Pro pobavení :-)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2513
9.6.11 23:42

Taky dám k dobru jednu podobnou historku - před pár lety dcerka byla velice čerstvě po angíně a byla u nás pouť. Samozřejmě škemrala, že by se chtěla jít povozit, tak jsem jí na hodinku pustila s babičkou (tchýní :mrgreen: ). No a slečna dcera se vrátila s obrkelímkem ledové tříště! 8-o :zed: Když jsem to babičce vytýkala, dozvěděla jsem se, že „já jsem to ochutnávala a ani mi to tak studené nepřišlo!“ :roll: :lol: :zed: 8-) Taky jak by ledová tříšť mohla být studená, že? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
10.6.11 00:12
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
10.6.11 00:55
PetaP píše:
Jé tak já mám taky historku pro pobavení.. :-) Jela ke mě sestra (sama má teď tříletého kloučka) a říkám jí, že můj Domík (6m) je šikovnej, krásně papá zeleninu a ovoce a co mu přiveze?? Brumíka :zed: :zed: říkám jí, že je mu půl roku, a ona na to - to mu dát můžeš, bude to žužlat - tak jí říkám, že to moje dítě jíst v půl roce rozhodně nebude, tak mi řekla, že jsem zlá :zed: :zed: :zed: :zed:

juuuuj a andula by se s domcou rozdelila o rizek :-D :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
10.6.11 01:01
PeBa píše:
Viky - to vypadá, jako nějaký druh poruchy neudržování hygieny nebo příznak nemoci, tuším že to bývá u alzheimera. A tvůj muž je jako v pohodě, jak se jeho máma chová? :nevim: To bylo tak vždy?Koukám, koukám, kolik je tu zlých a dětem nepřejíchích matek :mrgreen: , že se nestydíme :-D :mrgreen:

ja jsem prejici .. ja jooo koukej :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
10.6.11 04:12
kalimerko píše:
PeBa píše:
Viky - to vypadá, jako nějaký druh poruchy neudržování hygieny nebo příznak nemoci, tuším že to bývá u alzheimera. A tvůj muž je jako v pohodě, jak se jeho máma chová? :nevim: To bylo tak vždy?Koukám, koukám, kolik je tu zlých a dětem nepřejíchích matek :mrgreen: , že se nestydíme :-D :mrgreen:
ja jsem prejici .. ja jooo koukej :-D :mrgreen:

:palec: aspon nektera z nas :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
10.6.11 06:21

Kdyz ona Andulka o ten rizek taaaak skemrala vid? :mrgreen: a ja dam domcovi maximalne suchej rohlik :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
10.6.11 07:45

kdyby jen o zizek :-D dnes mela k snidani tvarohovy satecek a kakauko :-D sice z satecku zbylo neco podobne hadre :nevim: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
10.6.11 09:51
kalimerko píše:
kdyby jen o zizek :-D dnes mela k snidani tvarohovy satecek a kakauko :-D sice z satecku zbylo neco podobne hadre :nevim: :pankac: :mrgreen:

Teda, tak to ji pekne dopravas. Kdyby to tak cetly „dokonale matky“, ty by ti dali. Daneckovi jsem zkousela namocit dudan do piva - ale sklebil se, jen co citel, tak proto mu ho nedopravam (nevim po kom je - ja pivko miluji i chlopek - davam si ho obcas s chuti :nevim: ). Ale kdyz byl dudan lehce smrcnuty v ruske zmrzline, tak to se mohl ududat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
10.6.11 10:05
nosanek píše:
kalimerko píše:
kdyby jen o zizek :-D dnes mela k snidani tvarohovy satecek a kakauko :-D sice z satecku zbylo neco podobne hadre :nevim: :pankac: :mrgreen:
Teda, tak to ji pekne dopravas. Kdyby to tak cetly „dokonale matky“, ty by ti dali. Daneckovi jsem zkousela namocit dudan do piva - ale sklebil se, jen co citel, tak proto mu ho nedopravam (nevim po kom je - ja pivko miluji i chlopek - davam si ho obcas s chuti :nevim: ). Ale kdyz byl dudan lehce smrcnuty v ruske zmrzline, tak to se mohl ududat :jazyk:

dokonala matka nejsem a nikdy ji ani nebudu .. protoze nikdo neni dokonaly :-D a je mi prd po tom co si kdo o me mysli :-) mala je vpohode zadne problemy nema tak co bych ji nedoprala jen at vi co je dobre a co v zivote potka :-D no ne? :-D na pivo jsme mela chut vcera ale boze jak velkou tomu bys neverila ..pritom ho nejak moc nemusim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
10.6.11 10:10

kalimerko: verila. Ja uz ji mm tak tyden, ale kdyz uz se nekde dostaneme, tak ridim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
10.6.11 10:14

NOSANEK a co se tyka zdrave vyzivy …ehm … doufam , ze teda sem ty dokonale matky nezavitaji …onehda jsme meli chleba s maslem a tvarglema … myslis ze nedostaly nozicky .. a jak se olizovala :-D ale mela jen tri male kostecky bo cumela jak zaba z nudli a mlaskala na cele kolo :mrgreen:
vsak tvargle sou tez BIO ni?? :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
10.6.11 10:18
nosanek píše:
kalimerko píše:
Teda, tak to ji pekne dopravas. Kdyby to tak cetly „dokonale matky“, ty by ti dali. Daneckovi jsem zkousela namocit dudan do piva - ale sklebil se, jen co citel, tak proto mu ho nedopravam (nevim po kom je - ja pivko miluji i chlopek - davam si ho obcas s chuti :nevim: ). Ale kdyz byl dudan lehce smrcnuty v ruske zmrzline, tak to se mohl ududat :jazyk:

no ja prisla na to , ze mi z tech susenych blivajzu blije ..myslim tim sunary hamilony atd atd .. je fakt ze jak rano vstane kolem sedme tak stahne tu stovku pak usne a vzbudi se kolem devate ale pani doktorka rikala ze muzem pomalu najet na tuhou stravu :-) no jen jsme na ni najely o kapku driv … a je fakt , ze od te doby mi neblinka ani neublinkava jedine co nemusi tak zeleninu tu mi plive ale zas ma rada jablicka a banany a vcera mela poprve pomeranc :-D taky smakoval sice byla cela oranzova ..ale NO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
10.6.11 10:35
kalimerko píše:
nosanek píše:
kalimerko píše:
no ja prisla na to , ze mi z tech susenych blivajzu blije ..myslim tim sunary hamilony atd atd .. je fakt ze jak rano vstane kolem sedme tak stahne tu stovku pak usne a vzbudi se kolem devate ale pani doktorka rikala ze muzem pomalu najet na tuhou stravu :-) no jen jsme na ni najely o kapku driv … a je fakt , ze od te doby mi neblinka ani neublinkava jedine co nemusi tak zeleninu tu mi plive ale zas ma rada jablicka a banany a vcera mela poprve pomeranc :-D taky smakoval sice byla cela oranzova ..ale NO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :-D

toz to je sikulka a tvargle jsou narozdil od UM bio. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
10.6.11 10:37

…ááá, čmuchám, čmuchám kolednice :mrgreen:
Jen co na to nadmatky přijdou, ty to tu sjedou. :mrgreen:

Bububu, bude výprask :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
10.6.11 10:38
PeBa píše: …ááá, čmuchám, čmuchám kolednice :mrgreen:
Jen co na to nadmatky přijdou, ty to tu sjedou. :mrgreen:Bububu, bude výprask :mrgreen: :lol: :mrgreen:

uz se treseme :lol: :lol: :lol:
Se divim, ze tady jeste nejsou, vetsinou se slitnou jak vosy na pivo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí