Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ja jsem hodne nachylna na infekce a i kdyz se manzel koupe denne tak pred sexem jde a oplachne si ho znova automaticky kvuli me … prece mi nebude vedome ublizovat - zdravotne.
ten tvuj je fakt nezodpovednej .. chce si to promluvit, nic jineho udelat nejde
etatinek píše:kozisek píše:etatinek píše:a proč? mě by třeba zajímalo, proč to je pro takový počet chlapů problém
Koupat/sprchovat se denně a každý měsíc/čtrnáct dní měnit povlečení?? To první tak jednou, dvakrát týdně to druhý, co půl roku…![]()
Ale já jsem sám, takže pohodka a jsem i za to v tomhle ohledu rád, páč nutit mě někdo do vody denně, tak to by mě zabilo…
![]()
povlečení to chápu, to ono i trenky se dají nosit 4dny a pokaždé jsou čisté, že jo
![]()
Vynásob si pět - deset - 15 minut (nebo celkový čas strávený ve vodě) krát 365 krát cca 60 a vyděl to 60 a 24 a výjde ti číslo, který můžeš strávit úplně nějak jinak a ty ho promarníš mytím se… A proč??
![]()
Z pohodlnosti, z lenivosti, a třeba já nemám rád pocit po koupání… Nemám rád „tu čistotu“… Jsem už zvykléj na svůj ochrannéj fitr ze špíny a po umytí mi to docela i vadí…
![]()
EDIT: Výjde ti počet dnů, který promarníš úplně zbytečně ve svém životě… A třeba my sprchu nemáme… Takže jedině koupel a to je těch min. 20 minut, když budu hodně rychléj a nebudu se zbytečně zdržovat… To už hodí nějakých 300 dnů za život…
Příspěvek upraven 09.06.11 v 17:07![]()
Vynásob si pět - deset - 15 minut (nebo celkový čas strávený ve vodě) krát 365 krát cca 60 a vyděl to 60 a 24 a výjde ti číslo, který můžeš strávit úplně nějak jinak a ty ho promarníš mytím se… A proč??
Protože nejsem prase a radši tento čas takhle využiju než ho promarnit jinak.
Tak u tohoto jsem se hodně nasmála
Jako počkej, ty dáváš přednost něčemu jinýmu než osobní hygieně? To přece není normální.
Přemýšlel jsi nad tím, že místo spánku se dá čas využít jinak? Průměr spánku je 8 hodin denně. Tak proč tento čas promarnit spánkem, když se dá využít jinak? Vem si, že 40 % svého života strávíš na posteli spánkem, což je nějakých 25 let při délce života 70 let.
No jo, spánek je biologická potřeba, což hygiena bohužel není.
Pak se nemáme divit, že v Brazílii se říká známá věta „ty se nemyješ, ty jsi Čech!“
Je to nezodpovědný, já poměrně hodně trpím na vaginální záněty, což přítel ví, ale přesto se do koupelny moc nežene. Mě to pak štvě. Máme malého chlapečka, takže občas večer padám únavou na ústa a když by člověk rád zasexoval, tak nemůže, protože pán je líný jít pod sprchu respektive mu to nepříjde důležité. Já jsem pak hrozně protivná, když vím, že on večer v té sprše nebyl a bude se dožadovat intimností. Dnes jsem úplně vytočená a dotčená. Prsotě mě štve, že mu to nedochází a to jsem mu říkala, že bych pak měla zase zánět asi na to zapomněl nebo nevím. Ale dnes budu radikální - prostě mu narovinu řeknu, jak to je. Byla jsem takový ohledulpný blbec, abych se ho nedotkla a spíš jsem naznačovala.
janet9 píše:
jo,tedy všechny končetiny si myjeme každý den v létě,v zimě.
jéééžiš a co zadek a ty intimní partie ? To ne ?
kdyz neco po chlapech chceme musime jim to rikat … ne naznacovat, to oni nepochopi a treba opakovat denne, nebo pro ty citlivejsi na mykozu - rikat pred sexem vzdy, jdi si ho oplachnout, pak se nauci a bude to brat jako samozrejmost.a to se treba pred 3 hodinama mohl chlap koupat, ale pred tim sexem si ho proste oplachnout musi, uz byl na wc a podobne … radeji porad pripominat nez se tyden trapit mykozou …
etatinek píše:werro píše:No nadávky a urážky vyzní lépe, když se tomu dotyčnému tyká, když se při tom vyká, tak to je jak pěst na oko…etatinek píše:obyčejně nebývám hnusná ale tohle my nedá-prostě jste prase a nikdo vás tady za vaši intenzitu provozování hygieny nepochválí a sexovat s chlapem co se myje 1× tydněsvatkaaa píše:
a podle me kdyz uz se chlap teda koupe 1× , 2× tydne .. alespon kazdy den by si mohl v umyvadle vydrhnout sve muzstvi … to mi prijde jako nejdulezitejsi k umyvani …A máme také použít dezinfekční prostředek na alkoholové bázi, nebo stačí normální mýdlo, teplá voda, a pak mýdlo tekuté a voda studená?? A samozřéjmě ho pak utřít do papírové útěrky, kterou následně vyhodíme pomocí gumových rukaviček do koše, který se vynáší třikrát denně a je v hermeticky uzavřené místnosti s podtlakem…
Tričko si měním tak dvakrát do týdne, spodní prádlo a ponožky každý den na ovládač nešahám, páč na Tv nekoukám…![]()
![]()
![]()
a ještě se tím chlubit no nevím
![]()
Já nesexuju, takže zatím žádný problém, leda že by si ruka stěžovala, ale zatím jsem se nic nedoslechl teda…
![]()
Proto já lidem nepodávám ruku.
etatinek píše:werro píše:No nadávky a urážky vyzní lépe, když se tomu dotyčnému tyká, když se při tom vyká, tak to je jak pěst na oko…etatinek píše:obyčejně nebývám hnusná ale tohle my nedá-prostě jste prase a nikdo vás tady za vaši intenzitu provozování hygieny nepochválí a sexovat s chlapem co se myje 1× tydněsvatkaaa píše:
a podle me kdyz uz se chlap teda koupe 1× , 2× tydne .. alespon kazdy den by si mohl v umyvadle vydrhnout sve muzstvi … to mi prijde jako nejdulezitejsi k umyvani …A máme také použít dezinfekční prostředek na alkoholové bázi, nebo stačí normální mýdlo, teplá voda, a pak mýdlo tekuté a voda studená?? A samozřéjmě ho pak utřít do papírové útěrky, kterou následně vyhodíme pomocí gumových rukaviček do koše, který se vynáší třikrát denně a je v hermeticky uzavřené místnosti s podtlakem…
Tričko si měním tak dvakrát do týdne, spodní prádlo a ponožky každý den na ovládač nešahám, páč na Tv nekoukám…![]()
![]()
![]()
a ještě se tím chlubit no nevím
![]()
Já nesexuju, takže zatím žádný problém, leda že by si ruka stěžovala, ale zatím jsem se nic nedoslechl teda…
![]()
Doufám, že si pak nesaháš do očí
![]()
Tak my s manzelem se sprchujeme jednou denne a rada pro etatinka: sprcha i s osusenim se da v klidu zvladnout do deseti minut,pokud denne nemejes vlasy, tak i rychleji, takze zadny extremni casovy ztraty
Kdyz jsou paraky tak klidne dvakrat denne a obcas o vikendu jeden den vynechame. Pokud nekdo nejde ctyri dny do sprchy, tak predpokladam, ze si alespon denne meje intimni partie a podpazi, jinak se omlouvam, ale to by byl opravdu eklhaft.
Tak ja byla z domova zvykla na sprchovani dvakrat denne, nejak si neumim predstavit jit rano do prace po tom, co jsem se celou noc potila (potim se v noci obcas docela dost) a rano jsem cela ulepena a brat si na to cisty obleceni. Na vecerni myti nekdy kaslu, i kdyz pokud jsem pres den venku, tak davam taky sprchu, protoze bych sla spinava do cisty postele. Pokud jsem doma (jako treba ted, kdyz se ucim), tak se myju jednou denne. A nejak si neumim predstavit, ze bych zila s chlapem, co se myje min nez jednou denne. Pritel taky nedela zadnou fyzickou praci, dela v kancelari, ale staci, ze ma dve tri jednani za den nebo stresovejsi den a proste je po navratu citit potem, takze se hazi kosile do pradla a jde se sprchovat. Asi bych nedokazala spat s clovekem, co se tri dny nemyl. A asi bych se za nej stydela.
Werro, jde vidět, že jsi nikdy nebyla dva dny nemytá, jinak by jsi tohle nikdy nemohla napsat… Vona se nepřilepí, je šikovná…![]()
etatínku právě spíš naopak ne? Když jsme jezdili pod stan třeba na 4dny tak se tam pořádně nemyl nikdo bo nebylo kde a právě jsem vždycky byla ulepená z toho jsem to odvodila ![]()
no aspon ušetříš za vodu a mýdlo. Hlavně žr to vyhovuje tobě ![]()
Že už teda vstupuju do diskuse
…
Já si vůbec nedokážu představit půl roku nemít čistě povlečenou postel ![]()
V tom bych teda spát nechtěla ![]()
e-tatínku Tebe bych chtěla mít doma
![]()
Prostě kdo se hodně potí, musí se sprchovat častěji, to je jasný. A nebo taky, umývá se často ten, kdo víc smrdí no
![]()
Anonymní píše:to je vic nez nechutny nezodpovedny. Ja bych okamzite mela mykozu a kvasinky a buhvicojeste … a taky bych odolala. Problem je, ze nesmis ani jednou povolit a byt dusledna. Pak je sance na napravu, jinak asi ne
ja taky dlouho trpela…a pak jsem mu proste rekla, ze smrdi, at na me neleze a od ty doby je klid ![]()
panenka87 píše:
Prostě kdo se hodně potí, musí se sprchovat častěji, to je jasný. A nebo taky, umývá se často ten, kdo víc smrdí no![]()
Něco na tom je, že proč se ženský pořád malujou a voní… Páč jsou šeredný a smrdí…
![]()
etatinek píše:panenka87 píše:Něco na tom je, že proč se ženský pořád malujou a voní… Páč jsou šeredný a smrdí…
Prostě kdo se hodně potí, musí se sprchovat častěji, to je jasný. A nebo taky, umývá se často ten, kdo víc smrdí no![]()
![]()
Neříkali Ti Pepíčku? ![]()