Tchýně se po mně opičí a přijde mi, že se mnou soupeří

Anonymní
27.3.26 09:14

Tchyne a zarlivost

Ahoj,

Chci se zeptat.. omlouvám se za anonym, ale právě ona tchyně tady je taky..

Mám tchýni. Máme spolu relativně fajn vztah. Ona je taková, že je hodně zakoukaná do sebe, myslí hodně na sebe, nechce moc hlídat nase deti, protože má kamarádky, kafíčko, kadeřníka, pedikůru… a k nám jezdí jen jednou za 2měsíce, vypije si tady kaficko ani nechfe ven, jen si chce povidat a detma si moc nepohraje, přitom bydlíme 45 min od sebe.. ale zas díkybohu nás moc neřeší a nekeca nam do vztahu.. ale přijde mi, že se po mě ve všem opičí, snaží se držet krok, před manželem se snaží být kolikrát až trapně cool, ze mě si dělá srandu a utahuje si ze me, coz je pro ok, dovedu se sama sobe zasmat a prejit to, chce být taková ta věčně mladá a vtipná… dřív jsme hodne s manzelem pred detma cestovali, projeli jsme celý svět, na vse si vzdy vydelali sami, ale ona rikala vzdy ze mame setrit a tolik neutrácet a ted najednou zdedila penize po babicce a dedovi a lítá na ta samá místa co jsme byli my. Kupuje si nejdrazsi hotely.. a kdyz jsme ted obe babicky poprosili aby pohlidali, ze si udelame vylet jen bez deti do chorvatska na otocku tak nam rekla ze proc nejedem tady po cesku… :nevim: :nevim: :nevim: a zas se strasne smala… ja nevim… prijde mi ze jak kdyby ji dohánely nejaky mindraky… mame s manzelem strasne hezky vztah, jsme spolu od 19, jsme tajovy oba hodne pohodovy..
ale proste ja nebim, ona se opici po me i v oboeceni, ja chodim sportovne, ona kdyz ma jet za nama, tak vzdy prijede v nejaky teplakovce, prijde mi kolikrat jak kdyz se mnou soutezi o manzela…
Kdyz jsme se vratili pred lety ze Zelandu, kde jsme byli dlouho, tak jsem manzelovi ja sama rekla, at vezme mamu, brachu a otcima do Egypta, tak byla uplne unesena a uplne se se mnou loucila na letisti s vyrazem viteze az jsem se v duchu smala jako wtf?! Ani nevi ze to byl muj napad aby se manzel s mamou a beschou uzili… :mrgreen:
ja to jako samozrwjme s ni neresim a resit ani nikdy nebudu, jen se chci sverit a slyset jestli nektera z vas to ma stejne a jestli to tak byva?
Manzel to vidi taky ale nejak to nwresi a ja protoze je to jeho mama a mam k ni respekt a nechci delat na tyhle pude horkou krev, tak to taky ani s manzelem moc neresim… ono je to v podstate blbosz… ale proste chtela jsem se vypovidat 😅 tak mozna sorry za spam..
Moje mama mela tchyni, mou babicku, ktera vylozene se o tatu s mampu pretahovala, ve vsem babicka potrebovala pomoct, tata za ji musel kazdy den jezdit, vynadala mu, ze ji nepruvezl kytku na valentyna 😂 takze tak… to u nas teda nastesti zas neni.. ale jako, svym zpusobem mi to malonko neprijemny je, nechci aby na me zarlila mebo se mnou nejak souperila… prijde mi to trosku zbytecny

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35908
27.3.26 09:18

Řešíš blbosti když se vídáte tak málo. No tak je tchýně taková jednoduší co nemá svůj styl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5467
27.3.26 09:27

Holky, přiznejte se, která se v tom vidíte! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.26 09:31

Nám to říkají i rodiče, bratr je chudák, nemá rodinu, jemu na cestování řeknou jen jeď a ještě mu maminka ve 42letech zabalí baťůžek…a my když chceme letět/jet v daném roce podruhé, tak jsme se zbláznili a už máme vybráno…přitom manžel má mnohem větší výplatu než brácha a my jsme schopni letět na vlastní pěst a vše si zařídit, i s malými dětmi. A ještě mi řekla, že mě špatně vychovali, když si manžel balí sám a pomůže mi zabalit dětem, respektive to lépe poskládá, aby se jim to vešlo :-) ale už to posílám dál, jedním uchem tam, druhým ven…se tchýni se vidím párkrát za rok, to mi stačí, s ničím se jí nesvěřuju, řekne se pár neutrálních zážitků a těším se domu…

• Citovat
  • Upravit
1464
27.3.26 09:32
@Anonymní píše: Více

Když člověk dává nějaký text na diskuzní fórum, měl by si to po sobě přečíst a opravit chyby. Píšeš jako lobotom. Co je ti do tchyně? Ať se obléká a žije jak chce. Řešíš blbosti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
27.3.26 09:36

Pane jo, ty jsi cvok? Že ty chodíš sportovně, tak tchýně nesmí? Vy jste byli někde, tak ona tam nesmí? Jdi se vycpat. Nemotej se jí do života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106395
27.3.26 09:38
@TRG píše: Více

Ve tchyni nebo snase?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
27.3.26 09:41

To jsem celá já, ta tchyně. Až na to. Že syna fakt zpět nechci. Co si snacha vybrala, to má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
27.3.26 09:50

Ufff…ty jsi tedy „nevěsta“ k pohledání. Tebe mít doma, ale vařenou…co je ti do toho, jak tchýně žije? Že by závist?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5467
27.3.26 09:54
@Venetia píše: Více

Myslela jsem, jestli se přihlásí ona nařčená tchyně (ve vtipu, samozřejmě). Ale když o tom tak přemýšlím, tak se vsadím, že se najde i někdo, kdo by se viděl v té snaše.

U nás to bylo naopak, já obšlehla tchýnin účes. Naštěstí si tchyně hned nemyslela, že jí beru syna, nebo tak něco. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.26 09:56

Neřeš
moje tchyně už nežije a moje mamka pořád pracuje… každý jsme nějaký
Občas vezmu mamku na dovolenou s námi do hor, tvrdí jaká je horalka, balí si s sebou hůlky apod. První túru funí a druhou s námi už nejde… k moři jí taky obcas vemu, neumí ale anglicky, tak vše zarizuju já, bydlí od nás hodinu autem a moc se nevidame, často si voláme, jsem ráda, že jí mám. Taky chce zážitky…

• Citovat
  • Upravit
15275
27.3.26 09:57

Jediný co vidím jako problém, že si z tebe dělá srandu, záleží tedy jak to mysli.. To ostatní je hledání problému kde neni, tchyně si muže dělat co chce a tobe to muze byt uplne jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.26 09:59

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Koukam, same tchyne tady :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pohoda zensky, ja se vypovidala a ulevilo se mi :) diky moc :mavam:

• Citovat
  • Upravit
33725
27.3.26 09:59
@Anonymní píše: Více

Řešíš fakt blbosti. Jako vůbec se v tom tvoje tchyně nepozná :mrgreen: Třeba nám napíše něco i o tobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4897
27.3.26 10:06

Jestli si to tu tchyně přečte, myslím, že se v tom jasně pozná :lol: Jinak co bych tak poradila, asi to přestat řešit, za mně to žádná hrůza není. nepřijde mi, že by tchyně dělala něco přes čáru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová