Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, dámy,
chtěla bych se vás zeptat, jaké prvotní příznaky těhotenství jste na sobě pozorovaly.. Já mám teď podezření, jestli nejsem těhotná… O týden se mi zpozdila menstruace, bolí mě prsa. Dneska jsem myslela, že už menstruaci mám, ale jak se ukázalo, bylo to jen nepatrné zašpinění. Dělala jsem si test a ten byl negativní, ale jak jsem se zde dočetla, test to kolikrát ze začátku nepozná… Poraďte prosím, k doktorce jdu až za týden.
Děkuju
@antoniee žádné příznaky jsem neměla. Udělej si test za pár dní.
@dani24687 píše:
Jak pise @Sibyla0 za 1 2 3 dny test![]()
Jo jo a pak zase za 2 4 6 8 7 ať máš jistotu ![]()
Jestli si chceš počíst, jak to měly ostatní, tak si počti třeba tady .
Osobně na příznaky takhle brzo moc nevěřím, ale to jen tak na okraj.
Mne bylo nekdy mezi 2. a 3. mesicem tyden nebo dva soufl, i kdyz jsem mela hlad, dostala jsem do sebe jen par soust, hned jsem mela pocit plnosti. Jinak vubec nic, akorat jeste spineni, to jsem mela s prestavkama az do 6. mesice.
Vyrostly mi kozy a byla jsem děsně unavená. Ale měla jsem MS tak jsem to statečně ignorovala až do desátého týdne, kdy už mi to bylo fakt divné a kdy jsem prostě někde uvnitř věděla, že těhotná jsem..
@Sibyla0 Co chci poradit? Jaké měly ostatní ženy příznaky, píšu to ve svém dotazu ![]()
@antoniee mě bolel podbřišek a prsa a pořád jsem měla pocit že musím na wc
@antoniee Ahoj, já napíšu pár čerstvých zkušeností
Už asi týden po ovu mi začalo růst břicho, až jsem měla depku, že tloustnu a byla jsem rozhodnutá naklusat po MS do posilky a nevylézt, dokud ten pupek zase nesundám… No, ale ms nepřišla a 2 dny po zpoždění jsem měla dálnici. V tu ránu se objevily všechny možné příznaky jako píchání, řezání, nafouklé a bolestivé prsa, šílené nevolnosti atd…
Pupek mám pořád (zjevně hormony nebo/a nadýmání), už ani nedoufám, že mi splaskne, abych to mohla líp skrývat
Asi mi do něj časem jen miminko doroste ![]()
Krom šílené únavy jsem nepociťovala nic speciálního. Vždycky jsem odpoledne dofrčela z práce a musela jsem jít aspoň na hodinu spát. Jinak krom rostoucího břicha se pro mě nic nezměnilo ![]()
@JLP to je nafoukle, pak to splaskne..ja v 9tt vypadala jak ve 4mesici ![]()