Přivýdělek s Betterware

84
10.4.15 21:47

Přivýdělek s Betterware

Ahoj holky,
chci se Vás zeptat jestli nemáte náhodou zkušenost s firmou Betterware ( myslím jako s přivýdělkem ) nemůžu se rozhodnout jestli do toho jít, tak bych chtěla vědět (ale pravdivě) jestli to stojí za zkoušku a nebo ne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13141
10.4.15 23:49

Co ti říká intuice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
11.4.15 08:10

Dve me zname na fb sdili jejich vyrobky a nevypada, ze by to nekdo kupoval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
12.4.15 09:31

@omites Říká mi, že je to blbost :-D

@viky23
Takže to nebude žádná hitparáda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.15 14:15

Taky by mě to zajímalo koukala jsem na fb tam jedna paní dávala nabídku že to je super… Ale nevím slyším to poprvé… 8) není to asi moc populární… Tak nevim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
10.7.15 09:04

Nadseni

Tak já teda musím říct, že jsem z toho unesena. i když pred dvema mesicema bych tvrdila něco jiného. Katalogovej prodej mě vždycky bavil. Hlavně jsem se tomu věnovala při mateřských. milovala jsem oriflame. dedru jsem hned vzdala, ta byla na prd.to sami šperky. při druhy mateřský zas avon, ten má taky nějaký fajn věci ale pak přišla práce a uznebyl čas. no a teď jsem na další mateřský a už před půl rokem mi bylo nabízeno better.no odmítla jsem to, možná až zbytečně zle. Prostě už jsem nic nového nechtela,.ale pak jsem furt v diskuzích četla, jak to je dobrý a tak jsem zkusila objednat- a nevěřila jsem. když kamarádky a rodina viděli moji totálně bílou vanu a spol, tak to všichni chtěli a tak jsem se stala členem a objednavam seslevou. Opravdu za mě to všem doporučují. v naší skupině ještě funguje na Fb podpůrná skupina, kam všichni píšou dobře zkušenosti i s fotkama, takže to je také ohromné plus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
11.7.15 03:44

Jelikož mám za manžel „na půl“ angličana a musím říct že bettaware tam jednu dobu frčela tak musím říct, že je to ještě větší nesmyl jak avon, oriflame atd…výrobky nejsou ůplně špatné, ale jsou dost předražené a celkově nic moc. platí se tam poplatky a je více méně nepsaná povinost nahánět ostatní…pokud nemáte miliony známých co nakupují katalogovou kosmetiku a předraženou tak jediné čím si vyděláte je tím, že budete mít provizi za každý nákup člověka, ktérého naženete…

ps. omlouvám se za případné chyby či překlepy, ale píšu z mobilu z letiště, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
11.7.15 08:21

@Anna Ada tak já teda nevim, ale já jsem z prvu do toho moc nechtěla jít, právě proto, že výrobky jsou tak levný a tak jsem se toho bála a tak mi paní řekla ať si něco objednam a když nebudu spokojena, tak mám 14 na vrácení@$%%% zboží. no dopadlo to tak, že po vyzkoušení jsem se okamžitě stala členem a objednava ode mě celé okolí. známá chtěla něco na spodky pánve a tak jsem vytáhla starou pánev, prostředky a výsledek? okamžitě objednala. já nehodlal někomu tvrdit jak je to úžasný, kdyby to stalo za prd a kazdej by mi to vracel. a k těm cenám. já mám odezvu, jak je to super, že ceny jsou super, i když zrovna není věc v akcí. třeba ten jejich top výrobek bez akce 99,ost. cisticiveci kolem stovky, akce jsou pořad, tak pak to vyjde tak 69,79 a k tomu máme slevu 23%.poplatek je 69 Kč, který se platí až s první objednávkou a jevtom inf. materiál a katalog. a co se týče těch povinnosti objednávat, tak to taky není pravda. jediný co, tak když nebudete objednávat, tak vám za rok zruší členství. což naopak někdo kdo už to nechce dělat, tak uvita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.7.15 17:07

Ahojky, můžu se zeptat, jaká je cena minimální objednávky, aby se neplatilo poštovné? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
14.7.15 19:56

Zhruba 1450 Kč netto cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petricko
23.9.15 10:36

Také mě zajímá názor na BTW. Někteří tvrdí, že půjdou raději do Lidl, tam je to levnejší a také supr. Naprílad čistič na gril. Někteří si koupí a dál už neobjednával a jsou pak nadšenci. Já jsem zkoušel kromě BTW i Sirael Cosmetics, tak uvidím.

• Citovat
  • Upravit
4345
18.11.15 13:24

Ahojík holky chtěla bych s ezeptat za nazo jestli do toho jít ci ne děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
16.1.16 20:25

Tak si dovolím taky připsat zkušenost. Na fb se objevila nějaká nabídka přivýdělku tak jsem zareagovala a došla mi sálodlouhá odpověď jak je to super a fakt to vydělává.. A když jsem paní napsala námitku, doslova se do mě pustila že jsem ta co jen kritizuje atd.. Raději jsem už nenapsala ale neustále mi blikají zprávy s nějakýma kecama no opravdu úroveň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
16.1.16 20:28

A ted koukam ze je to sama pani reditelka toho nesmyslu no mazec :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
17.1.16 08:29

Snaží se Vás asi za každou cenu ulovit :pankac:
Já jsem taky u Btw, nakupuji jen někdy, rozhodně se mi nedaří udělat každý měsíc objednávku za 100 bodů=cca 1800Kč v katalogových cenách, takže objednávám tak ob měsíc. Výrobky nejsou špatné, kosmetika je výborná, na u nedám dopustit, ostatní výrobky tak normál. Pokud se někdo rozmýšlíte, tak radím zkusit, nic za to nedáte. Když vás to nebude bavit a nepůjde to, tak toho prostě necháte. Já jsem takhle zkoušela Avon, Oriflame - oboje kdysi a šlo to nějakou chvíli. Pak Dedru, ta mi zůstala, protože zájem od lidí pořád je, hlavně o aviváže a Btw dělám asi dva roky, ale že bych si nějak vydělávala, to ne. Ale paní, co jsem ve struktuře pod ní, je už ředitelkou (není to ta, co Vás naháněla :lol:, to ona nedělá). Takže kdo má štěstí a snahu, tak může opravdu uspět. Mně to teda ale zatím moc nejde :lol: :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat