Probiotika a prebiotika pro děti

890
2.1.15 20:00

Probiotika a prebiotika pro děti

Ahoj,
obě moje děti mají antibiotika - dceři je 5let a synovi 18m. Chtěla jsem se zeptat, jestli jim kupovat ještě nějaká probio nebo prebio.. Každý den mají jogurty s živou kulturou, mléčné výrobky, ovoce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
325
2.1.15 20:19

Syn měl ATB jednou a probiotikum jsem koupila. Namichali mi ho v lékárně a docela mu to i chutnalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
2.1.15 20:43

Je to lepší… Já kupuju zásadně od LR… Ty z lékárny nám absolutně nepomáhají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
2.1.15 21:03

@Ilonka007 co je to LR? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
2.1.15 21:06

A co třeba laktobacílky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25136
2.1.15 21:07

@crazymisha Ty jogurty by mohly stačit. Řídila bych se stolicí, pak bych nasadila třeba Laktobacily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9712
2.1.15 21:10

Probiotika jsou „hodné bakterie“, prebiotika jsou „krmení“ pro ty hodné bakterie. takže ideálně oboje. Třeba laktobacily s inulinem. Jogurty po antibioticích obvykle nestačí a je lepší dávat nějaké bacily v tabletách. Jen bacha, musí být dostatečný odstup mezi dávkou atb a probiotiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
4.1.15 08:38

Prošla jsem si tu spoustu diskuzí a chci synovi (18m) koupit nějaký přípravek na imunitu. Rozhoduju se mezi Multiimunem a Multi-Sanostolem. Máte nějaké zkušenosti? A Další otázka - má smysl dávat to až teď vlastně už v průběhu zimního období, kdy je vyšší výskyt nemocí? Dcera (5let) totiž bere Ribomunyl a začíná vždy v září a končí v dubnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
4.1.15 08:45

Moje mimčo má teď atb, jsou mu 4 měsíce a dr. mu k tomu ještě dala Probacin, volně prodejný v lékárně, jsou prý dost dobrý, ne ani příliš drahý a docela mu to zabralo. Navíc mají příjemnou chuť, jako po citronech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí