Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Taky dám k dobru jednu podobnou historku - před pár lety dcerka byla velice čerstvě po angíně a byla u nás pouť. Samozřejmě škemrala, že by se chtěla jít povozit, tak jsem jí na hodinku pustila s babičkou (tchýní
). No a slečna dcera se vrátila s obrkelímkem ledové tříště!
Když jsem to babičce vytýkala, dozvěděla jsem se, že „já jsem to ochutnávala a ani mi to tak studené nepřišlo!“
Taky jak by ledová tříšť mohla být studená, že? ![]()
PetaP píše:
Jé tak já mám taky historku pro pobavení..Jela ke mě sestra (sama má teď tříletého kloučka) a říkám jí, že můj Domík (6m) je šikovnej, krásně papá zeleninu a ovoce a co mu přiveze?? Brumíka
![]()
říkám jí, že je mu půl roku, a ona na to - to mu dát můžeš, bude to žužlat - tak jí říkám, že to moje dítě jíst v půl roce rozhodně nebude, tak mi řekla, že jsem zlá
![]()
![]()
![]()
juuuuj a andula by se s domcou rozdelila o rizek
![]()
PeBa píše:
Viky - to vypadá, jako nějaký druh poruchy neudržování hygieny nebo příznak nemoci, tuším že to bývá u alzheimera. A tvůj muž je jako v pohodě, jak se jeho máma chová?To bylo tak vždy?Koukám, koukám, kolik je tu zlých a dětem nepřejíchích matek
, že se nestydíme
![]()
ja jsem prejici .. ja jooo koukej
![]()
kalimerko píše:PeBa píše:ja jsem prejici .. ja jooo koukej
Viky - to vypadá, jako nějaký druh poruchy neudržování hygieny nebo příznak nemoci, tuším že to bývá u alzheimera. A tvůj muž je jako v pohodě, jak se jeho máma chová?To bylo tak vždy?Koukám, koukám, kolik je tu zlých a dětem nepřejíchích matek
, že se nestydíme
![]()
![]()
aspon nektera z nas
.
Kdyz ona Andulka o ten rizek taaaak skemrala vid?
a ja dam domcovi maximalne suchej rohlik ![]()
kdyby jen o zizek
dnes mela k snidani tvarohovy satecek a kakauko
sice z satecku zbylo neco podobne hadre
![]()
kalimerko píše:
kdyby jen o zizekdnes mela k snidani tvarohovy satecek a kakauko
![]()
![]()
Teda, tak to ji pekne dopravas. Kdyby to tak cetly „dokonale matky“, ty by ti dali. Daneckovi jsem zkousela namocit dudan do piva - ale sklebil se, jen co citel, tak proto mu ho nedopravam (nevim po kom je - ja pivko miluji i chlopek - davam si ho obcas s chuti
). Ale kdyz byl dudan lehce smrcnuty v ruske zmrzline, tak to se mohl ududat ![]()
nosanek píše:kalimerko píše:Teda, tak to ji pekne dopravas. Kdyby to tak cetly „dokonale matky“, ty by ti dali. Daneckovi jsem zkousela namocit dudan do piva - ale sklebil se, jen co citel, tak proto mu ho nedopravam (nevim po kom je - ja pivko miluji i chlopek - davam si ho obcas s chuti
![]()
![]()
). Ale kdyz byl dudan lehce smrcnuty v ruske zmrzline, tak to se mohl ududat
dokonala matka nejsem a nikdy ji ani nebudu .. protoze nikdo neni dokonaly
a je mi prd po tom co si kdo o me mysli
mala je vpohode zadne problemy nema tak co bych ji nedoprala jen at vi co je dobre a co v zivote potka
no ne?
na pivo jsme mela chut vcera ale boze jak velkou tomu bys neverila ..pritom ho nejak moc nemusim ![]()
kalimerko: verila. Ja uz ji mm tak tyden, ale kdyz uz se nekde dostaneme, tak ridim ![]()
NOSANEK a co se tyka zdrave vyzivy …ehm … doufam , ze teda sem ty dokonale matky nezavitaji …onehda jsme meli chleba s maslem a tvarglema … myslis ze nedostaly nozicky .. a jak se olizovala
ale mela jen tri male kostecky bo cumela jak zaba z nudli a mlaskala na cele kolo ![]()
vsak tvargle sou tez BIO ni??
![]()
nosanek píše:kalimerko píše:Teda, tak to ji pekne dopravas. Kdyby to tak cetly „dokonale matky“, ty by ti dali. Daneckovi jsem zkousela namocit dudan do piva - ale sklebil se, jen co citel, tak proto mu ho nedopravam (nevim po kom je - ja pivko miluji i chlopek - davam si ho obcas s chuti
![]()
![]()
no ja prisla na to , ze mi z tech susenych blivajzu blije ..myslim tim sunary hamilony atd atd .. je fakt ze jak rano vstane kolem sedme tak stahne tu stovku pak usne a vzbudi se kolem devate ale pani doktorka rikala ze muzem pomalu najet na tuhou stravu
no jen jsme na ni najely o kapku driv … a je fakt , ze od te doby mi neblinka ani neublinkava jedine co nemusi tak zeleninu tu mi plive ale zas ma rada jablicka a banany a vcera mela poprve pomeranc
taky smakoval sice byla cela oranzova ..ale NO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ![]()
kalimerko píše:nosanek píše:no ja prisla na to , ze mi z tech susenych blivajzu blije ..myslim tim sunary hamilony atd atd .. je fakt ze jak rano vstane kolem sedme tak stahne tu stovku pak usne a vzbudi se kolem devate ale pani doktorka rikala ze muzem pomalu najet na tuhou stravukalimerko píše:Teda, tak to ji pekne dopravas. Kdyby to tak cetly „dokonale matky“, ty by ti dali. Daneckovi jsem zkousela namocit dudan do piva - ale sklebil se, jen co citel, tak proto mu ho nedopravam (nevim po kom je - ja pivko miluji i chlopek - davam si ho obcas s chuti
![]()
![]()
no jen jsme na ni najely o kapku driv … a je fakt , ze od te doby mi neblinka ani neublinkava jedine co nemusi tak zeleninu tu mi plive ale zas ma rada jablicka a banany a vcera mela poprve pomeranc
taky smakoval sice byla cela oranzova ..ale NO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
toz to je sikulka a tvargle jsou narozdil od UM bio.
![]()
…ááá, čmuchám, čmuchám kolednice ![]()
Jen co na to nadmatky přijdou, ty to tu sjedou. ![]()
Bububu, bude výprask
![]()
PeBa píše: …ááá, čmuchám, čmuchám kolednice
Jen co na to nadmatky přijdou, ty to tu sjedou.Bububu, bude výprask
![]()
![]()
uz se treseme
![]()
Se divim, ze tady jeste nejsou, vetsinou se slitnou jak vosy na pivo
![]()