Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neznám ženskou, která by měla ráda smradlavýho chlapa. Už naše (pra)babičky říkaly „čistota, půl zdraví“, základní hygiena není třikrát denně se drhnout, to zase nehroť Já na sebe chlapa nepustím, pokud se před tím neumeje. Prostě ne, nejsme cikáni v maringotce ![]()
Mmch. blafy s ropy? Jakože fakt S ropy?
chlapče, nedostatečná hygiena není tvůj jediný problém ![]()
@Pavelnws píše:
Nějaký ženy to maj rady, když je chlap neopláchnutej, jsou takové.
Já zastávám názor, že vše v mezích norem a nic se nemá přehánět, ani ta hygiena, protože tělo potřebuje mít svou obranyschopnost kterou drhnutím 3denně logicky nemá 🙄 a pak jste furt nemocní a cpete pak do sebe chemii z reklam, jakože léky apod 🙄
A narovinu, nic nemám proti vuni ženy tak akorát, furt lepši než si vychutnávat ty vaše intim blafy s ropy 🤔 🙄
Heled, ja uz chapu, proc na ten oral nenachazis sparingpartnerku
.
https://www.emimino.cz/…rankovani/9/#…
Hm, tak otázku osobní hygieny mám jakožto long distance trekerka docela probádanou.
Za normálních okolností (tedy v civilizaci s teplou vodou) se sprchuji jednou denně - večer a samozřejmě vždy po sportu. Za veder, nebo když se zpotím, klidně víckrát, pak ale ne mýdlem - je nezdravý se furt mydlit.
Povlečení v posteli měním jednou za cca 14 dní a nikdy na sebe nevezmu tytéž kalhotky, podprsenku, tričko či šaty dvakrát, aniž bych je mezitím vyprala.
Můj chlap se sprchuje každý den ráno, ale jen když jde do práce. Pokud sedí doma, pak je to spíš obden a teď v době karanténní jsem ho v jednom případě musela po 4 dnech vybuzerovat. Naštěstí příliš nesmrdí, obávám se, že mnohem víc páchnu já, když se zpotím. Čisté spodky, ponožky a tričko pak je pro něj samozřejmost stejně jako antiperspirant.
Jak už jsem napsala, děláme oba long distance treking. To znamená, že jdete několik set kilometrů divočinou a vše co budete třeba měsíc potřebovat si nesete na zádech. Včetně jídla a vody na několik dní. Jestliže váš batoh nemá vážit 50kg a máte jako žena být schopna ho unést (což pro mne znamená max 25 kg), pak řešíte každé kalhotky. Pokud navíc cesta vede pouští, není šance si přeprat. Takže jdete třeba měsíc nemytí a v jednom tričku (protože máte jen dvě a v tom druhém spíte - ne kvůli čistotě, ale kvůli suchu, abyste v noci ve vlhkém oblečení neumrzli) a často bohužel třeba i týden v jedněch kalhotkách, což je asi jediná věc, kterou zvládám jen velmi těžce. Protože to je fakt eklhaft.
Díky tomu máme s partnerem na sebe zadaptovaná těla a jsme asi osídleni stejnými bakteriemi, protože mykózy z něj fakt nemám. Zároveň o sobě víme, že se sneseme i nemytí, unavení, hladoví a uzavření v jednom stanu o 2m2 několik týdnů v kuse (Takže třeba teď v karanténě nemáme ponorku, ale to sem nepatří). A že tak zvládáme i sex. Musím se přiznat, že si vzájemně neskutečně voníme, a to i nemytí, no… zřejmě kompatibilní geny 😂
Jinak co jsem právě na trecích vyzkoušela, super je spodní prádlo z merino vlny - navlhlé nestudí. Zatímco bavlna vás může i zabít. Ale to sem taky nepatří.
Anonym prosím, za prvé bych mohla být poznatelná a za druhé nemusí všichni vědět, jaké umím být prase 😂
Já taky nic nepsal o smradu a nekoupání se 🙄 aspoň čtěte všechno.
Taky naši předci říkali Všeho s mírou, ale dneska jsou všichni zblblý mediama 👎🏻 a selskej rozum nemaj
Jo z ropy, chemiček apod Ideální na tělo a pak intimní stránka? Chci ochutnat ženu néé nějakej pičifuk, krém apod přece
@ontarova.stara píše:
Heled, ja uz chapu, proc na ten oral nenachazis sparingpartnerku.
https://www.emimino.cz/…rankovani/9/#…
To bude asi tím, že dělam práci, díky ní mám málo času na seznámení, ale vy, díky mě si doma užíváte kávy, toaletáku, hadrů, jídla atd… při ježdění z tir je opravdu problém najít partnerku… ale kdyžtak Praha 😁
@Pavelnws no o hygieně u kamioňáků si iluze nedělám…měla jsem s nimi co do činění a občas to teda byla síla…a pokud nechceš navoněnou ženskou, tak hledej i takové jsou mezi námi…
U nas teda tak, že já sprcha každý den ráno a manžel v týdnu, když chodí do práce taky tak a o víkendu, nebo když je více dnů doma, tak někdy denně a někdy obden.
Já zas třeba ale nechápu, jak se tady běžně píše, že bez sprchy ho na sebe nepustím. Když vím, že se sprchuje denně a většinou ráno, tak nepožaduju mýt se před sexem i večer, pokud nejdeme na orál.
Jako to už zase připadá moc i mně. A hlavně když to na nás někdy dojde v průběhu dne, tak to utnout s tím- vydrž, už jsem se 4 hodiny nesprchoval, jdu se opláchnout ![]()
Pokud je to můj dlouhodobý partner, který se myje pravidelně, tak ne, opravdu netrvám na sprše pře každým stykem.
@Pavelnws píše:
Taky naši předci říkali Všeho s mírou, ale dneska jsou všichni zblblý mediama 👎🏻 a selskej rozum nemaj
Jo z ropy, chemiček apod Ideální na tělo a pak intimní stránka? Chci ochutnat ženu néé nějakej pičifuk, krém apod přece
A co ti brání.. Najdi si nejakou spindiru nebo chod taky na ty treky
@Pavelnws píše:
Ty tu ženu všude olizujes?
@Pavelnws píše:
To bude asi tím, že dělam práci, díky ní mám málo času na seznámení, ale vy, díky mě si doma užíváte kávy, toaletáku, hadrů, jídla atd… při ježdění z tir je opravdu problém najít partnerku… ale kdyžtak Praha 😁
Já myslela, že kamionaci mají nějakou na každém rohu.
@Monchichik víš jak nemáme to jednoduché, i ted v těchto dobách, kdy zavřeli i záchody 🤔 o sprchách ani nemluvim.
Ale k zamyšlení, ti chlapi žijou, nemaroděj a fungujou, divný né?
Na rozdíl od těch, co se pičifukujou furt něčim a drhnou se 3krát denně 🙄
samozřejmě jsou extrémy mezi náma, ale do nich se nepočítám
@Venetia 🙄 🙄 jsem pruměr takže v mezích normy, když už! Takže když už ženu tak né žadnou parfumerku a že některé fakt přehání a žadnou špindíru 🙄 koukám, že asi normální ženský už nejsou
Nějaký ženy to maj rady, když je chlap neopláchnutej, jsou takové.
Já zastávám názor, že vše v mezích norem a nic se nemá přehánět, ani ta hygiena, protože tělo potřebuje mít svou obranyschopnost kterou drhnutím 3denně logicky nemá 🙄 a pak jste furt nemocní a cpete pak do sebe chemii z reklam, jakože léky apod 🙄
A narovinu, nic nemám proti vuni ženy tak akorát, furt lepši než si vychutnávat ty vaše intim blafy s ropy 🤔 🙄