Probiotické tampony Ellen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
janule89
11.10.11 14:11

Do bazénu ty Senta, co je tu na ně někde odkaz, ty chrání před znečištěním z vody.
Jinak při MS ty probiotické.
Můžeš zkusit i mimo MS, pokud nejdeš do vody, ty probio, jak tu někdo psal, že s tím má dobré zkušenosti, to já zrovna nemám vyzkoušené, ale proč ne?

• Citovat
  • Upravit
janule89
11.10.11 14:15

Jinak při silnější menstruaci, pokud máš problémy se záněty, bych prostě do bazénu nešla. Při slabounké bych si klidně vzala ten vodoodpudivý.

• Citovat
  • Upravit
jeny.r
11.2.12 19:14

Tampony Ellen jsou naprosto bezpečné, jen je potřeba ho po opuštění bazénu vyndat, ostatně, jako každý tampon.:-)

• Citovat
  • Upravit
15674
26.5.12 16:30

stačí jednou měsíčně?

Ahoj. Uvažuju, že si tyhle tampony pořídím, ale zajímalo by mě, jestli mají nějaký efekt i v případě, že je použiju jednou za menstruaci. Mám ji totiž tak slabou, že druhý a další den už tampon nepoužívám (většinou pak stačí jen slipovky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
26.5.12 18:23

@vesna

Sice asi pozdě, ale taky teda moc na vhodnost tamponů nevěřím… Já si při těchto problémech zavádím na noc stroužek česneku do pochvy. Našla jsem to v knize od Ingeborg Stadelmann, Zdravé těhotenství- přirozený porod. U mě to zabírá parádně a i na doporoučení si pochvalovaly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
11.6.12 00:21
@Taormína píše:
@vesnaSice asi pozdě, ale taky teda moc na vhodnost tamponů nevěřím… Já si při těchto problémech zavádím na noc stroužek česneku do pochvy. Našla jsem to v knize od Ingeborg Stadelmann, Zdravé těhotenství- přirozený porod. U mě to zabírá parádně a i na doporoučení si pochvalovaly :palec:

8o to tedy koukám a slyším to poprvé!!! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cutik
1.8.12 11:40

ELLEN tampony v těhu

Ahoj holky, jsem v 16 tt a hodně uvažuji zajít si na bazén. Mam ještě zbytek ELLEN tamponu, nikde jsem se ale nedočetla, zda bych je mohla i teď při koupání použít? Máte s tím nějakou zkušenost, nebo jsou lepší přímo ty tampony do bazenu? děkuji:)

• Citovat
  • Upravit
Morgenn
8.12.12 17:01

Spokojenost

Dnes jsem poprvé použila, do hodiny jsem cejtila úlevu :) opravdu mi vyhovujou :) Sice je používám první den, ale zatím spokojenost.

• Citovat
  • Upravit
581
8.12.12 17:51

Sumaya: ahojky, a ako vies ze si mala laktobacilozu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.12 12:24
@Taormína píše:
@vesnaSice asi pozdě, ale taky teda moc na vhodnost tamponů nevěřím… Já si při těchto problémech zavádím na noc stroužek česneku do pochvy. Našla jsem to v knize od Ingeborg Stadelmann, Zdravé těhotenství- přirozený porod. U mě to zabírá parádně a i na doporoučení si pochvalovaly :palec:

Tak tohle FAKT NEdoporučuju :! :! :! Bohužel z vlastní zkušenosti, kdy jsem že zoufalství nad opakovanými gynekologickými problémy vyzkoušela i tuhle šílenost- spálilo mi to uvnitř tu sliznici, snad měsíc byl pořád ' z oněch míst ' cítit česnekový zápach, trvalo PŘES ROK!!! než mě uvnitř pochvy přestalo neustále pálit, bohužel ani gynekolog mi nebyl schopen pomoci, už jsem ani nedoufala, že to někdy přestane :-( Naštěstí se sliznice znovu zregenerovala, proto všem z vlastní zkušenosti doporučuji- neexperimentujte ani s česnekem, teetrea olejem, octem, různými výplachy apod. :!
Nejlepší řešení je koupit si intim mycí gel od Sebamedu, který se používá jen zvenku a co nejrychleji navštívit svého gynekologa, který vás vyšetří a poradí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
tralalka
18.3.13 22:28

Česnek jsem tedy nezkoušela, asi bych měla taky strach z reakce a že ho pak nevylovím:-) ale někde jsem na diskuzích četla jako prevenci kapnout si kapku nebo pár kápek teatree oleje (100%) na kalhotky, já radši kapu na slipovku, a mám pocit, že to fakt pomáhá. taky doporučuju vag.gel s teatree oilem a i lubr.gel s tea tree oilem, dobré jsou i vag. tablety Globulus cum natrio nebo tak nějak se to jmenuje.

• Citovat
  • Upravit
8
25.3.13 12:04

Holky, jenom se zeptám, mohu ty tampóny Ellen použít i mimo menstruaci? Píšete tu, že ano, ale v příbalovém letáku píšou, že jen při menstruaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
30.8.13 22:17

Já chvilku tyhle tampony používala střídavě s kalíškem, ale měla sem trochu problém se zaváděním, netuším proč :( Jinak docela dobrý… A zamilovala sem se do těch jejich plechoveček… Nemáte náhodou nějaké navíc co by ste nepotřebovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
23.7.14 20:04

Ahoj, jaké máte zkušenosti s tampóny Ellen? Pomohli Vám předejít zánětům a mykózám? Chtěla bych je vyzkoušet, ale jelikož jsou oproti ostatním tampónům dost drahé, nejdřív pátrám po recenzích. :) Budu vděčná za každou odpověď a zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
23.7.14 20:56
@14111995 píše:
Ahoj, jaké máte zkušenosti s tampóny Ellen? Pomohli Vám předejít zánětům a mykózám? Chtěla bych je vyzkoušet, ale jelikož jsou oproti ostatním tampónům dost drahé, nejdřív pátrám po recenzích. :) Budu vděčná za každou odpověď a zkušenost.

Za sebe můžu jenom doporučit :palec: Nepoužívám je teda pořád, ale když cítím, že bude zánět nebo mykoza, tak je koupím a pomůžou ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa