Pro ne(u)spokojené

lukasko83
22.4.14 12:50

Pro ne(u)spokojené

Zdravím všechny dámy, ale i pány, protože jich tu je dost, kteří řeší podobné problémy. Jak vidno, je tu plno těch, kteří hledají, ať už z toho či onoho důvodu, jednak pochopení a jednak také rešení svého mizerného intimního života. Pokud si tedy chcete poplakat, vyměnit si příběhy, či si najít milence či milenku, založili jsme pro Vás skupinu, kde si o tom můžeme v klidu promluvit bez rozhořčených reakcí, těch kteří tomu nemohou porozumět.
 https://www.emimino.cz/…euspokojene/

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
30309
22.4.14 13:32

Citace z definice EMIMINA:

Provozujeme internetový portál o těhotenství a dětech. Na portálu se nachází odkazy na obchody, poradny, recenze kosmetiky pro děti, bazar, encyklopedie pojmů.

Tak by mně zajímalo, zda je to spíše k těhotenství-anebo už k těm dětem… :think: :think: :think:

8) 8) 8) :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
lukasko83
22.4.14 13:36

V tom případě si samo protiřečí v podskupině Manželství a partnerství, poněvadž tohle k tomu tématu neodmyslytelně patří a je tu omílaný kolem dokola.

• Upravit
30309
22.4.14 13:39
@lukasko83 píše:
V tom případě si samo protiřečí v podskupině Manželství a partnerství, poněvadž tohle k tomu tématu neodmyslytelně patří a je tu omílaný kolem dokola.

Já sice u „manželství a partnerství“ to „milenectví“ nevidím, ale budiž. Jen koukám, jak to máš nastudováno.. :jazyk:

• načítám...
lukasko83
22.4.14 13:45

Pokud máte spokojený vztah, tak to v tom nevidíte (což Vám přeji). Někteří to v tom ale vidí :)

• Upravit
15887
22.4.14 13:46
@farska píše:
Já sice u „manželství a partnerství“ to „milenectví“ nevidím, ale budiž. Jen koukám, jak to máš nastudováno.. :jazyk:

No jedině tak, že můj manžel je mi i milencem…mimochodem báječným milencem :D

Jinak teda hledím, na co všechno ještě na emiminu nenarazím…sex-seznamka :zed: :zed: :zed:

• načítám...
lukasko83
22.4.14 13:51

@locika
Njn tak máte štěstí na chlapa no…

• Upravit
15887
22.4.14 14:00

@lukasko83 tady jde ale o to, jestli takováto „erotická seznamka“ patří na portál tohoto typu :think:

• načítám...
984
22.4.14 14:06

Si děláte prde., jestli hledáme milence 8o Já myslela, že jsem na slušných webovkách :think: :roll:. Myslím, že pro ty neuspokojené tu je toho víc než dost, ale že už i seznamka

• načítám...
karfice
22.4.14 14:08

Já to zkusím - uvidíme, kdo se chytne :mrgreen:

• Upravit
lukasko83
22.4.14 14:11

Dámy pokud Vás to uráží, tak budiž…nemyslím si, že by to bylo něco nevhodného, zvláště pro ty, kteří se s něčím takovým potýkají (a že jich tu není málo). Ty na to asi maj jinej názor. Pokud patříte mezi ty šťastnější, kteří toto řěšit nemusí, budiž Vám to přáno, ale ze zkušeností vím, že právě proto, že je tento web slušný, můžete zde najít slušné milence i milenky.

• Upravit
15887
22.4.14 14:16

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já se dnes náramně bavím…„slušné milence a milenky“ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
lukasko83
22.4.14 14:17

@locika
To si jako protiřečí jo??

• Upravit
15887
22.4.14 14:17

@lukasko83 to není o tom, že by to někoho uráželo…ať si má kdo chce i pět milenců, tohle je mi vážně fuk..ale proč na emiminu? :nevim:

• načítám...
lukasko83
22.4.14 14:18

Viz. výše

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria