Pro všechny těhulky...

• Otevřená skupina

Pro všechny nastávající maminky s termínem porodu leden 2016

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
93
25.5.15 14:42

@Niki02 To mi povídej, chudáci naši pesani taky! Včera jsem prospala celou neděli :-D @didi28 - jééé stavařina, :-) tak to rozumím. Můj manžel má stavební firmu, takže vím o čem mluvíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.5.15 10:40

Ahoj holky, tak já čekám druhý děťátko. Mám už pětiletého syna. Dnes jsem 6+1 tt a první prohlídku mám až 12.6., ale zatím se to jeví, že je vše v pořádku. Špatně mi vůbec není, nebylo mi ani prvním těhu. Ale jsem docela dost unavená. Prsa mě bolí jako blázen a jsem dost náladová. Jinak OK. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
26.5.15 10:51

@pucinka2 jooo s tou náladovostí to máme stejně :-D Obdivuju mýho manžela, za tu trpělivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
26.5.15 11:34

Ja jsem se dneska rano rozbrecela protože jsem si doma zapomněla kafe do prace :D Tak mi ho přítel pak donesl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.5.15 12:10

A ty piješ kafe v těhu? já jsem byla zvyklá si po obědě dělat presso, ale vypustila jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
26.5.15 13:47
@Niki02
@Niki02 píše:
@didi28 Tak to si dame vedet jak to dopadlo :) Držím palce! Jinak ja jsem byla na potvrzeni v 6tt a uz jsem viděla srdíčko :)

dostala jsi i fotečku?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
26.5.15 13:51

@Niki02 jééé chuděrka malá :-) Káva doma, nic z toho já včera bulela u ulice :zed:

JInak kafčo - přeorientovala jsem se na bezkofein, dá se :-) Po ránu musím mít kafe, blbej zvyk :-) evidentně je mi úplně fuk zda-li je s kofeinem nebo ne:-)

@LuWajzik jééé dobrýýý :-) Letos je mooooc práce:-)

Odkud holky jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
26.5.15 13:52

@pucinka2 Ahojky já prsa vůbec necítím :-) Dneska mi je i dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.5.15 13:56

Tak to buď ráda, že necítíš prsa. Já je mám nalité, jak kdyby měla už kojit :D a v noci nemůžu spát na briše, protože mě bolí prsa. Jo a jinak já jsem z Českých Budějovic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
26.5.15 14:00

@pucinka2 No já je měla strašně bolavý a nateklý před MS a pak najednou klid:-) To bylo ale peklo, sundala jsem večer podprdu musela si je minutu držet a chtělo se mi brečet bolestí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
26.5.15 14:00

Jo já Brno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
26.5.15 15:32

@pucinka2 Piju rano normální Nesco, beru si ho sebou na cestu do prace. A pak během dne si dávám jeste jedno kafe ale bez kofeinu. Mam nízký tlak a doktor mi řekl, ze jedno kafco denně mi spis prospěje nez uskodi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
26.5.15 15:33

Ja Praha:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
26.5.15 16:29

Holky s těma prsama - taky trpím jak zvíře :-( musím spát i s podprsenkou, jinak to nedávám :-( Mam je snad o 2 čísla větší.

Co se týče kafe, no já miluju silný kafčo, občas si dam nesco, nebo cereální kávičku :-) A občas kolu (skleničku) protože mi pomáhá na ty nevolnosti

Jinak já jsem původně - Mariánské Lázně a teďka bydlím za Chebem na konci světa: Cetnov :)

@didi28 jooo přesně, letoš šíleně práce, manžela skoro nevidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.5.15 17:53

Holky, jak se cvičením? chodila jsem pravidelně na bikram jogu, ale v těhu to raději nebudu riskovat v tom horku, ale ráda bych alespoň 1× týdně něco dělala. Nevím ale co je vhodné za pohyb? jestli třeba TRX nebo alpinink? Nemáte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny