Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@14111995 ahojky. Za me je take muzu jen doporucit. Kazdy mesic po MS, jsem mela zanet. Od te doby, co je pouzivam, tak ok. ![]()
@Jančakecalka @diegonik Super
A kde je kupujete? V lékárně? Musí se nejdřív objednat?
@14111995 jj, v lekarne. Objednani jak kde, nekde je maji, neke ne. Delaji je po 12 nebo 22. A daji se sehnat take na netu.
@diegonik Za objednání se ale nic neplatí, že? Nebo alespoň u objednání antikoncepce jsem nic platit navíc nemusela.
@14111995 píše:
@Jančakecalka @diegonik SuperA kde je kupujete? V lékárně? Musí se nejdřív objednat?
Já je objednávat nemusím, u nás je mají v lékárnách běžně k dostání. ![]()
Přes net bych je neobjednávala, známá to tak jednou udělala a byl šok, protože jí to někdo zaměnilza obyč tampony ![]()
@Jančakecalka No právě. Přes net je to trochu risk a hlavně se mi nechce platit poštovné. Jinak dík za info ![]()
@14111995 píše:
@Jančakecalka No právě. Přes net je to trochu risk a hlavně se mi nechce platit poštovné. Jinak dík za info
Vůbec nemáš zač
Já raději všecko kupuju osobně, jednak kvůli poštovnýmu a taky z důvodu, že když se to musí reklamovat, je s tim víc práce a výslek nejasný. V kamenném obchodě je to vyřízený hned a ještě ti poradí ![]()
No ja se ptala v lékárně a doporučila mi tyhle tampony jak na MS tak i do bazénu
![]()
Holky prosím vás, jsem z toho tady trochu zmatená… Mám si koupit tyto tampony? Mám aktuálně kvasinky a za pár dní mi začne MS, takže budu muset přerušit léčbu vaginálními čípky. Navíc odjíždíme na dovolenou kde se budeme koupat. Tak si říkám že by mi to mohlo pomoci od kvasinek a využila bych to na koupání při MS. Co myslíte?