Jména pro chlapečka, Nicolas, Tobias, Theo a další

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
114
23.7.16 12:16

@atominnka to je pravda, ale vsechna ta jmena leti.Theo se jmenuje „zenich“ me male dcery -jsem to zapomnela dodat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
23.7.16 14:44

Ke jménu Kiara (což je ted apodle mě jen „obtížnější“ varianta Kláry nebo Kiry), bych volila Nikolai nebo možná i Nicolai - v obojím je u sebe I a A a obě jména budou jedinečná, Tobiasů i Nikolasů znám pár a dává se to hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.7.16 21:17

Hezká jsou všechny a rozhodně netradiční :). Mě se líbí Matteo, což je italsky Matyáš. Zkráceně můžeš pak prckovi říkat Theo, Maty… je to různé. A navíc, ve svém okolí neznám ani jednoho :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.7.16 11:09

Za mě thobias.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5613
24.7.16 17:43

Pokud mate typicky ceska prijmeni, bude kombinace nevkusna u vsech tech jmen…ale je to jen muj nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.7.16 19:04

Jen prosím né Nikolas / Matyas… Nedávno jsem byla na praxi ve školce v Praze, v každé třídě se tato jména opakovala stále dokola. Na školku o 50 dětech tam bylo minimálně 7 Matyasů a co si pamatuji alespoň 5 Nikolasů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.16 23:40

@Gisa Právě proto už jsme Nicolase zrušili :) Opravdu se mi hnusí jména, která jsou pořád dokola a sejde se jich ve třídě minimálně tři, strašný :zed: a typicky český taky nechci, nulový argument, že jsme v Česku mě k tomu opravdu nepřinutí :D Theo už je taky nějak častější, než dřív, Tobias taky, tak si teď pohráváme s Nikolaiem a Niccolo ;) Niccolo se nám líbí k příjmení víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2710
3.8.16 18:25

Ja teda nevim co je to za módu davat klukum holcici jmeno..jsme na dovci a je tu kristian..těch asi taky nebude moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.16 15:46

@kituska Niccolo není holčičí jméno.. Je to normální existující chlapecké, stejně jako všechny zmíněné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.16 17:55
@sarlota.lota píše:
Ahoj, chtěla bych vědět váš názor :) Čekáme druhé dítě, kluka a nějak nejsme schopní se domluvit na jméně.
Ve hře je Niccolo, Nicolas, Nikolai, Tobias a Theo.
První dítě máme holčičku, která je Kiara a příjmení máme vyřešené hodí se ke každému jménu, které jsem zmínila. Předem děkuji za názory :)

Ahoj,

pokud opravdu nějaké netradiční/cizokrajné, tak hledej dál. Tato jména jsou už celkem oposlouchaná. I když ne přesně ve tvaru, jaký uvádíš, ale pořád se to točí kolem jména Nikola (což je opravdu původně mužské jméno). Potom uvádíš Tobiase a Thea. Nic extra. Ta Kiara je zajímavé jméno :palec:, ale u těch klučičích mi to upřímně vůbec zajímavě nezní. Přihazuju jenom tak nápady, pro inspiraci =)

Aram, Noah, Nathan, Zack, Saimon, Gedeon, Nolan, Mael, Daron,…

• Citovat
  • Upravit
349
8.8.16 08:31

Pokud bych si měla vybrat, tak Tobias nebo Theo :) :). První tři se mi nelíbí, navíc Nicolasů je teď hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.16 18:21
@sarlota.lota píše:
Ahoj, chtěla bych vědět váš názor :) Čekáme druhé dítě, kluka a nějak nejsme schopní se domluvit na jméně.
Ve hře je Niccolo, Nicolas, Nikolai, Tobias a Theo.
První dítě máme holčičku, která je Kiara a příjmení máme vyřešené hodí se ke každému jménu, které jsem zmínila. Předem děkuji za názory :)

Jednoznačně Nikola :dance: :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko