chci objednat další příchutě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andy89
Aspoň je vidět, jaké kraviny všechny ty, co do toho lákají píšou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca ono se asi vydělat něco dá, ale musíte mít hodně zákaznic a lidi pod sebou, co taky objednávají. Těch 200 bodů máte za obědnávku tak cca za 3000,– a jste na 3% provize, což opravdu moc není. Jedna paní na fb se chlubila, že si vydělává několik tisíc měsíčně, to si teda myslím, že je blbost, to by musela mít sakra drahé objednávky a hodně objednávajících pod sebou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andy89
Prosimtě, to jsou kecy v inzerci na FB. Nějakých výpisů z účtu ti udělám kolik chceš a jaký chceš a to nemám žádné extra znalosti z grafiky ![]()
FB je toho plný - třeba toto právě teď ![]()
A fotka s miminem jako profilovka nemůže chybět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca no jo, jak jinak, snaží se nalákat jiné maminky
ale už se nikdo nikde nezmiňuje o registračním poplatku. Já si objednávám pro sebe, kamarádky a rodinu, ale dál to nenabízím. Dělám takhle i dedru, ale tam už vůbec netuším jak je to s provizí. Objednám, mám slevu na zboží a ke každé objednávce dáreček, to potěší a mají luxusní aviváže
aspoň nemusím běhat po drogeriích, objednám si v dedře a btw a kosmetiku z Avonu, ale že bych nějak vydělávala, tak to ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andy89
Potože matky na MD jsou snadná kořist.
Slyší na peníze, práci z domu a zvládnutí dětí u toho.
Kdyby to byla práce, tak žádné pracování s děckem na klíně nebo když si hraje tak jedno oko dítě a druhé práce. Sama pracuju z domu, takže vím jaký to je. Každý si myslí, že při práci z domu nemusí pracovat - jenže tam často není placen od hodiny (kterou by v práci prokecal u kafe), ale od výkonu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky dělám Better a vím jak to tam chodí. Ano holky si vydělávají i přes deset tisíc ale musí pro to taky makat. Když máš super tým je to všechno jednoduší. Není to ale tak, že by seděly na zadku a ostatní makaly za ně, to ne. Všechny začínaly od nuly, na začátku pár stovek a teď už si vydělávají tolik kolik vydělávají. Bohužel spousta lidí si myslí, že se zaregistrují a budou vydělávat hned těžké prachy a když zjistí, že to tak jednoduché není tak to hned zavrhnou a začnou pomlouvat všude možně.
Příspěvek upraven 01.04.16 v 17:19
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mirouss
Jenže jak to je prezentované? - „Super výdělky za práci z domu od PC a dítětem na klíně“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Keci to nejsou, čím vyšší obrat má firma, tím vyšší vyplácí provize.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo s tím souhlasím, ale zas můžeš pracovat třeba když prcek spí. Myslím, že není žádná práce na doma bez práce. Na každou práci si musí mamina najít čas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit