Jak často se váš partner myje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pavelnws
6.4.20 18:17

@Venetia když bych jí znal, měl rád, chtěla a dělalo by jí to dobře tak proč né? Jsem hravej, ne jen šup sem šup tam 🙄

• Citovat
  • Upravit
Pavelnws
6.4.20 18:21

@Venetia radši nemyslete 🙄 bude asi nejlepši! Co třeba se zamyslet než něco tady něco doslova vyblejt od boku!
Za prvé je to přežitek, za druhé eet 😂 pak jako mysliš si, že když doprava je ve stylu včera bylo pozdě, že máme ještě čas a náladu mít někde nějaký?… když jsme radi, že po 13hodinách za volantem zaparkujem, dáme pivko a usnem?
Trochu mysli jo 🙄

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
6.4.20 18:22

@Pavelnws Jak to tak kulantne rict a neurazit…Kourim casto, kourim rada, ale fakt ne pindoura, kteryho sis myl rano nebo (nedejboze) vcera ;)

• Citovat
  • Upravit
32232
6.4.20 18:33

@Pavelnws nemyslím v těchto dobách…je to pár let zpátky…ale kdo chce, tak ten smrdět nemusí, to je jasné…je mi jedno, jestli nemarodí a fungujou, prostě nesnáším, když někdo smrdí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107026
6.4.20 18:49
@Pavelnws píše:
@Venetia 🙄 🙄 jsem pruměr takže v mezích normy, když už! Takže když už ženu tak né žadnou parfumerku a že některé fakt přehání a žadnou špindíru 🙄 koukám, že asi normální ženský už nejsou

No to se musis podívat kolem sebe, nebo čekáš že ti nějaká skočí do náručí nebo do tiraku? Uvědomujes si, že tvoje práce není zrovna pro vztah nic moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107026
6.4.20 18:51
@Pavelnws píše:
@Venetia radši nemyslete 🙄 bude asi nejlepši! Co třeba se zamyslet než něco tady něco doslova vyblejt od boku!
Za prvé je to přežitek, za druhé eet 😂 pak jako mysliš si, že když doprava je ve stylu včera bylo pozdě, že máme ještě čas a náladu mít někde nějaký?… když jsme radi, že po 13hodinách za volantem zaparkujem, dáme pivko a usnem?
Trochu mysli jo 🙄

Jen jsem si všimla ve zdejších diskuzích, že kamioňák = nějaký vážný problém ve vztahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
6.4.20 18:58
@Venetia píše:
No to se musis podívat kolem sebe, nebo čekáš že ti nějaká skočí do náručí nebo do tiraku? Uvědomujes si, že tvoje práce není zrovna pro vztah nic moc?

Tak nejaka urcite na tiraka skoci, ale urcite to nebude zdarma a hygiena u ni asi taky bude dost na stiru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14089
6.4.20 19:01

Tak si najdi koho chces, ne?
ale teda preju hodne stesti, budes to potrebovat :lol:.
Ty které maminka nenaucila, ze je vhodný se kazdy den osprchovat, tak je to asi i v dospělosti pro ne norma, ze se osprcujou jen nekdy :mrgreen:.

Kdyz si to vezmu ze sve strany, nikde bych nespala s chlapem, ktery se nesprchuje. Muj muz se v podstatě se vzdy živil jen sportem, tak nastesti je tak inteligentní a tak se sprchuje i vic nez jendou denne :cert:. Nikdy bych se k nemu v posteli netulila, kdybych z neho cítila smrad ;) a dokonce ja z neho rada citim i muzsky parfem :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavelnws
6.4.20 19:04

@ontarova.stara mužem dát kafe, mužeš přivonět a pak o tom tady napsat 😁

• Citovat
  • Upravit
Pavelnws
6.4.20 19:06

@Venetia vím své, nemusiš mě poučovat, ale díky

• Citovat
  • Upravit
7571
6.4.20 19:10
@Pavelnws píše:
@Venetia vím své, nemusiš mě poučovat, ale díky

Neni nad to se ptat na radu a kdyz ji dostanu, tak napsat nemusis me poucovat, jen protoze se ti nelibi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107026
6.4.20 19:12
@Pavelnws píše:
@ontarova.stara mužem dát kafe, mužeš přivonět a pak o tom tady napsat 😁

Už se těšíme na reportáž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
6.4.20 19:14
@Venetia píše:
Už se těšíme na reportáž

Ja ti to prenecham :mrgreen:, jsem placha.

• Citovat
  • Upravit
42715
6.4.20 19:20

@ontarova.stara :mrgreen: Prosím tě, po tom, co jsem četla, hlavně v žádném případě nezkoušej přičichnout :mrgreen: :jazyk: Já tě čtu moc ráda a v žádném případě bych o to nechtěla přijít :jazyk: :jazyk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
6.4.20 19:24
@Betty MacDonald píše:
@ontarova.stara :mrgreen: Prosím tě, po tom, co jsem četla, hlavně v žádném případě nezkoušej přičichnout :mrgreen: :jazyk: Já tě čtu moc ráda a v žádném případě bych o to nechtěla přijít :jazyk: :jazyk: :mavam:

Hele, doba je zla a kazdy z nas musi prinest nejake ty obeti. Nelze se schovavat doma v karantene. Rousku mam, eventualne to vycpu toaletakem ci filtrem z vysavace, navic Pavel slibil, ze si dindona osplouchne.
V nejhorsim prijde na radu rada univerzalni rada ze Slunce, seno..„opit Italy“.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky