Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Strašné. Hned jsem poslala DMS. Škoda že nemůžu udělat víc. Chraň nás bůh takových věcí a rodičům hodně sil…
Všem se omlouvám za to jak jsem to napsla doufejme že to pochopíte.
Rodiče na Brněnskou nemocnici podaly trestní oznámení.
Jinak jak píšete naděje umírá poslední třeba se stane zázrak a bude Matěj zdravej.
staninka jasně že jsme to pochopily v pohodě ![]()
ted už jen budeme čekat jak to Matěj zvládne a jak se s tím popere…můžeme se max.modlit a držet mu palečky ![]()
dárcovská dms poslána ![]()
Neumím si to ani představit…Je mi jich moc líto.
Z vaší diskuze jsem se dočetla, že mu odumřela část mozku.Na tuto věc pomáhá,,HYPERBARICKÁ KOMORA" teda může pomoc a nemusí, ale za zkoušku by se nic nedalo.Vím to, jelikož můj bratr měl také odumřelou část mozku. (otrava oxidem uhelnatým…nepovedená sebevražda)…A byl jen v komatu o hyperbarické komoře jsem se dočetla až na netu a ne od Doktorů.Ty mi řekli ať si ji zařídím.Je to vlastně léčba 100% kyslíkem.Rodičům bych to asi doporučila.
Smaikii89 píše:
Z vaší diskuze jsem se dočetla, že mu odumřela část mozku.Na tuto věc pomáhá,,HYPERBARICKÁ KOMORA" teda může pomoc a nemusí, ale za zkoušku by se nic nedalo.Vím to, jelikož můj bratr měl také odumřelou část mozku. (otrava oxidem uhelnatým…nepovedená sebevražda)…A byl jen v komatu o hyperbarické komoře jsem se dočetla až na netu a ne od Doktorů.Ty mi řekli ať si ji zařídím.Je to vlastně léčba 100% kyslíkem.Rodičům bych to asi doporučila.
Matěj už tuto léčbu podstoupil.
Je mi to také moc líto. Jelikož jsme na madli byli také 2× po sobě. Dcerka začala také krvácet. Ale pomoc měla rychlou, takže dobré. Ale bylo to velmi nepříjemné, jak ji krev tekla tak se tím dusila, no, ni příjemného. Měla prasklou cévku a sraženinu na mandli. Bohužel se tyto komplikace stávají velmi zřídka …
Přeji pevné nervy rodičům a doufám, že se stav Matěje bude lepšit.
Co k tomu rict? Je to nestesti a Matyskovi i rodicum moc drzim palecky a verim, ze to dobre dopadne. Poslala jsem Matyskovi DMS a urcite jich poslu vic.
Nechapu, jak se muze takhle pokazit takovy obycejny banalni zakrok a nechapu jednani doktoru.
lleennttiillkkaa píše:Smaikii89 píše:Matěj už tuto léčbu podstoupil.
Tak dál už nevím…snad mu jen držet palečky a věřit v zázrak.
cernus píše:
Co k tomu rict? Je to nestesti a Matyskovi i rodicum moc drzim palecky a verim, ze to dobre dopadne. Poslala jsem Matyskovi DMS a urcite jich poslu vic.
Nechapu, jak se muze takhle pokazit takovy obycejny banalni zakrok a nechapu jednani doktoru.
Ahoj a co na tom nechápeš? Každý, byť banální zákrok pod narkózou znamená určitě riziko. Statisticky určitě procento oparací se nezdaří. Lidské tělo není stroj - každý organismus je svým způsobem jedinečný a co se milionkrat zdařilo bez komplikací se po milionté první nezdařilo. Praskla cévka, druhá..Věřím, že lékař na oddělení byl, pravděpodobně na pokoji, pravděpodobně sestra ztratila nějaký čas voláním, buzením..proto ta prodleva. Nechci se slepě zastávát doktorů, přesto, než soudím, alespon se zamyslím, případně si zjistím informace ![]()
Ještě jednou opakuji že s rodinou velmi soucítím.
xy
Anonymni, vse jsem si procetla na Matyskovych strankach i na jeho profilu na Facebooku. Verim, ze rodice rikaji pravdu a kdyby vse fungovalo tak jak ma, nezaslo by to tak daleko.
Holky nehádejte se, to malému Matějovi nepomůže a vy se zbytečně poškrkáte..
Díky za odkaz, DMSky na cestě, bobišek malý.
Rodičům přeji velmi pevné nervy, nebudou to mít lehké.
![]()
Nepředstavitelné - to je vše, co tak můžu říct o tom, co cítím já a pevně doufám, že u toho zůstane.
Radunko, ja se nehadam, a dost dobre reakci anonyma nechapu.
Tez mi zrovna v teto situaci vypady pripadaji dost ubohe. ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Vim ze nadeje umira posledni…preju rodicum,aby se stal zazrak a Matej se zacal lepsit!