Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Všák jó.
Se asejc zasekli v mycí diskuzi, či co.
To je rozdráždí ještě víc ![]()
PeBa píše:
Všák jó.
Se asejc zasekli v mycí diskuzi, či co.
To je rozdráždí ještě víc
Kde ji najdu, at se pobavim
Nebo myslis tady ten zacatek ![]()
https://www.emimino.cz/…-myje-72576/
tadyta je „čerstvá“ ,ale už jich tu podobných pár bylo a vždy zážitek ![]()
PeBa píše:
https://www.emimino.cz/…-myje-72576/tadyta je „čerstvá“ ,ale už jich tu podobných pár bylo a vždy zážitek
skoncila jsem na strane 4 a dostala me jedna mamina: nemytej chlap hnus, ale kocky v pelechu tak to je O.K. ![]()
Tak jsem todocetla do konce. Jeste, ze tak - prisla bych o to nejlepsi ![]()
já teda rozhodně nejsem dokonalá matka, ale to neznamená,že moje dítě bude v roce jíst čokoládu nebo řízky ![]()
myslím,že jí nic neodpírám, ale nechci za pár měsíců řešit, jestli bude jíst k obědu maso-zeleninu-přílohu nebo sušenky a čokoládky… prostě si myslím, že na sladkosti má času dost ![]()
PeBa píše:tak to jsi dobrá, já to dávno vzdala
tak to jsi asi prisla o etatinka, kt. si evidentne tam delal prcu ![]()
PeBa píše:
Viky - to vypadá, jako nějaký druh poruchy neudržování hygieny nebo příznak nemoci, tuším že to bývá u alzheimera. A tvůj muž je jako v pohodě, jak se jeho máma chová?To bylo tak vždy?Koukám, koukám, kolik je tu zlých a dětem nepřejíchích matek
, že se nestydíme
![]()
asi to tak právě bylo vždy co jsem se ho ptala…nikdy neuklízela nic, co si on pamatuje dělá to on, teď já když mě má, nebo dohromady, ona je taková asi už odjakživa, on jí nic neřekne protože je mu to bylbý, protože by se urazila…no jsem vážně zvěavá co bude dělat a cpát mýmu dítěti až tu bude ![]()
viky: ja mam raznou tchynu a mela tendence si prosadit svou, ona ma vzdy pravdu atd. Ale za tech 5 mesicu, jsem si s ni udelala „poradek“. Nevim do jake miry, ale uz respektuje, ze ja jsem mama a kdyz neco reknu, tak to tak bude. A vychazime zase relativne v pohode. Taky kdyz me neco zajima nebo se chci na neco zeptat, tak se ji na to zeptam - necham si poradit, ale jen kdyz chci ![]()
Takze kdyz si urcis hranice hned na zacatku, tak by to snad mohlo byt O.K. Ikdyz nekteri lidi jsou takovi, ze nepomuze nic
V kazdem pripade ti preji, at jste s malym v pohode a zdravi.
Až bude dítě venku, tak zábrany půjdou stranou a vše bude v zájmu dítěte a hlavně první měsíce jsou smršť.
To bude u vás maso ![]()
Bych se radši odstěhovala.
smankote douchy nechcu vas strasit ale tez raz z nas budou tchyne ![]()
kalimerko píše:
smankote douchy nechcu vas strasit ale tez raz z nas budou tchyne
jj, a ja budu beztak ta nejhorsi ![]()
nosanek píše:kalimerko píše:jj, a ja budu beztak ta nejhorsi
smankote douchy nechcu vas strasit ale tez raz z nas budou tchyne
to ja tez z toho si nic nerob ![]()
…mám báječnou
A hlavně - nebydlíme spolu.
Na zvednutí mandlí mi stačí i vlastní máma ![]()