Pro pobavení :-)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
106
9.6.11 15:01

Pro pobavení :-)

Dnes jsem byla se svou roční dcerou u doktora na roční prohlídce…při vážení jsme zjistili, že od minulé (cca 2 měsíce) téměř nepřibrala (neberu to jako tragédii, je ted hodně v pohybu a před pár dny měla průjem)
Následně na návštěvě u tchýně:
Jak jste dopadly u doktora?
Dobrý, jenom moc nepřibrala, asi to je tím průjmem…
No to jí musíš dávat něco vydatnějšího k jídlu!!
A co jako myslíš?
Třeba ČOKOLÁDU !!!!!

Tomu se nejde nezasmát, co??

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
899
9.6.11 15:05

:roll: :roll: jo,jo babičky a jejich rady nad zlato :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
9.6.11 15:06

Má pravdu a já bych jí dala klidně denně knedlo, vepřo, zelo a ke snídani 30% smetanu :pankac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
9.6.11 15:10

…vem jí na hambáče s hranolkama do fast foodu :palec: Zaručeně výživné :roll:

:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
9.6.11 15:11

:lol: :lol: :lol:
No, u nás je to trochu podobné. Až na to, že dcerka je trošičku oplácaná - necelé 4 roky/20 kg. Ale prababička ji neustále cpe čokoládkami a bonbony - nejlépe před obědem a nebo večeří. Babičce se marně snažím vysvětlovat, že ona se hladová nacpe u ní sladkostmi a potom mi nechce jíst pořádné jídlo. Na to mi babička vysvětluje, že jí přece sem tam nějakou dobrotu nemůže odepřít a já dceru nemám do jídla nutit, protože je tlustá :zed: :zed: :zed:
Samozřejmě dceru do jídla nenutím, ale to dítě přeci nemůže žít jen na sladkostech :zed: :zed: :zed:
Takže návštěvy u babičky radikálně omezuji a zase jsem špatná, protože k ní nechci vnučku pouštět :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
9.6.11 15:12
PeBa píše: …vem jí na hambáče s hranolkama do fast foodu :palec: Zaručeně výživné :roll::mrgreen:

jojo skvělý nápad… hned tam jedeme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
9.6.11 15:14
tterka píše: :lol: :lol: :lol:
No, u nás je to trochu podobné. Až na to, že dcerka je trošičku oplácaná - necelé 4 roky/20 kg. Ale prababička ji neustále cpe čokoládkami a bonbony - nejlépe před obědem a nebo večeří. Babičce se marně snažím vysvětlovat, že ona se hladová nacpe u ní sladkostmi a potom mi nechce jíst pořádné jídlo. Na to mi babička vysvětluje, že jí přece sem tam nějakou dobrotu nemůže odepřít a já dceru nemám do jídla nutit, protože je tlustá :zed: :zed: :zed:
Samozřejmě dceru do jídla nenutím, ale to dítě přeci nemůže žít jen na sladkostech :zed: :zed: :zed:
Takže návštěvy u babičky radikálně omezuji a zase jsem špatná, protože k ní nechci vnučku pouštět :zed: :zed: :zed:

u nás to bude za chvilku to samé, zatím se mi to daří kočírovat díky tomu,že je ještě malá, ale až začne jíst normální jídlo, tak bude zle… a to si asi tchýně vyslechne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
9.6.11 15:20

nu nebudu se vůbec vyjadřovat k tomu, že by prarodiče dětem strkali čokoládu už v porodnici :pocitac:

Spíš je problém obecně v tom, že si prarodiče myslí, že ta čokoláda, která se prodávala v jejich dětství a které měli jistě málo a chtějí ji proto dopřát svým vnoučatům a pravnoučatům není tatáž čokoláda, co se prodává dnes. Dnes se to totiž čokoládou dá sotva nazvat…jde spíš o ztužený tuk obarvený trochou kakaa. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
9.6.11 16:06

Taky pro pobavení přidám naší rodinnou historku- staršímu synovy byly cca 3.roky, dala jsem ho tchánovcům v létě na víkend na chatu a důrazně připomínám- nuťte ho pít!!
Načež mi babička večer volá- Hani, cos říkala, že Kuba nepije- tady už má vypitou skoro celou dvoulitrovku!! Tuším nějaký zádrhel, tak říkám- a co jste mu koupili dobrého k pití??
Na to se dozvím, že Coca-colu!! 8-o Oponuju- ale babi, ta je pro děti strašně nezdravá!! A babičky odpověď?!- neboj, my mu koupili tu zdravou- tu light! :-o :zed: :lol:
No, zuřila jsem, ale nic strašného se mu zřejmě nestalo- jen jim asi do 3.h do rána milovaný vnouček doslova skákal po hlavě. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
9.6.11 16:17

tchýně nebude na mé dítě ani sahat natož cpát čokoládou, bych jí pracky urazila, bydlíme spolu v jednom baráku a máme vše společné, už ji nemůžu ani cítit a ani se s ní nebavím, naštěstí je už dost stará 77let mám dojem, skrz ní mám vůči tchýním a starým lidem vyloženě averzi, takže ji pošli někam a je klid :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
9.6.11 16:21

viky… no… nevim zda se ti to podaří… a není starý člověk jako starý člověk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
9.6.11 16:31

já vím, ale prostě vidím v televizi pořad, kde hledá třeba chlap ženskou, a sedí tam maminka s ním a už vidím tu tchýni, takhle jsem to myslela, nebo jezdíme přes jednu vesnici a tam sedí taky taková stará asi taky už dementní bába se psam na výhni celej den před barákem a nedá tam tomu psovi ani vodu… :zed: :pocitac: takže tím myslím obecně to jejich myšlení, vždycky prohlásím, hmm jako tchýně, jsou i důchodci v jejím věku, ale chovají se normálně. ta moje je děs…škoda mluvit, nemeje se, leze v botech do baráku, počůrává a pokadí záchodou desku, ještě to zapře, chodit může, nemá žádné problémy nic, je čilá, ale prostě ta hygiena…a jednou prohlásila když jsem jí řekla, když už leze do celýho baráku v zabahněných botech ať nám prosím neleze do pokojů a ona že ju buzeruju a že jí bylo líp když jsme tam nebyla. Od té doby se s ní nebavím a odpadl strach při představě, že se nemytá baba pokouší sahat na mé dítě, nebavím, nepůjčím…naposledy se sprchovala tak před půl rokem, někdy ze začátku co jsme otěhotněla, prostě děs…teď už mě doufám chápeš :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
9.6.11 16:37

taky budeš jednou stará… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
9.6.11 16:43

ale umývat se budu :lol: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
9.6.11 16:46

mě je líto těch co už nemůžou chodit a tak, co už tu hygienu sami nezvládnou, ale tchýně je čilá jak rybička astejně se neumeje…nepřála bych ti cítit jak šíleně smrdí :poblion: k tomu to její chování vůči mě, konec, takže ani čokoládky ani chmatání nedovolím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí