Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Radím nepřiznávat se
Navíc jestli šlo opravdu jenom o úlet, je zbytečné kvůli tomu riskovat rozpad rodiny.. A tu trojku taky nedoporučuju..
V žádným případě neříkat, to by váš vztah narušilo ještě víc… Vyříkej si to sama se sebou, nebo to svěř nějaké hooodně dobré kamarádce a zapomeň na to!.. Horší by bylo, kdyby se ti to s kamarádem líbilo… No a taky jestli bereš HA ![]()
Já bych se taky nepřiznávala… pokud to pro ani jednoho z vás neznamená nic víc než úlet, byly by z toho zbytečné problémy…
navíc si myslim, že to trochu rozpoutal tvůj manžel, pokud tě kamarád zničehonic začal líbat… ho zřejmě navnadila ta představa tebe ve společný posteli…
Si myslíš, že by se ti ulevilo? Právě naopak, bylo by to ještě horší. Za naše chyby nesmí platit neviní. Naštiv kněze, psychologa, cokoliv a nikomu neříkat, ani kamarádkám. Nevím jestli je to zrovna ten kamarád se kterým ste měli jít do grupáče, ale určitěho požádej, aby to odmítl, když by ho o to manžel požádal. ![]()
Nepřiznávej to, doufám, že i když je to Váš společný kamarád, že se on nebude cítit nějak provinile před manželem, a něco mu nefykecá…
I když to asi nebude tak silné kamarádství, když se stalo to co se stalo.. ![]()
Neříkat! Nejsme v Beverly Hills. Sobě ulevíš a hodíš to na manželova bedra. Však jsi vytrestaná až až, pokud máš svědomí. Co se týče trojky, tak já jsem příznivcem pouze sexu ve dvou, takže pro tohle pochopení nemám.
Tak jako vsichni tady radim nerikat a zadnou trojku, sobe bys zrejme ulevila, ale znicila vse co mas.
Ja bych ale mela obavy, ze to praskne, nebo se prorekne hrisnik ![]()
Nepřiznávat!!! Podle mě se nevěrní přiznávají hlavně proto, aby ulehčili svému svědomí, i když to může mít příšerné následky ve vztahu. Ty sis to navařila a ty by sis to měla „vyžrat“ do posledního drobku.. Bude asi trvat dlouho, než to přejde, ale je sobecký chtít, aby za tvou chybu trpěl i tvůj manžel.
Je to můj názor a jsem přesvědčená, že tak by to mělo být. Nikdy bych se ale nechtěla dostat do pozice podvedeného, který nic netuší.. Připadá mi to příšerně potupné.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky, jdu si k vám pro radu.
Udělala jsem zdřejmě největší chybu ve svém životě. Sem vdaná už pár let, máme spokojené manželství a společné dítko.
ale… nedávno jsme měli pařbu, bylo nás tam 5, já s manželem, druhý pár a dlouholetý náš společný dobrý kamarád. popíjelo se a já už byla slušně řečeno jak rintin, všichni šli spát jen já a kamarad jsme zustali vzhuru, najednou ani nevím jak mě začal kamarad líbat a já se tomu nebranila, no zašlo to až do poslední fáze sexu. s kamaradem jsme si to vyříkali a bereme to oba dva jako letmý ulet, který se už nebude opakovat a nikomu to neřekneme.
Ale…
já nevím co dál celý dny o tom přemýšlím, nedá mi to spát jsem s toho ůplně v háji, mrzí mě to že jsem to udělala, nevím proč jsem to udělala, nevím co dál cítím se hrozně, každou chvilkou mám pocit že to manžel zjistí, nevím zda mu to mám říct nebo si to opravdu nechat pro sebe, nevím jeho reakci která by následovala, nedokážu si to představit. podotýkám že jsem nikdy nikoho nepodvedla, nesnáším to a sama jsem to provedla
mám strach co bude dál jestli to nenaruší náš vztah, furt nad tím přemýšlím stále dokola a dokola a nevím jak s toho
páár dní zpátky si manžel s kamaradem dopisovali sms, že bychom šli do trojky s ním, že by to chtěl zkusit ale to jsem nečekala jak se to všechno zvrtne…
nenávidím se za to, nevím proč jsem to udělala a je mi to moc líto
co myslíte mám to manželovi říct nebo si to opravdu nechat pro sebe
nezlobte se za anonymitu snad můj důvod pochopíte