Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Manžel teda není čunče, myje se většinou každý den, ale má problém s prděním…a když mu po pár dnech málem stojí trenky, už ho urguju, ať si veme čisté… a odpověď, že jde ještě makat na zahradu, tak je měnit nebude mě vytáčí k nepříčetnosti. Občas použije deodorant. Většinou když jde s chlapama do hospody nebo k doktorovi… Když sme spolu začali chodit, dokonce se kvůli mě voněl…kde jsou ty časy… ![]()
Ganlum píše:
Manžel teda není čunče, myje se většinou každý den, ale má problém s prděním…a když mu po pár dnech málem stojí trenky, už ho urguju, ať si veme čisté… a odpověď, že jde ještě makat na zahradu, tak je měnit nebude mě vytáčí k nepříčetnosti. Občas použije deodorant. Většinou když jde s chlapama do hospody nebo k doktorovi… Když sme spolu začali chodit, dokonce se kvůli mě voněl…kde jsou ty časy…
To je fakt mazec,tak to já mám doma šampoňáka asi,ten má klidně i dvoje trenky za den,má hodně chlupatej zadek,takže se potí a samotnýmu mu to vadí
rozmary píše:
To je fakt mazec,tak to já mám doma šampoňáka asi,ten má klidně i dvoje trenky za den,má hodně chlupatej zadek,takže se potí a samotnýmu mu to vadí
To ten můj je taky chlupatý a já ho musím pravidelně stříhat a holit… ![]()
Ganlum píše:rozmary píše:To ten můj je taky chlupatý a já ho musím pravidelně stříhat a holit…
co na to říct???
werro píše:
![]()
![]()
![]()
co na to říct???
No co s ním mám dělat. Je mu to samému trapné. Ale než by si uřezal pytlíka, tak se radši obětuju.
werro píše:Ganlum píše:rozmary píše:To ten můj je taky chlupatý a já ho musím pravidelně stříhat a holit…
To je fakt mazec,tak to já mám doma šampoňáka asi,ten má klidně i dvoje trenky za den,má hodně chlupatej zadek,takže se potí a samotnýmu mu to vadí![]()
![]()
![]()
co na to říct???
to je fakt asi bych se taky radši objetovala
ještě možná budu chtít další mimčo a co kdyby si ho ufiknul
![]()
etatinek píše:werro píše:Ganlum píše:rozmary píše:To ten můj je taky chlupatý a já ho musím pravidelně stříhat a holit…
To je fakt mazec,tak to já mám doma šampoňáka asi,ten má klidně i dvoje trenky za den,má hodně chlupatej zadek,takže se potí a samotnýmu mu to vadí![]()
![]()
![]()
co na to říct???
![]()
Tak do toho néjdu…
![]()
etatinek píše:![]()
Tak do toho néjdu…
![]()
Vždycky je řádně vymydlený. Občas se u toho nachechtáme ![]()
Ganlum píše:etatinek píše:Vždycky je řádně vymydlený. Občas se u toho nachechtáme![]()
Tak do toho néjdu…
![]()
Tak bacha, aby si u toho chechtání o něco nezavadila a vono to pak nežuchlo na zem…
![]()
etatinek píše:
Tak bacha, aby si u toho chechtání o něco nezavadila a vono to pak nežuchlo na zem…![]()
Spíš bych se bála,aby si omylem nepšouk
![]()
Ganlum píše:etatinek píše:Spíš bych se bála,aby si omylem nepšouk
Tak bacha, aby si u toho chechtání o něco nezavadila a vono to pak nežuchlo na zem…![]()
![]()
![]()
Teda toto téma je skutečně skvostné!! Doufám, že si to manža nikdy nepřečte…asi by mě zabil
![]()
Ganlum píše:
Teda toto téma je skutečně skvostné!! Doufám, že si to manža nikdy nepřečte…asi by mě zabil![]()
![]()
Ale no tááák…
Jen s tím pšoukáním… Doporučuji při takový „intimní záležitosti“ vynechat svíčky… Nebo je alespoň teda mít v dostatečné vzdálenosti od „zadních dvířek“…
![]()
Když nebude (opět) sex, co by se myl …
Bohužel. Ano, znám to.
M.E.