Pro pobavení - situace "ze života" :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LL
1057
12.10.14 20:41

:lol: :lol: :lol: Nevěřila jsem, ale opravdu jsem se taky rozbrečela smíchy. To je prostě božíííí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
12.10.14 20:46

@jesenka33 no konec tohle, já myslela, že to ani nedočtu, jak jsem přes slzy ani neviděla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
12.10.14 20:49

Holky děkuju..mám to z FB od kámošky-já si vzbudila dítě :)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
12.10.14 21:03

Super :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
12.10.14 21:06

Boží :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
12.10.14 21:11

:potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: taky brečím smíchy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
12.10.14 21:18

Story se sefem je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
12.10.14 21:28

@Lucieus :mrgreen:
Jako oboje je dokonalé :palec: takhle jsem se dlouho nezasmála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
12.10.14 21:29

@jesenka33 Dlooouho jsem se tak od srdce nezasmála. Jsi hvězda! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
12.10.14 21:43

@jesenka33 ja vim ze uz to tu je ponekolikate, ze se hrozne opakuju - ale taky brecim smichy :lol: :palec: vazne vyborny :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
13.10.14 18:22
:-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
13.10.14 22:24

@jesenka33 Dlouho jsem se tak nezasmála. Díky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jasněnka000
2.11.14 10:06
@weruuunka píše:
Holky mě to nedalo a musela jsem to sem dát. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:Otec rodiny se vrací z práce a vidí, jak jeho děti sedí v pyžamech před domem a hrají si v blátě s prázdnými krabičkami od pizzy a číny, které jsou rozházené po celé zahradě. Vrátka na ulici jsou otevřená dokořán, zrovna tak dveře od auta, uvnitř leží pes… čerstvě vyválený v blátě a nikde ani stopa po druhém psu. Muž vešel do domu a uviděl ještě větší nepořádek. Lampa převrácená a běhoun skrčený u zdi. Uprostřed pokoje hlasitě hrála televize a jídelna byla zaházena hračkami a různými díly šatníku. V kuchyni to nevypadalo lépe. Ve dřezu stála hromada nádobí, rádio hrálo na plné kolo, zbytky snídaně rozházené po stole, navrchu na prostírkách leží kočka. Lednice otevřená, psí žrádlo na podlaze, rozbitá sklenička pod stolem a u zadních dveří uplácaná hromádka písku. Muž rychle vyběhl schody, stoupajíc na další hračky a šlapajíc po oblečení.Ale nehleděl na to, jen hledal svou manželku. Bál se, že je nemocná, nebo se jí něco vážného stalo. Viděl, jak dveřmi koupelny prosakuje voda. Nakoukl tam a uviděl mokré ručníky na podlaze, rozlité mýdlo v hromadě špinavého prádla a mezi vším další rozházené hračky. Kilometry toaletního papíru se vinuly mezi tím vším a zrcadlo a stěny byly pomalované zubní pastou. Rychle se otočil a spěchal do ložnice, kde našel svou manželku, ležící v posteli a čtoucí knihu. Podívala se na něj, usmála se a zeptala se ho, jak se měl celý den. Podíval se na ni nedůvěřivě a zeptal se: „Co se tu dnes stalo?" Usmála se znovu a odpověděla: „ Pamatuješ se, drahý, že každý den, když se vracíš z práce, ptáš se mně: „Co jsi, do prdele, dělala celý den? “ „Ano," odpověděl muž nejistě. "Tak dnes ........... jsem nedělala nic! :lol: :lol: :lol:
:D :D :D
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí