Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ganlum píše:
Dej pokoj se svíčkama, nechci vybuchnout
No právě…
![]()
ne nesnesla
kord ted v létě.
koupeme se každý den. Muj tatí se teda koupe 2krát týdne ![]()
Raduš.ka44 píše:kozisek píše:To se mi fakt nestalo, když jsem hodně unavená a těším se jen na to, jak padnu do postele, tak si nevyčistím zuby a neodlíčím řasy, ale sprchu si dám v každém případě. Můj muž se sprchuje též denně, pravda, že on když je unavený, tak se na to vybodne, ale zase se osprchuje hned druhý den ráno. V pubertě byl ovšem prase, o tom se ale rozepisovat nebudu..
Ještě taky záleží jak hodně je pak cítittřeba já mému normálně závidím potní žlázy, on vůbec nepoužívá spreje do podpaží a prostě cítit není /nohy jsou jiná kapitola/
Jinak nikomu z vás se nestalo, že jste byly tak ztahané, že jste se na to vybodly? já v prvním trimestru ani neměla sílu do té vany vlézt, takže jsem se na to taky vybodla
![]()
tak pokud je hodně unavený jeden den odpouštim taky, i já sem nekdy tak hotová že se prostě nevykoupu, (to je fakt málokdy tak dvakrát do roka)ale ráno hned jak vztanu musim do sprchy, nu a na zuby zase já nezapomínam nikdy ![]()
jajinka veverka píše:Raduš.ka44 píše:tak pokud je hodně unavený jeden den odpouštim taky, i já sem nekdy tak hotová že se prostě nevykoupu, (to je fakt málokdy tak dvakrát do roka)ale ráno hned jak vztanu musim do sprchy, nu a na zuby zase já nezapomínam nikdykozisek píše:To se mi fakt nestalo, když jsem hodně unavená a těším se jen na to, jak padnu do postele, tak si nevyčistím zuby a neodlíčím řasy, ale sprchu si dám v každém případě. Můj muž se sprchuje též denně, pravda, že on když je unavený, tak se na to vybodne, ale zase se osprchuje hned druhý den ráno. V pubertě byl ovšem prase, o tom se ale rozepisovat nebudu..
Ještě taky záleží jak hodně je pak cítittřeba já mému normálně závidím potní žlázy, on vůbec nepoužívá spreje do podpaží a prostě cítit není /nohy jsou jiná kapitola/
Jinak nikomu z vás se nestalo, že jste byly tak ztahané, že jste se na to vybodly? já v prvním trimestru ani neměla sílu do té vany vlézt, takže jsem se na to taky vybodla
![]()
To já na ně taky nezapomínám, já se na ně prostě občas večer vybodnu.
Ale to musím být fakt hodně unavená.
Dobrá diskuze, fakt se bavím
Nemyslím, že bysme byli doma nějak přehnaně čistotní, občas tu hygienu taky ojebeme, třeba v pátek děti nemeju celé, nejdou ráno do školky, a já občas taky padnu za vlast na gauči. Ale jako jít k sexu bez umytí, to je teda
to musí smrdět, fuj, nechápu, jak to může někdo takhle dělat. Občas je únava silnější než touha po hygieně, ale vytáhnout ho nemytého a chtít na něj šahat nebo i víc? Brr ![]()
Tak ten můj je z vesnice a občas s tím má problém - teda on ne,já
Já bych neosprchovaná ani neusnula,hrotím to i na chalupě,kde je přes zimuv koupelně kolem 7 stupnů a je to o zápal plic
Zato přítel by se sprchovat nemusel klidně několik dní,prej je horal
Doma mi do peřin nevysprchovanej nesmí a když je někdy unavenej z práce a je už línej jít do sprchy,spí na gauči
Nemám ráda propocený chlapy a na druhou stranu nemusej vonet jak drogerie,ale základní hygiena by se dodržovat měla!Já miluju krásně vonavý povlečení a do něj mi zpocenej chlap nesmí!To je zásada mé domácnosti ![]()
mahdalka píše:
Tak ten můj je z vesnice a občas s tím má problém - teda on ne,jáJá bych neosprchovaná ani neusnula,hrotím to i na chalupě,kde je přes zimuv koupelně kolem 7 stupnů a je to o zápal plic
Zato přítel by se sprchovat nemusel klidně několik dní,prej je horal
Doma mi do peřin nevysprchovanej nesmí a když je někdy unavenej z práce a je už línej jít do sprchy,spí na gauči
Nemám ráda propocený chlapy a na druhou stranu nemusej vonet jak drogerie,ale základní hygiena by se dodržovat měla!Já miluju krásně vonavý povlečení a do něj mi zpocenej chlap nesmí!To je zásada mé domácnosti
Docela jsem se zasmala pze mam doma jedno a to same…u ns je to sice naopak.. ja z vesnice a pritel Prazak jak hrom…ale s vodou se moc nekamaradi. Jeho byvale pritelkyni to jaksi nevadilo tak ho do niceho nenutila…v momente kdy se pristehoval k nam tak mu nastal tvrdej rezim…minimalne obden se musi vykoupat. Je pravda ze tedka si nasel nove zamestnani a sam uznava ze po praci se MUSI vykoupat jinak bych ho nepustila do postele..takze jsem si sama oddechla…
Raduš.ka44 píše:jajinka veverka píše:To já na ně taky nezapomínám, já se na ně prostě občas večer vybodnu.Raduš.ka44 píše:tak pokud je hodně unavený jeden den odpouštim taky, i já sem nekdy tak hotová že se prostě nevykoupu, (to je fakt málokdy tak dvakrát do roka)ale ráno hned jak vztanu musim do sprchy, nu a na zuby zase já nezapomínam nikdykozisek píše:To se mi fakt nestalo, když jsem hodně unavená a těším se jen na to, jak padnu do postele, tak si nevyčistím zuby a neodlíčím řasy, ale sprchu si dám v každém případě. Můj muž se sprchuje též denně, pravda, že on když je unavený, tak se na to vybodne, ale zase se osprchuje hned druhý den ráno. V pubertě byl ovšem prase, o tom se ale rozepisovat nebudu..
![]()
Ale to musím být fakt hodně unavená.
No holky, já jak si v tom prvním trimestru začala čistit, tak jsem blila
to bylo příšerné, takže jsem čistila ústní vodou, i to bylo hrozné, ale kartáček prostě v puse nevydržel
A těhotenství jsem přežila bez kazu ![]()
Pro mě je sprcha ráno základ, beru si čisté oblečení a jdu do něj čistá - v těch vedrech to sice za chvíli vypadá jinak, ale tak půl hodiny si přijdu dokonalá ![]()
tak to bych netolerovala přítel se myje jednou denně a v těchhle vedrech dvakrát…jednou když skončí v práci a pak večer
Peetje,když chce spát v posteli,musí do sprchy.Na chalupě ho nechávám,at se cítí jako horal
Jednou mě teda dostal do kolen-zeptala jsem se ho,jestli se jako dneska bude sprchovat a on že ne,že nebyl v práci.Tak jsem se ho zeptala,jestli by se taky nesprchoval,kdyby měl týden dovolenou
Nechápu,že některý chlapy se necítěj.Jo a bacha,jednou mi dokonce řek,že šetří vodu ![]()
Když jsme se s manželem seznámili, tak jsem ráno měla málem infarkt, protože jsem na něj v 5.15 ráno narazila, jak si dává vanu..Chápete to? V takovou hodinu?
Po třech letech soužití přesedlal na můj zvyk každovečerního sprchování.. Ale občas to taky vynechá s tím, že ráno si opět dává lázeň.. Já bych se ráno utopila ![]()
Anonymní píše:
Tolerovaly byste, kdyby se vas parter myl jen jednou za nekolik dni?
Jen zjistuju, jestli jsem normalni ja, nebo on
Diky za odpovedi.
Ahoj, tak to tě upřímně lituju, protože mít doma takový čuně, to bych ho rychle pustila k vodě!
To je teda od základu hrozný návyk, nebo spíš zlozvyk??
Každopádně chtít po mně x dní nemytej chlap sex, tak s ním vyrazím dveře, bych se musela ![]()
U nás se sprchujeme večer než jdeme spát, chlap když je v práci, tak se sprchuje tam. Když se jednou vynechá díky únavě, svět se nezboří, stane se. To se pak sprchnem ráno. Koupel (naložení se do vany) se u nás nepraktikuje, máme malou koupelnu a tím i malou vanu, takže to není ani pohodlný. Umytí se před sexíkem je tak nějak samozřejmostí.
Dcerku koupu jednou za 3-4 dny, krizová místa umývám denně. Když je jak čuně např. z pískoviště, tak ji vykoupu celou samozřejmě častěji. Jinak vyrážku ani žádný ekzém nemá, opruzeniny taky ne, takže častost koupání není rozhodující.
Jinak jsem se u čtení diskuze dobře pobavila, některé příspěvky jsou fakt perly
![]()
mahdalka píše:
Peetje,když chce spát v posteli,musí do sprchy.Na chalupě ho nechávám,at se cítí jako horalJednou mě teda dostal do kolen-zeptala jsem se ho,jestli se jako dneska bude sprchovat a on že ne,že nebyl v práci.Tak jsem se ho zeptala,jestli by se taky nesprchoval,kdyby měl týden dovolenou
Nechápu,že některý chlapy se necítěj. Jo a bacha,jednou mi dokonce řek,že šetří vodu
No dyť jooo… Víš jak je dneska voda drahá!!
![]()