Jak často se váš partner myje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
925
13.6.11 22:08

Dej pokoj se svíčkama, nechci vybuchnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
13.6.11 22:09
Ganlum píše:

No právě… :mrgreen: :-P

• Citovat
  • Upravit
7142
13.6.11 22:16

ne nesnesla :-) kord ted v létě. :mrgreen: koupeme se každý den. Muj tatí se teda koupe 2krát týdne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
13.6.11 22:19
Raduš.ka44 píše:
kozisek píše:
Ještě taky záleží jak hodně je pak cítit :nevim: třeba já mému normálně závidím potní žlázy, on vůbec nepoužívá spreje do podpaží a prostě cítit není /nohy jsou jiná kapitola/ :lol:Jinak nikomu z vás se nestalo, že jste byly tak ztahané, že jste se na to vybodly? já v prvním trimestru ani neměla sílu do té vany vlézt, takže jsem se na to taky vybodla :oops: :nevim:
To se mi fakt nestalo, když jsem hodně unavená a těším se jen na to, jak padnu do postele, tak si nevyčistím zuby a neodlíčím řasy, ale sprchu si dám v každém případě. Můj muž se sprchuje též denně, pravda, že on když je unavený, tak se na to vybodne, ale zase se osprchuje hned druhý den ráno. V pubertě byl ovšem prase, o tom se ale rozepisovat nebudu.. :lol:

tak pokud je hodně unavený jeden den odpouštim taky, i já sem nekdy tak hotová že se prostě nevykoupu, (to je fakt málokdy tak dvakrát do roka)ale ráno hned jak vztanu musim do sprchy, nu a na zuby zase já nezapomínam nikdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
13.6.11 22:23
Ganlum píše:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
14.6.11 08:42
jajinka veverka píše:
Raduš.ka44 píše:
kozisek píše:
Ještě taky záleží jak hodně je pak cítit :nevim: třeba já mému normálně závidím potní žlázy, on vůbec nepoužívá spreje do podpaží a prostě cítit není /nohy jsou jiná kapitola/ :lol:Jinak nikomu z vás se nestalo, že jste byly tak ztahané, že jste se na to vybodly? já v prvním trimestru ani neměla sílu do té vany vlézt, takže jsem se na to taky vybodla :oops: :nevim:
To se mi fakt nestalo, když jsem hodně unavená a těším se jen na to, jak padnu do postele, tak si nevyčistím zuby a neodlíčím řasy, ale sprchu si dám v každém případě. Můj muž se sprchuje též denně, pravda, že on když je unavený, tak se na to vybodne, ale zase se osprchuje hned druhý den ráno. V pubertě byl ovšem prase, o tom se ale rozepisovat nebudu.. :lol:
tak pokud je hodně unavený jeden den odpouštim taky, i já sem nekdy tak hotová že se prostě nevykoupu, (to je fakt málokdy tak dvakrát do roka)ale ráno hned jak vztanu musim do sprchy, nu a na zuby zase já nezapomínam nikdy :mrgreen:

To já na ně taky nezapomínám, já se na ně prostě občas večer vybodnu. :mrgreen: Ale to musím být fakt hodně unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
14.6.11 09:43

Dobrá diskuze, fakt se bavím :-) Nemyslím, že bysme byli doma nějak přehnaně čistotní, občas tu hygienu taky ojebeme, třeba v pátek děti nemeju celé, nejdou ráno do školky, a já občas taky padnu za vlast na gauči. Ale jako jít k sexu bez umytí, to je teda :poblion: to musí smrdět, fuj, nechápu, jak to může někdo takhle dělat. Občas je únava silnější než touha po hygieně, ale vytáhnout ho nemytého a chtít na něj šahat nebo i víc? Brr :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
14.6.11 14:35

Tak ten můj je z vesnice a občas s tím má problém - teda on ne,já :mrgreen: Já bych neosprchovaná ani neusnula,hrotím to i na chalupě,kde je přes zimuv koupelně kolem 7 stupnů a je to o zápal plic :think: Zato přítel by se sprchovat nemusel klidně několik dní,prej je horal :cert: Doma mi do peřin nevysprchovanej nesmí a když je někdy unavenej z práce a je už línej jít do sprchy,spí na gauči :-D Nemám ráda propocený chlapy a na druhou stranu nemusej vonet jak drogerie,ale základní hygiena by se dodržovat měla!Já miluju krásně vonavý povlečení a do něj mi zpocenej chlap nesmí!To je zásada mé domácnosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
17.6.11 12:30
mahdalka píše:
Tak ten můj je z vesnice a občas s tím má problém - teda on ne,já :mrgreen: Já bych neosprchovaná ani neusnula,hrotím to i na chalupě,kde je přes zimuv koupelně kolem 7 stupnů a je to o zápal plic :think: Zato přítel by se sprchovat nemusel klidně několik dní,prej je horal :cert: Doma mi do peřin nevysprchovanej nesmí a když je někdy unavenej z práce a je už línej jít do sprchy,spí na gauči :-D Nemám ráda propocený chlapy a na druhou stranu nemusej vonet jak drogerie,ale základní hygiena by se dodržovat měla!Já miluju krásně vonavý povlečení a do něj mi zpocenej chlap nesmí!To je zásada mé domácnosti :lol:

Docela jsem se zasmala pze mam doma jedno a to same…u ns je to sice naopak.. ja z vesnice a pritel Prazak jak hrom…ale s vodou se moc nekamaradi. Jeho byvale pritelkyni to jaksi nevadilo tak ho do niceho nenutila…v momente kdy se pristehoval k nam tak mu nastal tvrdej rezim…minimalne obden se musi vykoupat. Je pravda ze tedka si nasel nove zamestnani a sam uznava ze po praci se MUSI vykoupat jinak bych ho nepustila do postele..takze jsem si sama oddechla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
17.6.11 13:24
Raduš.ka44 píše:
jajinka veverka píše:
Raduš.ka44 píše:
kozisek píše:
tak pokud je hodně unavený jeden den odpouštim taky, i já sem nekdy tak hotová že se prostě nevykoupu, (to je fakt málokdy tak dvakrát do roka)ale ráno hned jak vztanu musim do sprchy, nu a na zuby zase já nezapomínam nikdy :mrgreen:
To já na ně taky nezapomínám, já se na ně prostě občas večer vybodnu. :mrgreen: Ale to musím být fakt hodně unavená.

No holky, já jak si v tom prvním trimestru začala čistit, tak jsem blila :poblion: to bylo příšerné, takže jsem čistila ústní vodou, i to bylo hrozné, ale kartáček prostě v puse nevydržel :mrgreen: :oops: A těhotenství jsem přežila bez kazu :dance:
Pro mě je sprcha ráno základ, beru si čisté oblečení a jdu do něj čistá - v těch vedrech to sice za chvíli vypadá jinak, ale tak půl hodiny si přijdu dokonalá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
17.6.11 16:54

tak to bych netolerovala přítel se myje jednou denně a v těchhle vedrech dvakrát…jednou když skončí v práci a pak večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
17.6.11 23:23

Peetje,když chce spát v posteli,musí do sprchy.Na chalupě ho nechávám,at se cítí jako horal :lol: Jednou mě teda dostal do kolen-zeptala jsem se ho,jestli se jako dneska bude sprchovat a on že ne,že nebyl v práci.Tak jsem se ho zeptala,jestli by se taky nesprchoval,kdyby měl týden dovolenou :pocitac: Nechápu,že některý chlapy se necítěj.Jo a bacha,jednou mi dokonce řek,že šetří vodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
17.6.11 23:43

Když jsme se s manželem seznámili, tak jsem ráno měla málem infarkt, protože jsem na něj v 5.15 ráno narazila, jak si dává vanu..Chápete to? V takovou hodinu? :lol: Po třech letech soužití přesedlal na můj zvyk každovečerního sprchování.. Ale občas to taky vynechá s tím, že ráno si opět dává lázeň.. Já bych se ráno utopila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.11 21:52
Anonymní píše:
Tolerovaly byste, kdyby se vas parter myl jen jednou za nekolik dni?
Jen zjistuju, jestli jsem normalni ja, nebo on :roll:
Diky za odpovedi.

Ahoj, tak to tě upřímně lituju, protože mít doma takový čuně, to bych ho rychle pustila k vodě! :cert: To je teda od základu hrozný návyk, nebo spíš zlozvyk?? :nevim: Každopádně chtít po mně x dní nemytej chlap sex, tak s ním vyrazím dveře, bych se musela :poblion:
U nás se sprchujeme večer než jdeme spát, chlap když je v práci, tak se sprchuje tam. Když se jednou vynechá díky únavě, svět se nezboří, stane se. To se pak sprchnem ráno. Koupel (naložení se do vany) se u nás nepraktikuje, máme malou koupelnu a tím i malou vanu, takže to není ani pohodlný. Umytí se před sexíkem je tak nějak samozřejmostí.
Dcerku koupu jednou za 3-4 dny, krizová místa umývám denně. Když je jak čuně např. z pískoviště, tak ji vykoupu celou samozřejmě častěji. Jinak vyrážku ani žádný ekzém nemá, opruzeniny taky ne, takže častost koupání není rozhodující.
Jinak jsem se u čtení diskuze dobře pobavila, některé příspěvky jsou fakt perly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
20.6.11 21:57
mahdalka píše:
Peetje,když chce spát v posteli,musí do sprchy.Na chalupě ho nechávám,at se cítí jako horal :lol: Jednou mě teda dostal do kolen-zeptala jsem se ho,jestli se jako dneska bude sprchovat a on že ne,že nebyl v práci.Tak jsem se ho zeptala,jestli by se taky nesprchoval,kdyby měl týden dovolenou :pocitac: Nechápu,že některý chlapy se necítěj. Jo a bacha,jednou mi dokonce řek,že šetří vodu :mrgreen:

No dyť jooo… Víš jak je dneska voda drahá!! :cert:  :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí