Pro všechny těhulky...

• Otevřená skupina

Pro všechny nastávající maminky s termínem porodu leden 2016

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (60)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
93
15.5.15 20:46

Pro všechny těhulky...

Zdravím všechny novopečené těhulky :-) :kytka: Už jste byly na první prohlídce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
93
23.5.15 10:25

Holky, tak jsem Vás sem všechny schválila :-) měla jsem rozbitý PC :-( ale teď už můžem diskutovat na plné obrátky, těším se na Vás :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
23.5.15 16:29

Super:) Ja jsem zatim byla jen na potvrzeni tehotenstvi a za 14 dni mam tu prvni vetsi prohlídku:) Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
25.5.15 08:54

Ahojky, moc děkuji za schválení :-) Já to zjistila 15.5. měla jsem den zpoždění a pět testů vyšlo jasně :) Doktorka mě vezme na prohlídku až 10. 6. už aby to bylo :-) je vám některý už šouflík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
25.5.15 10:55

Já jsem to zjistila tuším, že 10.5., měla jsem slabého ducha. Hlavně mě začaly šíleně bolet prsa a tak nějak divně mi bylo. Dneska jsem 6+6. Už jsem byla na potvrzení a bylo už i srdíčko ;) další kontrolu a asi zápis mam 5.6. Jinak holky, je mi šoufl jak blázen :-D Ráno hned u postele piškoty :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
25.5.15 11:18

@LuWajzik tak mě prsa zatím nic :-) ale trpím jak zvíře.. aspoň už máš za sebou doktorku:-) čekáš první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
25.5.15 12:31

@didi28 byla jsem na krvi, pak na utz (jestli to není mimoděložní) a pak zase na utz na potvrzení srdeční akce :-) Jsem těhotná podruhé, bohužel o první miminko jsme vloni v červenci v 5. měsíci přišli. Já tedka sedím v práci, a celé dopoledne mi ten žaludek dával zabrat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
25.5.15 13:46

@LuWajzik To mě mrzí.. co se stalo? No já mám dneska naštěstí volno pán nám doma dělá žaluzky, až te´d po vývaru se mi teprve ulevilo.. Jinak do práce chodím na půl 7 a z toho začínám mít velkou obavu.. dneska jsem myslela že to nedám ani v domácí pohodě:-/ :zed:

a to jedu by oko 6 týden teprve…snad se to už nebude zhoršovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
25.5.15 14:06

VVV - vrozená vývojová vada. Velký rozštěp páteře. Ale je to už za náma ;) A co děláš za práci? Já vstávam do práce v půl 5 a dělám 12ctky na recepci. Ale zatím pohoda, cítím se dobře, tak chci chodit co nejdýl do práce ;)neboj, až se bude blížit 13.týden, uvidíš, že všechno odpadne, zvracení únava a tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
25.5.15 14:06

@didi28 Tak to mame na prohlídku stejný termín :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
25.5.15 14:07

Špatne mi moc nebývá, nejhorší je ta únava. Jsem docela akční a tohle mne teda ubyji :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
25.5.15 14:14

@LuWajzik já ve stavařině, skládám nabídky do soutěží, jezdím atd.. no uvidíme:-) Můj šéf - můj tchán :-) ještě nic netuší a nerada bych aby to na mě někdo vypozoroval dřív než to bude potvrzený od doktorky,, jenže s moji zdravou lesní barvou :-)

@Niki02 tak v tomhle jsou chuděry moji pesani. Procházky pěkně zkracuju, taky bych nejradši ležela a spala ale asi spíš proto abych zaspala ten žaludek:-) ale fakt že nechodím spát o půlnoci ale o půl 10 :palec:
ty jdeš kdy na gyndu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
25.5.15 14:16

Na potvrzeni jsem uz byla a na prvni vetsi prohlídku jdu 10.6. Ted jsem v 9tt a vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
25.5.15 14:17

@Niki02 juuu já taky 10. 6 :-) ale začínám teprve 6tt:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
25.5.15 14:19

@didi28 Tak to si dame vedet jak to dopadlo :) Držím palce! Jinak ja jsem byla na potvrzeni v 6tt a uz jsem viděla srdíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny