Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chudáček malá!
Jak já nesnášela psaní domácích úloha a hlavně jejich opravování… ![]()
to je dobrý, gratuluji k tvůrčímu dítěti, ten se teda neztratí a navíc je to pravdivé
![]()
Konečně jsem se dnes zasmála od srdce ![]()
Kluk je nesmírně vnímavý a upřímný ![]()
Já jen teď nevím, jestli mu mám říct ať to přepíše, nebo to nechat ať se pobaví u uč
Školák nevypadá, že by si byl vědom nějaké chyby, nebo že by to napsal schválně
Ale na geošku je má ředitelka, ta říďa, co mu dala na vízo tu neomluvenou hod. i když byla omluvená(řešila jsem to i tady) A co vy? Máte nějaké vesele školní příhody? I svoje
!
kámoška byla zkoušená a místo sopečné erupce říkala sopečné erekce......to jsem šla do kolen ![]()
Je to šikulka, ale radši bych to pravila a nedráždila pí ředitelku. Myslím, že ta by se tak jako my určitě nezasmála.
ww, synátor je velmi upřimný a to se cení!!! ![]()
já bych z T udělala P. učitelka si toho všimne, ale uvidí, snahu a to, že jsi to po něm i pořádně zkontrolovala (pokud by byla o.k. tak bych to nechala, ale pokud tam už problém byl, tak bych to nenechávala)
u nás ještě žádně školní příhody anu DÚ nejsou, začne to v září ![]()
spíš moje segra psala vždy do datumu červa místo června, takže bylo třeba 12.červa 1995 a podobně ![]()
jé těch by bylo
, ale hlavně z německé školy od dcery v druhé třídě jsme psaly slohovku, teda pohádku, dopadlo to tak, že pod úkolem byla od učitelky připsána poznámka:" Paní mamince a tatínkovi za vypracování úkolu dávám 5,přesný překlad z češtiny do němčiny jsem nechtěla. Dceři uděluji 1 za odvahu to odevzdat. prosím o nové vypracování dítětem a překontrolování německými prarodiči, prosím nekonzultovat úkol v českoněmecké hatmatilce."
Tákhle jsem na to vykulila oči
, pak dostala záchvat smíchu. Jinak učitelka byla super, ale němka jak poleno, myslím si, že když ten úkol přečetla, tak jí ta pohádka moc smysl fakt nedávala. manžel se pak chechtal asi týden, byl tehdy na služebce tak jsem psala s dcerou sama. Prý si tu kuli zasloužím a pobavil se u čtení obojího ![]()
taky jsem se od srdce zasmala
…ma pravdu
moje byvala matikarka by se asi nesmala
ww píše:
Já jen teď nevím, jestli mu mám říct ať to přepíše, nebo to nechat ať se pobaví u učŠkolák nevypadá, že by si byl vědom nějaké chyby, nebo že by to napsal schválně
Ale na geošku je má ředitelka, ta říďa, co mu dala na vízo tu neomluvenou hod. i když byla omluvená(řešila jsem to i tady) A co vy? Máte nějaké vesele školní příhody? I svoje
!
Takovouhle nedráždit! Opravit.
Ta by se nezasmála…
Tak mě napadlo založit toto téma, po kontrole dnešního DŮ z geometrie mého druháčka. Třeba se to chytne a vy sem taky něco připíšete
Pro perličky nejmenších je tady toho spousta, ale pro školáky tu nic není 

A teď na vysvětlenou:
První DŮ z geometrie dopadla tak nějak…no, očekávaně: CELÉ TO MĚL ŠPATNĚ!!!! Tak jsem konstatovala, že by to chtělo celé udělat líp na druhou stránku. Tak si pobrečel a šel na to. Říkám mu: „Aby pančelka poznala, že sis to opravil napiš do horního rohu OPRAVA“ Takto to dopadlo(všimněte si slova v rohu nahoře)