Pro pobavení :-)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5778
9.6.11 16:48

já si nemyslím, že je to o tom, že by se staří lidé nechtěli mýt… třeba prostě jen nemohou, nebo mají strach, že by třeba uklouzli, nebo něco podobného..

třeba jí můžeš pomoct aby se umyla, nebo se třeba alespoň zeptat, jaký má důvod že se nemeje.. :-/
ale nechci soudit, tebe ani nikoho jiného, neznám vaší situaci..

měj se hezky pa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
9.6.11 16:51

jo, už jsi to napsala :-) asi jsme psaly obě v jednu chvíli..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
9.6.11 16:53

jí nemůžeš nic říct, ona udělá scénu a urazí se, taky to nechápu, je jen líná…to je vše, ona neudrží ani moč ani stolici, vše do spodního prádla, manžel se jí ptal pro si nekoupí ty tena lady, ona se urazila a udělala scénu, v tom prádle chodí nevím jak dlouho, ale pere jednou tak za 3 měsíce a visí tam 5kousků spodního prádla 8-o jinak rajzuje po návštěvách do oběda a pak jen sedí a čumí, včera šla k doktorovi a taky se neumyla, strach nemá je to jen prostě prase, já ze začátku měla respekt, bavila jsem se s ní, ale až jsem ji prokoukla jak je falešná a zlá baba tak nemám servítky, a už to tu nebudu psát, vlasně to není ani k tématu, jen jsem chtěla napsat, že tchýně jsou hrozný, ale já mám s určitostí tu nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
9.6.11 16:54

Katusch: neva, taky by jsi byla v mé siuaci na mrtvici, věř mi…je toho mnohem víc než jsem tu napsala… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
9.6.11 17:51

koukám,že se to tu trochu zvrhlo… můj příspěvek rozhodně neměl být o tom jak je tchýně hrozná.
Je to normální ženská, která má ráda svojí rodinu… S tím jídlem u malých dětí je to s prarodiči vždycky těžký… mají zafixováno, že když my jsme byli malí tak se prostě jedlo všechno a nikdo to neřešil :-)
a vnoučátkům prostě chtějí „dopřát“ a nám holt nezbývá, než vysvětlovat pořád dokola, proč to nechceme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
9.6.11 17:55
Jitka.E píše:
koukám,že se to tu trochu zvrhlo… můj příspěvek rozhodně neměl být o tom jak je tchýně hrozná.
Je to normální ženská, která má ráda svojí rodinu… S tím jídlem u malých dětí je to s prarodiči vždycky těžký… mají zafixováno, že když my jsme byli malí tak se prostě jedlo všechno a nikdo to neřešil :-)
a vnoučátkům prostě chtějí „dopřát“ a nám holt nezbývá, než vysvětlovat pořád dokola, proč to nechceme :-D

To jo. Sice to myslí dobře, ale někdy to je na budku :mrgreen: . Například musíš pít hodně mléka, jinak nebudeš moct kojit, protože z něčeho se to mléko musí udělat :roll: :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
9.6.11 17:58
:pankac: :potlesk: :potlesk:
Terrad píše:
Jitka.E píše:
a vnoučátkům prostě chtějí „dopřát“ a nám holt nezbývá, než vysvětlovat pořád dokola, proč to nechceme :-D
To jo. Sice to myslí dobře, ale někdy to je na budku :mrgreen: . Například musíš pít hodně mléka, jinak nebudeš moct kojit, protože z něčeho se to mléko musí udělat :roll: :mrgreen: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
9.6.11 18:00

Jé tak já mám taky historku pro pobavení.. :-) Jela ke mě sestra (sama má teď tříletého kloučka) a říkám jí, že můj Domík (6m) je šikovnej, krásně papá zeleninu a ovoce a co mu přiveze?? Brumíka :zed: :zed: říkám jí, že je mu půl roku, a ona na to - to mu dát můžeš, bude to žužlat - tak jí říkám, že to moje dítě jíst v půl roce rozhodně nebude, tak mi řekla, že jsem zlá :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
9.6.11 18:05
PetaP píše:
Jé tak já mám taky historku pro pobavení.. :-) Jela ke mě sestra (sama má teď tříletého kloučka) a říkám jí, že můj Domík (6m) je šikovnej, krásně papá zeleninu a ovoce a co mu přiveze?? Brumíka :zed: :zed: říkám jí, že je mu půl roku, a ona na to - to mu dát můžeš, bude to žužlat - tak jí říkám, že to moje dítě jíst v půl roce rozhodně nebude, tak mi řekla, že jsem zlá :zed: :zed: :zed: :zed:

taky dobrý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
9.6.11 18:36

Ja jsem taky zla na sveho 5,5 mes. syna (a to je narozen v 32. tt) a to jen proto, ze ho pouze kojim, nedam mu nic jineho - zadny jogurt, zadne maso a zadne pivo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
9.6.11 18:40
nosanek píše:
Ja jsem taky zla na sveho 5,5 mes. syna (a to je narozen v 32. tt) a to jen proto, ze ho pouze kojim, nedam mu nic jineho - zadny jogurt, zadne maso a zadne pivo :zed:

Tak s tím pivem jsi to už přehnala teda.Že se nestydíš chudáka malýho takhle šidit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
9.6.11 18:49
mishka2 píše:
nosanek píše:
Ja jsem taky zla na sveho 5,5 mes. syna (a to je narozen v 32. tt) a to jen proto, ze ho pouze kojim, nedam mu nic jineho - zadny jogurt, zadne maso a zadne pivo :zed:
Tak s tím pivem jsi to už přehnala teda.Že se nestydíš chudáka malýho takhle šidit :mrgreen:

Stydim, :oops: ale teple nechutna ani mi a studene nemuze :nevim:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
9.6.11 19:50

Viky - to vypadá, jako nějaký druh poruchy neudržování hygieny nebo příznak nemoci, tuším že to bývá u alzheimera. A tvůj muž je jako v pohodě, jak se jeho máma chová? :nevim: To bylo tak vždy?

Koukám, koukám, kolik je tu zlých a dětem nepřejíchích matek :mrgreen: , že se nestydíme :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
9.6.11 19:54
PeBa píše:
Koukám, koukám, kolik je tu zlých a dětem nepřejíchích matek :mrgreen: , že se nestydíme :-D :mrgreen:

tak, tak, hlavne, ze my si dopravame :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
9.6.11 20:40

Vicky, treba pod primou hrozbou, ze si malyho ani nepochova svoje navyky vylepsi - i kdyz tomu moc neverim, jako ta zla z toho vyjdes ty, ale to uz vis :mrgreen:
Kamaradovu tatkovi je kolem sedesati a o vim, tak se taky 3 tydny klido neumeje :poblion:, citit to samozrejme je a i kdyz jako clovek je fajn, tak s timhle mam teda problem ( a vzdy to tak nemel, tak posledni dva roky)
Pak mam strejdu, kteremu bude v rijnu devadest a jeho hygiena je uplne v klidu - jak casto se meje se ho nevyptavam, ale kazdopadne nesmrdi, a to ani v tech vedrech

A pro pobaveni: kdyz bylo male cca 8m, rano se nam po necem pozvracela a od te doby vse co vypila/snedla slo ven… zkusili sme vsechno mozny i nemozny az nakonec dorazila rada - dejte ji trochu peny z piva, to ji zaludek uklidni… pri predstave ditete na kapackach sem s tezkym srdcem souhlasila, ale vydupala sem si aspon, ze to bude nealko. Svete div se - zabralo to, jenze… Mala mela uzasnyho pamatovaka, od te doby kdykoli videla pivo a klidne i z dalky, nebyla k udrzeni, takze sem ji opravdu vyjimecne slzu nealka doprala - jednou ji pritel dal napit v restauraci a prej okolosedici vypadali, ze na nej zavolaj socialku (no ani se nedivim) :mrgreen: Korunu tomu jednou nasadil skorotchan, kdyz ji pri nedelnim obede dal napit piva - na muj vrazedny pohled omluvne zakunkal, ze ji obcas taky napit dame - ale jaksi mu uslo, ze jde o nealko - omlouval se pak horem dolem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí