Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Chci se jen podělit s maminkama o zkušenost s probiotiky v čokoládě
Mají tvar medvídka, chuť jako bílá čokoláda a účinek Hylaku. Dnes jsem na ně narazila u doktorky a dceři se zlepšil problém se stolicí po dvou kouscích (teda aspoň to připisuju „zázračným méďům“). Cena je necelých 150kč za 20 kousků.
Dávám je cca měsíc- začala jsem kvůli dovolené,dcera jedla normálně vše- a nic jí nebylo ![]()
Teď budu pokračovat i nadále- právě jí odstavuju,tak si myslím,že jí probiotika neuškoděj- jsou výborný- fakt jako čokoláda,miluje je ![]()
Maci
Je to probiotikum- na zlepšení trávení a obranschopnosti( něco jako actimel)- v podobě medvídka- vypadá to jako bílá čokoláda- a kupuje se to v lékárně ![]()
Vyrábí to Valosun, jmenuje se to Biopron Méďa a je to na podporu trávení, střevní mikroflóry atd. Prostě probiotika v čokoládě místo kapek.
Já mu kupovala nějaké laktobacílky a probiotikum v prášku o tomhle jsem nikdy neslyšela a už jdu hodit shánku ![]()
enny
děkuji mooooc ![]()
Maty i když je žravej a sežeru vše tak tohle nedá a já také né.ta chut teda fakt nic moc.To už jsou lepší ty co chutnají jako lipo,proto že ty opravdu chutnají jako by to byl klasickej bonbon ![]()
Fakt jo ![]()
Beli zase nejí- ale tohle přímo vyžaduje ![]()
Každý dítě je jiný
![]()
jasně každému chutná něco jiného.Jinak belinka je kouzelná!!!
Kamča.dalmatinka píše:
Maty i když je žravej a sežeru vše tak tohle nedá a já také né.ta chut teda fakt nic moc.To už jsou lepší ty co chutnají jako lipo,proto že ty opravdu chutnají jako by to byl klasickej bonbon
A jak se prosím tě jmenujou? Ty by se nám náramně hodily. ![]()
jéé nemám doma asi žádné,ale byli to lactobacílky malina myslím.
jo tak už to mám:-)
Jsou od firmy swiss
lactobacílky -cucavé pastilky třešnové