Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky chtěla bych se zeptat měla jste některá jako těhu příznak bolest celého břicha? Nebo občasné nevolnosti popřípadě pořád hlad? MS mám mít 29.11. ale podbřišek mě vůbec nebolí nic.. Díky za zkušenosti.. Pěkný večer ![]()
Já měla příznaky úplně stejné jako před MS, až na MS ![]()
Příspěvek upraven 25.11.12 v 18:59
@Junkyska píše:
Já měla příznaky úplně stejné jako před menzes, až na ten menzes
Děkuji za odpověd.. ![]()
To je pokaždé jiné. Byla jsem těhotná pětkrát a někdy začnou být prsa citlivá už před MS, někdy kolem termínu MS, nebo klidně až dva týdny po termínu očekávané MS. Nevolnosti taky můžou začít hned po očekávané MS, nebo taky až za měsíc, nebou nejsou vůbec. A bolení břicha? Nepamatuju si, že by mě někdy bolelo.
@Cuarentena píše:
To je pokaždé jiné. Byla jsem těhotná pětkrát a někdy začnou být prsa citlivá už před MS, někdy kolem termínu MS, nebo klidně až dva týdny po termínu očekávané MS. Nevolnosti taky můžou začít hned po očekávané MS, nebo taky až za měsíc, nebou nejsou vůbec. A bolení břicha? Nepamatuju si, že by mě někdy bolelo.
Díky za odpověd ![]()
Ja mela zaludek na vode a jedineco pomaahalo bylo jist ajist a jist
jo a taky bílý výtok
Teď taky řeším. Mám zpoždění necelých 14 dní břicho mě nebolí, prsa taky ne.Ale k večeru mi je poslední dobou teplo. Musejí být pokaždé od začátku nějaké příznaky. A nemám ani zácpu jak říkavaj. Test si nechci dělat protože když jsem si ho udělala tak tam nic nebylo a druhej den jsem to dostala.Tak jsem modlim aby tetka nepřišla. Uvidíme počkám do konce měsíce.
@valina1 píše:
Ja mela zaludek na vode a jedineco pomaahalo bylo jist ajist a jistjo a taky bílý výtok
Jo tak to je přesně to, co dělám poslední skoro tři měsíce.
![]()
@Cuarentena neboj to se spraví
jinak ja jedla co 2 hod a kdyz ne tak mi bylo blbe
![]()
@valina1 píše:
Ja mela zaludek na vode a jedineco pomaahalo bylo jist ajist a jistjo a taky bílý výtok
Přesně to samý..
Tak samozřejmě to příznak být může, ale klidně to můžeš mít taky vsugerované. Ona si psychika s námi dokáže pěkně pohrát. Navíc u každého se těhotenství projevuje jinak, takže nezbývá nic jiného, než čekat, jestli přijde MS.