Jak často se váš partner myje?

Anonymní
9.6.11 14:38

Jak casto se partner myje

Tolerovaly byste, kdyby se vas parter myl jen jednou za nekolik dni?
Jen zjistuju, jestli jsem normalni ja, nebo on :roll:
Diky za odpovedi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5453
9.6.11 14:40

ne,přijde mi to divné.myje se každý den. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
9.6.11 14:40

:poblion: tak to bych nesnesla. Manžel se myje minimálně jednou denně a v létě si vleze do sprchy i 3× a já to samé

Příspěvek upraven 09.06.11 v 14:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
9.6.11 14:41

Za kolik? :think: :-D Myje se denně, ale už se mu taky stalo, že přijde tak ztahaný, že usne na gauči, takže ho samozřejmě nehoním do sprchy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
9.6.11 14:41

A těch několik dní je kolik?

Nevím kolik bych snesla, já i chlap lozíme do vany každý den. Možná tak jednou za dva tři dny bych snesla, ale musela bych vědět, že neměl extra zvýšenou fyzickou aktivitu a počasí bylo někde kolem 15st., že se nestačil moc potit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.6.11 14:42

Ne. Kor teď v létě ne :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
9.6.11 14:44

Ještě taky záleží jak hodně je pak cítit :nevim: třeba já mému normálně závidím potní žlázy, on vůbec nepoužívá spreje do podpaží a prostě cítit není /nohy jsou jiná kapitola/ :lol:

Jinak nikomu z vás se nestalo, že jste byly tak ztahané, že jste se na to vybodly? já v prvním trimestru ani neměla sílu do té vany vlézt, takže jsem se na to taky vybodla :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689

ne, aspon jednou denně je minimum. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
kozisek píše:
Za kolik? :think: :-D Myje se denně, ale už se mu taky stalo, že přijde tak ztahaný, že usne na gauči, takže ho samozřejmě nehoním do sprchy :lol:

Hm… tak to já bych ho samozřejmě hnala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
9.6.11 14:45

Ne. Myje se denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
9.6.11 14:46
makina píše:
kozisek píše:
Za kolik? :think: :-D Myje se denně, ale už se mu taky stalo, že přijde tak ztahaný, že usne na gauči, takže ho samozřejmě nehoním do sprchy :lol:

To by jsi ho vzbudila, když už tam bude chrupat do rána? co bych z toho měla, že by se probral, byl naštvaný a usnul u dalšího programu, ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
9.6.11 14:50
kozisek píše:
makina píše:
kozisek píše:
To by jsi ho vzbudila, když už tam bude chrupat do rána? co bych z toho měla, že by se probral, byl naštvaný a usnul u dalšího programu, ne :lol:

No vzdudila, no… :oops: Abych nešla spát s pocitem, že mi sviní sedačku. Já bych ho hezky vzbudila a pak mu udělala takový program, že by u něj určitě neusnul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
kozisek píše:
Ještě taky záleží jak hodně je pak cítit :nevim: třeba já mému normálně závidím potní žlázy, on vůbec nepoužívá spreje do podpaží a prostě cítit není /nohy jsou jiná kapitola/ :lol:Jinak nikomu z vás se nestalo, že jste byly tak ztahané, že jste se na to vybodly? já v prvním trimestru ani neměla sílu do té vany vlézt, takže jsem se na to taky vybodla :oops: :nevim:

To se mi fakt nestalo, když jsem hodně unavená a těším se jen na to, jak padnu do postele, tak si nevyčistím zuby a neodlíčím řasy, ale sprchu si dám v každém případě. Můj muž se sprchuje též denně, pravda, že on když je unavený, tak se na to vybodne, ale zase se osprchuje hned druhý den ráno. V pubertě byl ovšem prase, o tom se ale rozepisovat nebudu.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
Taky bych ho nebudila,byl by naštvanej a stejně by nešel.A když se teda jeden den nevykoupe,tak se svět nezboří. :nevim: :nevim: Taky když mi bylo zle na začátku těhu,jsem nechodila každej den,bylo mi tak zle,že jsem byla ráda,že dolezu do postele.
kozisek píše:
makina píše:
kozisek píše:
To by jsi ho vzbudila, když už tam bude chrupat do rána? co bych z toho měla, že by se probral, byl naštvaný a usnul u dalšího programu, ne :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
9.6.11 14:54

dostat někdy mýho bráchu do sprchy je prej taky zážitek..pracuje na stavbě a mamina říká, že se meje co 4dny takže masakr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí