Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ono těžko říct s tím poklesem teploty. Každé tělo je jiné, mně třeba neklesla teplota ani při jednom těhotenství a těhotná jsem byla a naopak ukázkové cykly i s poklesem, těhotenstvím neskončily
![]()
Až ti někdo bude tvrdit, že z grafu BT pozná uhnízdění perfektně, ber ho s rezervou. Můžou tam být nějaké znaky (implantační pokles), které se ale stejně často můžou ukázat u netěhotenského cyklu. A stejně tak tam vůbec nic být poznat nemusí a těhotná být můžeš. tohle se zatím rýsuje jako pěkný ovulační graf pár dní po ovulaci, implantační pokles tam není, i by na něj bylo brzo. Teploměr bych klidně schovala, teď už ti nic moc zajímavého neukáže, a pokud MS nedorazí za 10 dní, udělala test.
@ugluk @Panterkaaa @Čičorečka
Děkuji vám Holky za rady a za Váš názor, uvidíme tedy co prinese zbytek dnů do Menstruace.
. Ještě bych se zeptala, kdy Vám tak přibližně začaly těhotenské příznaky a jaké? Vím, ze každý to má individuální, ale jsem jen zvědavá.
Příspěvek upraven 26.07.19 v 08:17
Prsa se mi zvětšila asi tak týden po vynechání menstruace, blbě mi začalo být další týden poté.
@Lai33 Nevím, zda to nebyla jen náhoda, ale při obou těhotenství mi asi dva dny před MS začalo být špatne v noci ![]()
Tak tím pádem je určitě hodně brzo, abych začala něco pociťovat
. Mám 9 dni do menstruace.
Někde jsem četla, že pokles bazální křivky okolo toho 9 dpo zaznamenají 3 z 10 žen a jen jedna z těch tří je opravdu těhotná. Držím palce, aby to byl zrovna tvůj případ ![]()
Ahojte holky, tak jsem z toho jelen
uhnizdovani nebo ne, vůbec netuším, nadále čekám. Jsem 9 DPO.
Co myslíte?, mohlo by to vyjít konečně! Myslete na mě a držte nám palce, snažení už se na mě podepsalo… je ze mě paranoidní lovec duchů
![]()
@Lai33 Ahoj
a kdy máš v plánu testovat? Tenhle graf je jiný, než co jsi sem vkládala prvně, i ovulace je vyznačená jinak… každopádně já mám taky FF, tak budu víc věřit jemu
ten pokles by nidace být mohla, ale moudřejší budeš za pár dnů… už jsem pár takových poklesů v křivce taky měla a nic z toho bohužel nebylo
. Dej pak určitě vědět, jak si vedeš, zajímá mě to ![]()
@Zesta
Já testuji už 2 dny vždy rano a zatím negativní, ale modlím se, ze jsem jen zpomalená a třeba se tam ukáže dušík později či teplota bude stoupat
a tobě už se to aspoň povedlo, nebo jsi také snažilka? Pokud ne, držím ti moc pěsti, budu na tebe myslet, aby se poštěstilo ![]()
@Lai33 pokud vyskoci teolota naslefujici dva dny nahoru, vypDa to nadejne
@Zesta tak ja 2× dledovala bt a mela pokles a bzdy tehotenstvi (sle muselo to byt jednodenni a nasledna teplota musela pak skocit o pul stupne nahoru) ale jak pises, mohla jsem byt ta vyjimka 3z10 ![]()
@Lai33 My se snažíme o třetí, v září do bude už rok. Přitom obě děti byly raz dva
. Jinak jsem měla zrovna předposlední cyklus úplně krásnou křivku, s poklesem 9dpo a pak vzestupem, ale nic z toho bohužel nebylo. Tím se nenech ale znepokojit, to vůbec nemusí být tvůj případ
na čárku je ještě brzy, pokud jsi dnes 10dpo, ale malý dušík by se klidně už zítra nebo ve čtvrtek na citlivém testu ukázat mohl
. Vy se snažíte o první, jestli jsem to správně pochopila, že jo? A můžu se zeptat, jak dlouho?