Vztahy s rodinou přítele

10
21.3.26 00:10

Vztahy s rodinou přítele

Ahoj,
s přítelem jsme spolu 2,5 roku. S jeho maminkou a bráchou vycházíme super, ale s jeho otcem je situace jiná. Nemá mě rád snad od začátku našeho vztahu. Možná je to tím, že si myslel, že je to krátkodobá záležitost, nebo mu vadí, že jsem holka z města a ještě Slovenka, přestože tady žiji celý život. Zašlo to až tak daleko, že jsme u nich doma s přítelem ani nemohli být.
Nyní nám bylo „povoleno“ přijít k nim na návštěvu, dokonce i s přespáním - přestože neochotně, ale to jsem odmítla. Nechci být u nich jako vetřelec, ale nerozumí tou ani přítel, který byl nadšený, že to konečně půjde.
Jsem ve slepé uličce a nevím jak dál. Řešili jste někdo podobnou situaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4095
21.3.26 05:12

Mluvis jen o otci, co mamka pritele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33745
21.3.26 06:16
@Mamiii píše: Více

Tak se ho zeptej co ma za problem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33745
21.3.26 06:17
@LucieKLuc píše: Více

Vzdyt pise, ze s jeho matkou a bratrem vychazi dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
21.3.26 07:09
@arinecka píše: Více

Prehledla jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
21.3.26 07:11
@Mamiii píše: Více

Asi bych neodmizla a bavila se s mamikou pritele.
Pokud bych zustala pres nic, neco bych si vymyslela, ze musite brzy rano pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
21.3.26 07:17

Nechodila bych někam, kde nejsem vítaná. Možná časem, ale nehrnula bych se tam v té minutě, kdy mi to konečně milostivě povolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13764
21.3.26 09:08

Taky by se mi nechtělo někam, kde nejsem vítaná. A už vůbec ne na přespání. Proč byste tam měli přespávat? Vy spolu ještě nebydlíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
21.3.26 09:29

Ahoj, podobná zkušenost. Rodina mého přítele mě také zpočátku moc nemusela. Ale když mě víc poznala a zjistili, že nejsem taková fiflena, naše vztahy se otočily o 180% k lepšímu.

Jinak jak tu radí ostatní. Normálně se ho zeptat co má za problém. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5079
21.3.26 10:15

Omlouvám se, ale podobnou situaci jsem neřešil. Co dál, když jsi odmítla? Osobně nejsem zastánce braní zpět - tedy, že by jsi přece jen svolila a přespala. A teď co? Čekat na druhé pozvání? Asi by s dalším postupem měl poradit přítel, ten zná obě strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35920
21.3.26 10:17
@AnastazieB píše: Více

Tři roky zpět psala že ji je 15 tak nejspíš ještě studují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
21.3.26 10:36

Někdy si prostě rodiče představují pro své děti někoho jiného. Tchyně si taky myslela, jaký vychovala kultivovaný diamant a on si přitáhl rozcuchanou holku s kytarou na zádech, co smrdí cigárama :lol:
Bavila bych se s mámou a bráchou, k tátovi se taky chovala mile a on nakonec čas ohlodá i ten tvrdý kámen. Když je problém s tchyní, bývá to těžší oříšek, neznám snad nikoho, kdo by s trochou snahy tchána nakonec nezpracoval :P Třeba je fajn ukázat, že umíš vařit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21416
21.3.26 10:50

To spíš zní, že jste ještě hodně mladí, když bydlíte u rodičů, kteří vám dovolují přespávat.
V tomto věku nepotřebuješ nějak extra budovat „vztahy“ s rodiči kluka. Na co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
21.3.26 10:56

Já bych tomu naopak dala šanci, aby mě líp poznal. Dělat uraženou k ničemu nevede. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.3.26 12:05

Ano, je nám 17 a 18, takže oba ještě studujeme střední školu. Ano, maminka i brácha od přítele jsou skvělí.
Přítel má se svým otcem komplikovanější vztah, protože oba mají svoji hlavu.
Na návštěvu k nim normálně jdu, ale přespávat u nich teď nebudu, aby se nestalo to, co minule a já k nim zase z neznámého důvodu nemohla vůbec chodit. S největší pravděpodobností to se mnou nemá nic společného, spíš jde o vztah přítele a jeho otce.
Moc děkuji za povzbuzení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová