Přivýdělky a zkušenosti

110
3.10.20 16:12

Přivýdělky a zkušenosti

Dobrý den,
Narazila jsem v nedávné době na přivýdělek pageanket.com a na likegram.
Pageanket - čtete články
Likegram - jste v podstatě placený follower
Ráda bych se tímto zeptala zda alespoň s jedním máte zkušenosti? Nejvíce mě zajímá právě pageanket. Zda jste už zkoušeli a byly vám v pořádku vyplaceny peníze? Předem děkuji za vaši odpovědi a názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15845
3.10.20 16:45

Tohle se nikdy nevyplatilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
3.10.20 17:48

@Zumpa Děkuji za názor. Chtěla jsem vědět zda tím vůbec ztrácet čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.10.20 19:09

A vy jste to už zkoušela? Taky mě to zajímá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
3.10.20 20:54

@Eiminka právě to zkouším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
4.10.20 08:01

Zkušenosti nemám, ale zní mi to jako podvod. Proč by někdo měl zájem platit za to, že si něco přečteš? Leda by šlo o skrytou reklamu, ale kolik bys za to měla dostat? Nemyslím si, že by mohla být řeč o přivýdělku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
4.10.20 09:21

@Petule030 právě proto se ptám, ani ne tak na částku ale hlavně zda bylo vše v pořádku vyplaceno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.20 21:10

Prispevky sem naklikala do minimalni vyse, ale kdyz sem zadala vyplatu, chtelo to dalsich 26, a po naklikani dalsi 26 to chtelo dalsich 82, je to volake cudne…:DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.10.20 08:45

Uz nekdo dostal vyplacenou castu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.20 10:04

Zdravím,
také jsem právě zvědavá, zatím jsem žádné údaje nezadávala, prý musíte mít ještě paypal udělaný…Údajně jedna holčina, na kterou jsem na webu narazila, to ví od kamarádky, který jí ukázala prý obrázky ohledně svého účtu, že jí tam peníze opravdu chodí…Ale znáte to: může ukázat cokoliv… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.20 12:13

Peníze

Ahoj chci se zeptat…taky jsem to odklikala a měli mě vyplatit…Píše mi to že musím přečíst dalších 32 zpráv a přidat jednoho partnera…jak jste je tam přidali? Zdá se mi že je to velký podvod ;)

• Citovat
  • Upravit
2
8.10.20 12:36

Zdravím, také jsem na to ted narazila a zkoušim…ale mě by spíš zajímalo jak se z toho odhlásit? :-D na stránkách žádné tlačítko odhlášení není…a podle me to bude tak, že ten web o vás bude sbírat údaje, když tam jste nonstop přihlášení :-D???nevím…je to divné…už i jen to že je to „anonymní“ prosím o ostatní co zkoušeli o info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.20 12:54

@Luccyyyyy ano máte pravdu…myslím je to zbytečné ale jen mě zajímá jak se tam přidává toho partnera…není tam žádný odkaz přidat nebo pozvat partnera…celé zle :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.20 12:57

@Luccyyyyy ano máte pravdu…myslím je to zbytečné ale jen mě zajímá jak se tam přidává toho partnera…není tam žádný odkaz přidat nebo pozvat partnera…celé zle :D

• Citovat
  • Upravit
2
8.10.20 13:00

To se dělá přes ten odkaz ne? máte tam partnerský program a odkaz co máte sdílet…ale podle me se nasdílí jen jejich web a ne váš odkaz :-D takže i když se přes ten web někdo přihlásí tak ne pod vás :-D podvod jak brno…já bych se ráda odregistrovala ale neni jak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat