Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak to bych nesnesla. Manžel se myje minimálně jednou denně a v létě si vleze do sprchy i 3× a já to samé
Příspěvek upraven 09.06.11 v 14:42
Za kolik?
Myje se denně, ale už se mu taky stalo, že přijde tak ztahaný, že usne na gauči, takže ho samozřejmě nehoním do sprchy ![]()
A těch několik dní je kolik?
Nevím kolik bych snesla, já i chlap lozíme do vany každý den. Možná tak jednou za dva tři dny bych snesla, ale musela bych vědět, že neměl extra zvýšenou fyzickou aktivitu a počasí bylo někde kolem 15st., že se nestačil moc potit.
Ještě taky záleží jak hodně je pak cítit
třeba já mému normálně závidím potní žlázy, on vůbec nepoužívá spreje do podpaží a prostě cítit není /nohy jsou jiná kapitola/ ![]()
Jinak nikomu z vás se nestalo, že jste byly tak ztahané, že jste se na to vybodly? já v prvním trimestru ani neměla sílu do té vany vlézt, takže jsem se na to taky vybodla
![]()
kozisek píše:
Za kolik?![]()
Myje se denně, ale už se mu taky stalo, že přijde tak ztahaný, že usne na gauči, takže ho samozřejmě nehoním do sprchy
Hm… tak to já bych ho samozřejmě hnala…
makina píše:kozisek píše:Hm… tak to já bych ho samozřejmě hnala…
Za kolik?![]()
Myje se denně, ale už se mu taky stalo, že přijde tak ztahaný, že usne na gauči, takže ho samozřejmě nehoním do sprchy
To by jsi ho vzbudila, když už tam bude chrupat do rána? co bych z toho měla, že by se probral, byl naštvaný a usnul u dalšího programu, ne ![]()
kozisek píše:makina píše:To by jsi ho vzbudila, když už tam bude chrupat do rána? co bych z toho měla, že by se probral, byl naštvaný a usnul u dalšího programu, nekozisek píše:Hm… tak to já bych ho samozřejmě hnala…
Za kolik?![]()
No vzdudila, no…
Abych nešla spát s pocitem, že mi sviní sedačku. Já bych ho hezky vzbudila a pak mu udělala takový program, že by u něj určitě neusnul ![]()
kozisek píše:
Ještě taky záleží jak hodně je pak cítittřeba já mému normálně závidím potní žlázy, on vůbec nepoužívá spreje do podpaží a prostě cítit není /nohy jsou jiná kapitola/
Jinak nikomu z vás se nestalo, že jste byly tak ztahané, že jste se na to vybodly? já v prvním trimestru ani neměla sílu do té vany vlézt, takže jsem se na to taky vybodla
![]()
To se mi fakt nestalo, když jsem hodně unavená a těším se jen na to, jak padnu do postele, tak si nevyčistím zuby a neodlíčím řasy, ale sprchu si dám v každém případě. Můj muž se sprchuje též denně, pravda, že on když je unavený, tak se na to vybodne, ale zase se osprchuje hned druhý den ráno. V pubertě byl ovšem prase, o tom se ale rozepisovat nebudu.. ![]()
kozisek píše:makina píše:To by jsi ho vzbudila, když už tam bude chrupat do rána? co bych z toho měla, že by se probral, byl naštvaný a usnul u dalšího programu, nekozisek píše:Hm… tak to já bych ho samozřejmě hnala…
Za kolik?![]()
dostat někdy mýho bráchu do sprchy je prej taky zážitek..pracuje na stavbě a mamina říká, že se meje co 4dny takže masakr
Tolerovaly byste, kdyby se vas parter myl jen jednou za nekolik dni?
Jen zjistuju, jestli jsem normalni ja, nebo on
Diky za odpovedi.