Jak často se váš partner myje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4634
9.6.11 17:02

povleceni aby bylo citit po tydnu??????? ja ho necitim ani po 14 dnech a to ho menim jen proto ze je leto ale porad voni :)

ja to netolerovala - jsem mu to rikala denne - svemu ex … proste mi smrdel a taky jsem se s nim rozesla. s takovym clovekem nebudu co se koupe 1× tydne a fakt smrdi a trenky taky mel celej tyden jedny … a pokud nejaka s takovym je a vzala si ho … no co uz ze … kazda prece vedela do ceho jde … tak at si nestezuje :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
9.6.11 17:03
kozisek píše:
etatinek píše:
Koupat/sprchovat se denně a každý měsíc/čtrnáct dní měnit povlečení?? To první tak jednou, dvakrát týdně to druhý, co půl roku… :mrgreen: :-P Ale já jsem sám, takže pohodka a jsem i za to v tomhle ohledu rád, páč nutit mě někdo do vody denně, tak to by mě zabilo… :lol: :-D
a proč? mě by třeba zajímalo, proč to je pro takový počet chlapů problém :nevim: povlečení to chápu, to ono i trenky se dají nosit 4dny a pokaždé jsou čisté, že jo :think: :lol:

Vynásob si pět - deset - 15 minut (nebo celkový čas strávený ve vodě) krát 365 krát cca 60 a vyděl to 60 a 24 a výjde ti číslo, který můžeš strávit úplně nějak jinak a ty ho promarníš mytím se… A proč?? :think: :nevim:

Z pohodlnosti, z lenivosti, a třeba já nemám rád pocit po koupání… Nemám rád „tu čistotu“… Jsem už zvykléj na svůj ochrannéj fitr ze špíny a po umytí mi to docela i vadí… :lol: :-D

EDIT: Výjde ti počet dnů, který promarníš úplně zbytečně ve svém životě… A třeba my sprchu nemáme… Takže jedině koupel a to je těch min. 20 minut, když budu hodně rychléj a nebudu se zbytečně zdržovat… To už hodí nějakých 300 dnů za život… :think: :roll:

Příspěvek upraven 09.06.11 v 17:07

• Citovat
  • Upravit
35956
9.6.11 17:03
etatinek píše:
Koupání se několikrát denně a měnění povlečení po týdnu-dvou by se mělo léčit… :think: :roll: Pravda, já jsem čuně, ale co jste pak vy?? :mrgreen: :-P

no, já si zase neumím představit, jak vypadá povlečení po půl roce..
Se ani moc nedivím, že jsi sám :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
9.6.11 17:04
Angua píše:
svatkaaa píše:
je nezdrave pouzivat 2×, 3× denne mydlo… jinak sprchovani 3× denne proc ne, ale jen 1× s mydlem.
Bez mýdla to z hlediska smradu nemá význam (aspoň u mě teda ne), takže je to jenom takový alibismus :lol:

mydlem se porusuje ph, proto je doporuceno max 1× denne.
jsou i lide co mydlo nesmi pouzivat vubec a smrdi???? ne :) jen to resi s lekarem a vhodnou kosmetikou z lekaren :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.6.11 17:05
etatinek píše:
Koupání se několikrát denně a měnění povlečení po týdnu-dvou by se mělo léčit… :think: :roll: Pravda, já jsem čuně, ale co jste pak vy?? :mrgreen: :-P

Že? Když někdo zaprasí povlečení už po týdnu :lol: :lol: :lol: Nechápu jak, když se myje 3× denně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
9.6.11 17:07
etatinek píše:
kozisek píše:
etatinek píše:
Koupat/sprchovat se denně a každý měsíc/čtrnáct dní měnit povlečení?? To první tak jednou, dvakrát týdně to druhý, co půl roku… :mrgreen: :-P Ale já jsem sám, takže pohodka a jsem i za to v tomhle ohledu rád, páč nutit mě někdo do vody denně, tak to by mě zabilo… :lol: :-D
a proč? mě by třeba zajímalo, proč to je pro takový počet chlapů problém :nevim: povlečení to chápu, to ono i trenky se dají nosit 4dny a pokaždé jsou čisté, že jo :think: :lol:

Vynásob si pět - deset - 15 minut (nebo celkový čas strávený ve vodě) krát 365 krát cca 60 a vyděl to 60 a 24 a výjde ti číslo, který můžeš strávit úplně nějak jinak a ty ho promarníš mytím se… A proč?? :think: :nevim:

Z pohodlnosti, z lenivosti, a třeba já nemám rád pocit po koupání… Nemám rád „tu čistotu“… Jsem už zvykléj na svůj ochrannéj fitr ze špíny a po umytí mi to docela i vadí… :lol: :-D
:mrgreen: :mrgreen: Jo, třeba sedět na gauči a ladit ovladačem kanály, viď? :wink: To je první po čem očima pátrá ten můj :zed: :mrgreen:
To mě nenapadlo, že si někdo chrání svůj filtr, zase jsem moudřejší :think: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
9.6.11 17:08
misoule píše:
Manža se sprchuje ráno a po příchodu z práce (kolem 18h, takže večer). Nepustila bych ho do postele, kdyby přišel neumytej… V létě je schopný se osprchovat klidně 4×, prostě, když se zapotí. Pracuje jako ředitel fimy, takže není zapocen manuální prací, ale i tak za celý den v obleku… Jsem ráda, že je sám od sebe tak čistotný. Dbá i na to, aby se sprchovali zaměstnanci ve výrobě:-) Já jsem to samé. Minimum je 2× denně a někdy i víckrát.

A to se takhle myješ v každém ročním období? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35956

Jo a taky jsem zapomněla, triko si na sebe vezmu jen jednou, to samé muž, ve vyjímečných případech dvakrát.

:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
etatinek píše:

normální :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
9.6.11 17:11

ale k tématu…můj muž se myje každý den, já taky v létě je to přes den podle potřeby, já zase mám ráda ten pocit čistoty :mrgreen: prostěradla v létě podle toho jak se my zdají a v zimě tak 1× za měsíc.
Taky bych nesnesla doma smradocha, já se o sebe starám tak proč on by neměl? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
9.6.11 17:12
Angua píše:
etatinek píše:
Že? Když někdo zaprasí povlečení už po týdnu :lol: :lol: :lol: Nechápu jak, když se myje 3× denně :mrgreen:

To je prostě nemoc… Osobně nechápu, že vy ženský jste tak vysazený na tu hygiénu… Jasně né jak já, ale odsaď podsaď!! Mytí se co dva - tři dny a měnění povlečení do dva měsíce - tři je myslím úplně dostačující… Vše ostatní je už praštěný na hlavu… Koupat se třikrát denně, každý týden měnit povlečení, dvakrát denně vysávat koberce a umývat podlahu, jednou denně prát a žehlit, pětkrát denně umývat a utírat nádobí, třikrát denně utírat prach a přerovnávat poličky, do toho vařit a hlídat děti… No já se už vůbec nedivím, že jste z toho celé zničené, vystresované, nestíháte, večer padáte na hubu a sexovat nemáte sílu a nechcete… Kdy taky, že?? :mrgreen: :-P

• Citovat
  • Upravit
13943
9.6.11 17:13
pikola píše:
Jo a taky jsem zapomněla, triko si na sebe vezmu jen jednou, to samé muž, ve vyjímečných případech dvakrát.:mrgreen: :mrgreen:

Tak to můj muž je schopný si obléct propocené tričko i po osprchování :lol: To mu potom na drzo řeknu že smrdí a hotovo, nejlépe po něm zrovna hodím nějaké, které se mi líbí :-P

Příspěvek upraven 09.06.11 v 18:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
9.6.11 17:13

a podle me kdyz uz se chlap teda koupe 1× , 2× tydne .. alespon kazdy den by si mohl v umyvadle vydrhnout sve muzstvi … to mi prijde jako nejdulezitejsi k umyvani …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
9.6.11 17:16
etatinek píše:

Hm, ještě že mám chlapa takovýho jakýho mám :dance:
Ten se myje 2× denně 8-o
Večer se vydrbe ve vaně a ráno po probuzení skočí do sprchy.
A to ho do ničeho nenutím :wink: má to takto nastavený sám.
Povlečení tedy měním co 14dní, ale to je moje úchylka, nesnesu ten zápach potu z povlečení :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
9.6.11 17:16
etatinek píše:
Angua píše:
etatinek píše:
Že? Když někdo zaprasí povlečení už po týdnu :lol: :lol: :lol: Nechápu jak, když se myje 3× denně :mrgreen:
To je prostě nemoc… Osobně nechápu, že vy ženský jste tak vysazený na tu hygiénu… Jasně né jak já, ale odsaď podsaď!! Mytí se co dva - tři dny a měnění povlečení do dva měsíce - tři je myslím úplně dostačující… Vše ostatní je už praštěný na hlavu… Koupat se třikrát denně, každý týden měnit povlečení, dvakrát denně vysávat koberce a umývat podlahu, jednou denně prát a žehlit, pětkrát denně umývat a utírat nádobí, třikrát denně utírat prach a přerovnávat poličky, do toho vařit a hlídat děti… No já se už vůbec nedivím, že jste z toho celé zničené, vystresované, nestíháte, večer padáte na hubu a sexovat nemáte sílu a nechcete… Kdy taky, že?? :mrgreen: :-P

sexovat s chlapem co se koupal pred tydnem???? ne dekuji … jeste mi tam zanese nejakou infekci … no ja zase nejsem takhle ulitla, nezehlim - vse se vyvesi a nebo kupuji nemackave veci , povleceni - no clovek v lete pres noc vypoti ve spanku i pul litru potu - hnus ze … spi v tom pul roku :palec: prach staci jednou za tyden, a nadobi na to je mycka a kdyz neni mycka tak chlap :) taky muze neco delat ne???? :) :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí