Pro a proti v manželství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1211
19.10.24 14:23

Momentálně pro:
Teď odpocivam po skvělém sexu, večer jdeme do kina, před obědem jsme si skvěle hráli s nejmladší, povidame si o zajímavých věcech, smejeme se spolu, plánujeme zimní dovolenou, máme stejne cíle a priority. Atd atd- bylo by toho spoustu.
Momentálně proti: naslibuje víc než je reálné stihnout, když mu není dobre je na zabiti.
Výsledek spokojenost ve vztahu tak 95%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.24 14:25

Za muže jsem vdaná 7 let. Možná jsme v období nějaké krize, ale vadí mi, že vždy upřednostní své rodiče před naší rodinou. Třeba mu před prací řeknu, ať nezapomene vyzvednout léky pro syna a ejhle, holt zapomněl, ale jet k rodičům a vyřídit pojištění na jejich auto nezapomene. Nebo koupit za nás dárek synovi je problém, ale jít koupit dárek, který jsem tchýni poslala pro syna, aby chudák nikam nemusela, to musím přece chápat. Čím je starší, tím je snad větší maman a já funguju v podstatě sama se synem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.24 14:31
@Anonymní píše: Více

Taky mas mamanka??? Já taky. A upřímně mám brutální nervy. Neustále buď jezdí k ní nebo ona chodí k nám. Pořád si vyvolávají, vypisuji. Ta chodí na kontroly, co děláme špatně na zahradě nebo když něco uděláme v baraku, tak to hned musk jít zkontrolovat.
Kdyz jsem mu řekla, že mě to s*re tak mi řekl že na ni zarlim… :D tak jako srandičky

• Citovat
  • Upravit
6626
19.10.24 14:44
@Sadman píše: Více

Zatím si udělal řidičáky úplně na všechno, co má kola a nevznáší se. Jestli má milenku, to nevím, nic se doteď neprofláklo. Motorku si snad nekoupí, to ví moc dobře, že kdyby si ji pořídil, tak mu ji rozmontuju na prvočástice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14926
19.10.24 14:54

Nic mi nevadí. Svého muže miluju. Jsme spolu dlouho. Jsou dny, kdy mi leze na nervy, což asi i já jemu. Ale to pozitivní silně převažuje. Manželství není obchod. Buď se s tím člověkem cítím dobře a chci s ním být nebo ne, na tom není nic složitého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leontodon
19.10.24 15:06
@Janli píše: Více

A proč by ti to tak vadilo? Myslím motorka, ne milenka :D.

Můj měl myslím taky něco jako krizi středního věku. Docela na to pomohlo změnit zemi a to, že se učí novou řeč. Snad u toho zůstane :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
35767
19.10.24 15:09
@1010 píše: Více

Jako na to být manželka mi fakt nic nevadí. A na mým chlapovi asi taky nic, jen že občas neposlouchá co říkám :nevim: jako dneska „v kolik vám jede vlak?“ - „jo“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32889
19.10.24 15:14

Nepotřebuju složitě přemýšlet. Žádné proti jsem nenašla. A to jsem vdaná podruhé. Když je něco blbě, může za to vztah, jednání těch dvou, ne samotná instituce manželství. I můj muž už jednou ženat byl. Neodradilo nás to a jsme v manželství spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
19.10.24 15:18
@Leontodon píše: Více

Protože můj manžel je poněkud bezmozek, když jde o ježdění, už máme doma čtyřkolku, tak vím, čeho je s tím schopný. Mě se navíc zabil na motorce kamarád, takže k tomu mám solidní odpor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leontodon
19.10.24 15:28

Tak to chápu :(. Můj taky něco občas žvatlá o motorce, ale nemyslím, že by se rozhoupal. Asi by mi to vadilo taky. Sice bezmozek není, ale bála bych se i tak. Na druhou stranu - nevím. Zase fajn, aby dělal i něco pro sebe :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
8558
19.10.24 15:40

Víš co, zrovna včera jsem převážela zvířata, proto jsem se svým dvoulitrem jela pomaleji a předjížděl mě před zatáčkou s následným táhlým kopcem motorkář. Samozřejmě jsem mu uhnula. A když jsem viděla, jak to našlápl, naklonil a zmizel v kopci, já jsem mu nepokrytě záviděla. :-) Naprosto jim rozumím…
Mně by teda dělalo větší potíž sedět za ním než držet řídítka. :-)
Motorky se neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
19.10.24 15:44

Když si člověk vezme toho, koho opravdu miluje a láska je opětovaná, tak žádné proti není :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.10.24 15:51

Jestli se ptáš přímo na instituci manželství, já už bych do toho podruhé nešla. Prostě mám důvody a zkušenosti. Nechci finančně zodpovídat za chování druhého dospělého člověka a chci mít větší svobodu „odejít“.
Jinak to má mladý člověk, který zakládá rodinu, jinak to má padesátník.
A s partnerem - jako u každého.
Zápory se najdou, ale jsou to takové ty domácí drobky (typicky se mu nechce uklízet, ale zase dře i dobře vydělává v práci a není lakomý), v něčem jsem měla štěstí, že se mi přizpůsobil, v něčem není po mém doteď, normálka. A naopak kvůli kladům, jako je např. jeho dobráckost, zůstávám. Nepije, nekouří, nekleje, :-) a jestli jezdí za milenkou, je mi naštěstí už jedno.
Nesnesla bych vedle sebe macha.
A hlavně radím každé holce: dělej hlavně to, co vyhovuje tobě. Neponižuj se, neomlouvej to, co protějšek dělá hodně špatně, nebuď závislá ani zbytečně submisivní. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
19.10.24 15:55
@Kr202248 píše: Více

To je dost naivní. Kolik žen se zamiluje do psychopata? A i když ten psychopat tu lásku opětuje, tak proti manželství je úplně všechno. Kolik je tu diskuzí ve stylu - já ho miluju, ale bije mě, opíjí se, nedává mi peníze…..

Příspěvek upraven 19.10.24 v 17:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8945
19.10.24 16:04

Asi nerozumím dobře dotazu :nevim:. Jak někdo psal, tak proti je rozvod. Nesere nic. Už je to psala mnohokrát. Klidně bych si vzala stejného chlapa opakovaně. Nějakou mouchu máme oba. Ale kdo ji nemá? V červenci jsme slavili výročí 17 let svatby. Celkově jsme spolu s chozením/bydlením za svobodna 20 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí